Griezmann: „A favorit? Mindig az van a legjobb helyzetben, aki vezet.”

Döntő szerepe volt a Barcelona nagyon fontos, Villarrealban elért győzelmében Antoine Griezmannak, aki duplázni tudott. A francia boldog volt a 2-1-es siker után, szerinte a Barcelona kezében van a bajnoki küzdelem.

Griezmannt ezúttal csak dicsérni lehet, mert egy nagyon nehéz meccsen, azon belül is nagyon fontos pillanatban szerzett gólt, majd nem sokkal később még egyet. A szünetig kis szerencsével triplázhatott is volna.

“Amikor bekaptuk az első gólt, válaszoltunk, és nem éreztük magunkat vert helyzetben. A gól előtt már elhibáztunk három helyzetet is. De törekedni kell arra, hogy mi szerezzük az első gólt, hogy könnyebb legyen a meccsünk. Még hat mérkőzésünk van hátra, döntők lesznek az utolsó fordulóig.”

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát

Duplázása

“Igyekszem ott lenni a középső védők között, hogy be tudjak törni az üres területekre, és hogy helyet csináljak a társaimnak. Nem ez a természetes posztom, de büszkeséggel tölt el, hogy a Barcelonában vagyok, ezekkel a társakkal játszhatok. Igyekszem is a lehető legjobban csinálni, néha gólokkal, máskor gólpasszokkal.”

Megnyerni a Ligát

“Mindannyian szeretnénk megnyerni a LaLigát. Négy csapat van velünk együtt, akik harcolunk a végső győzelemért, igyekszünk megnyerni az összes mérkőzést, és nem lesz könnyű, de el kell érnünk.”

A Barcelona van a legjobb helyzetben?

“Mindig az van a legjobb helyzetben, aki vezet. Az Atlético elképesztően jó bajnoki szezont produkál, mi mindent megteszünk, hogy bajnokok legyünk. A mi kezünkben van, ehhez az kell, hogy minden meccset megnyerjünk.”