Sergi Roberto: „Meg kell nyerni a LaLigát, nem elég a top4-ben lenni”

Koeman szerdán azt mondta erről, hogy egy top helyezés siker lenne

Sergi Roberto a Cádiz elleni döntetlen után azt mondta, hogy el kell kezdeniük nyerni, nehogy lecsússzanak a tabella éléről. Onnan ugyanis már nagyon nehéz lenne visszajönni olyan pozícióba, ahonnan bármilyen esélyei is lennének a Barcelonának arra, hogy legalább a dobogón végezzen. 

Nem érezte, hogy piros lap lett volna 

,,Sajnos emberhátrányban voltunk, de a pályán nekem nem úgy tűnt, hogy kiállítást ért volna. Volt néhány tiszta helyzetünk, hogy megszerezzük a vezetést, és megnyerjük a mérkőzést, igaz nekik is megvoltak a helyzeteik.”

Már hét pont a különbség a Madridtól (egy meccsel kevesebbet játszva)

,,Egyértelmű, hogy össze kell szednünk magunkat, és el kell kezdenünk nyerni. Olyan eredményekkel jöttünk, amelyek nem voltak túl jók. Kicsit keményebben kell nyomnunk, a kapustól kezdve a cserékig. El kell kezdenünk nyerni, mert hét ponttal vagyunk a Madrid mögött, habár a Liga hosszú, ha lecsúszunk, nehezebb lesz. Rossz szériában vagyunk, de túl fogunk jutni rajta.”

A Liga megnyerése

,,Itt meg kell nyerni a LaLigát, nekem nem elég, ha csak a legjobb négy közé jutunk, ez természetes. Harcolnunk kell a címért, ez egy nagyon jó keret, még akkor is, ha vannak sérültek. Megvan a csapatunk ahhoz, hogy a Ligáért harcoljunk.”

A szurkolók kifütyülik

,,Száz százalékot kell nyújtanunk, és én is ezt teszem. Jönnek majd jobb idők, egységesebbnek kell lennünk, mint valaha. Tovább kell mennünk. Nincsen túl jó szériánk, de boldog vagyok a csapatban.”

Elhoztuk neked a legstílusosabb, legmenőbb és legjobb FC Barcelona termékeket! Nézz be a Shopba!