Pedri: „Egyetlen pillanatra sem mondtunk le a bajnokságról”

Pedri számára különleges nap március 15-e: napközben meg tudta, hogy Luis Enrique behívta a spanyol válogatottba, este pedig a Huesca elleni győzelemnek örülhetett. A Barcelona 4-1-re nyert a sereghajtó ellen, a mérkőzést követően pedig az ifjú spanyol állt a mikrofon elé.

Mérkőzés

„Jó csapat Huesca és folyamatosan dolgoznak azért, hogy kijöjjenek a gödörből. Mi viszont fontos három pontot gyűjtüttönk be és így már csak négy ponttal vagyunk az Atlético mögött.”

Bajnokság

„Nem mondtunk le egyetlen pillanatra sem a bajnokságról. Rengeteg pontot lehet még szerezni, továbbra is küzdeni fogunk a bajnoki címért.”

Messi

„Leóval játszani mindig öröm és ő nemcsak a mérkőzéseken, hanem az edzéseken is ilyen elképesztő. Természetes, hogy keresem a labdákkal, mert számomra ő a legjobb.”

Büntető

„Valóban hozzáért ter Stegen, de ezért van a VAR és a játékvezető: nem nekem kell eldöntenem, hogy jogos volt-e a tizenegyes.”

Válogatottság

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nemzetemet képviselhetem. Büszkeséggel tölt el és próbálom élvezni a helyzetet.”

Egyéni sikerek

„Minden tényleg gyorsan történik velem. de remélem, hogy sok minden hátra van még. Keményen dolgozok tovább, ahogyan eddig is.” 

***

Nézz be az Eurobarca shopjába és válassz eredeti, klubcímeres termékeink közül – a legjobbakat válogatottuk össze nektek!