Sztoicskov: „Nem hosszabbítanék Dembélével”

Az FC Barcelona korábbi támadója nyilatkozott adott az 'Onda Cero' című műsorban

Hriszto Sztoicskov, az FC Barcelona korábbi legendás bolgár támadója vendégként szerepelt a Radioestadio ‘Onda Cero’ című műsorában, ahol elemezte a Real Madrid elleni El Clásicót, és véleményt alkotott Ousmane Dembélé szerződéshosszabbításával kapcsolatosan. 

El Clásico

,,Xavi üzenete eljutott a játékosokhoz, akik úgy játszottak, mintha otthon lettek volna. Pedri több labdát szerzett vissza, mint a négy Real Madrid-játékos összesen. De Jong is bizonyította, hogy amikor jó a csapat, akkor sok lehetőség van a játékosok számára, az elöl lévő három játékos pedig keményen dolgozott. Erre a mérkőzésre sokáig fognak emlékezni, minden szempontból tökéletes meccs volt. Xavi minden tekintetben legyőzte Ancelottit: fizikailag, taktikailag és mentálisan is. Láttam mindkét csapat bemelegítését, és teljesen másak voltak az arckifejezések. Araújo világossá tette Vinícius számára, hogy hol nem fog tudni elmenni. Nagyszerű munkát végzett.”

Dembélé

,,Nem hosszabbítanék Dembélével. Ha ő hosszabbítani szeretne, akkor most kellene előjönnie, és azt mondania, hogy maradni akar. Nem ismeri a klub történelmét. Két-három meccsen keresztül jól játszani… Minőségi játékos, és ezt kell kihasználnunk egészen a szerződése végéig.”