De Jong: „Az edzőt leváltani nem megoldás”

A holland középpályás megvédte Koemant

Frenkie de Jong a Benfica elleni BL-csoportmeccsen elszenvedett 3-0-s vereséget követően elismerte, hogy mély gödörben van a Barcelona, de ugyanakkor az a véleménye, hogy Ronald Koeman menesztése nem hozna pozitív változást a jövőre nézve.

A mérkőzésről

,,Ez most egy nehéz pillanat. Nagyon hamar megszerezték a vezetést az első játékrészben, és ilyenkor mindig nehéz. Az első félidőben nem játszottunk rosszul, veszélyt tudtunk kialakítani, de nem szereztünk gólt. A második gól után túlságosan kinyíltunk, és nem játszottunk jól.”

Problémák

,,Azt gondolom, hogy az elejétől kezdve koncentráltak voltunk. Ez egy pillanatnyi balszerencse volt, de nem szabadna ilyen korán gólt kapnunk.”

Az utolsó helyen áll a Barcelona az „E csoport”-ban

,,Vannak még hátra mérkőzések, és ha megnyerjük a ezeket a meccseket, akkor lesz esélyünk. Továbbra is bízom abban, hogy túljutunk a csoportkörön.”

Megoldás

,,Tovább kell harcolnunk, együtt kell maradnunk, túl kell lépnünk ezen a helyzeten, és csak úgy jöhetünk ki az ilyen szituációkból, ha keményen dolgozunk, és csapatként összefogunk.”

Koeman

,,Nem beszélhetek Koemanról, ez nem rólam szól. Nem hiszem, hogy az edzőváltás bármit is megoldana.”

Ez már nem az első csalódást keltő eredmény

,,Kikaptunk, és nem szereztünk gólt. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Tovább kell mennünk és előre tekintenünk.”

Megoldást kell találni

,,Mindent megpróbálunk, keményen dolgozunk az edzéseken, próbáljuk a pályán a legjobbunkat nyújtani, de a mai nap nem az a nap volt, ez biztos.”

Elhoztuk neked a legstílusosabb, legmenőbb és legjobb FC Barcelona termékeket! Nézz be a Shopba!