Araújo: „Élt bennünk a remény, hogy továbbjuthatunk”

Ronald Araújo is értékelt röviden a Bayern elleni vereséget követően és elmondta, tényleg reménykedtek a továbbjutásban, de a bekapott gólok padlóra küldték a csapatot. A folytatásra nézve pedig ő is azt emelte ki Xavihoz hasonlóan, hogy dolgozni kell az új dolgokon tovább, a megfelelő versenyszellemben, csak ezzel fognak eredményt elérni.

A vereség

„Az eredmény nagy különbségű lett és még több lehetőségük is volt, hogy nagyobb legyen. Jól kezdtük a meccset, de aztán volt két lehetőségük, amiket be is lőttek. Egy bekapott gólnak pedig nyilván nagy érzelmi hatása van. Kár érte, mert élt bennünk a remény, hogy továbbjuthatunk. De tovább kell dolgoznunk. Az, hogy nem jutottunk tovább, megtörtént, de megtörtént már korábban is. Folytatnunk kell a munkánk és keményen dolgozunk az új edzővel.”

Megsérült?

„Kaptam egy rúgást a térdemre és egy kicsit feldagadt, de ennyi.”

Alba sérülése

„Ő egy nagyon fontos játékos támadásban, nagyon sokat ad a csapatnak a szélen.”

Meg kell lennie a versenyszellemnek

„Kár az eredményért, de ettől függetlenül versenyeznünk, versenyezünk és versenyeznünk kell, így fognak csak jönni az eredmények. Van itt egy nagyszerű csapat, de még dolgoznunk kell, mert sok van még vissza a szezonból.”

***