Toni Freixa: „Túl hamar leírtak minket”

A harmadik legtöbb ajánlást adta le Toni Freixa a hétfő esti határidőre, ami elegendőnek bizonyult rá, hogy indulhasson Laporta, Font és Rousaud mellett a január 24-i előrehozott elnökválasztáson. Freixa a Catalunya Radiónak nyilatkozott röviden az este után és elmondta, szerinte kiderült, nem csak két esélyes lesz a voksoláson.

Veszélybe került az elnökválasztás megtartása január 24-én

„Hálásak vagyunk és nagyon pozitívan látjuk a dolgokat, mert rengeteg soció van, aki egy hiteles klubot szeretne, minden külső befolyástól mentesen. Nem kérdés, hogy a mi vagyunk Barça szurkolók számára az igazi jelöltek, mert mindent anélkül értünk el, hogy egy árva hirdetést kihelyeztünk volna, vagy a média tőlünk visszhangzott volna. Tévesen és sietve félretettek minket, mondván, hogy ez egy kétszereplős verseny lesz.”

„Már szombaton megvolt a szükséges számunk és egy kis tartalék is van. A vírushelyzet, a vihar és a karácsonyi ünnepek ellenére is megtették az emberek a szükséges erőfeszítéseket, hogy megvédjék a Barcelonát. Arra biztatjuk őket, hogy hallassák a hangjukat majd a választáson is, ahogy az elmúlt hetekben tették.”

Toni Freixa és Joan Gaspart Messit támadják, és a klubot védik

***