PBB: már csak pár nap a belépési időszak zárásáig!

Még lehet jelentkezni az első magyar, hivatalosan is elismert szurkolói klubba

Az első magyar, hivatalosan is elismert szurkolói klubja az FC Barcelonának, a Penya Blaugrana Budapest megalakult, és még pár napig tárt karokkal várja azoknak a jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a magyar Barça-közösségbe. A jelenlegi belépési időszak augusztus 31-ig tart. 

Nagy érdeklődés övezi a Penya Blaugrana Budapest megalakulását, hiszen immáron több, mint 350 magyar ‘culé’ jelezte, hogy szívesen csatlakozna az egyesülethez. A beléptetési procedúra gőzerővel zajlik immáron több, mint egy hónapja, de azok se búsuljanak, akik eddig gondolkodtak vagy hezitáltak, ugyanis a jelenlegi belépési időszak augusztus 31-ig még tart.

Fontos információ azoknak, akik még belépnének, hogy erre bőven meg van tehát a lehetőségük, hiszen augusztus 31-ig csak postázni kell a dokumentumokat. Azzal semmi baj sincsen, ha utána kapjuk meg a belépési, illetve az adatvédelmi nyilatkozatokat. Szeptember 1-től feladott nyilatkozatokat azonban már nem fogadunk el, így érdemes sietni a következő napokban!

Ha még belépnél a mostani időszakban, akkor minden információt megtalálsz ezen az aloldalon!