Penya rendezvények a Lyon és a Real Madrid ellen!

Idén még nem volt hivatalos rendezvénye a Penya Blaugrana Budapestnek, de a következő két hétben kétszer is lesz alkalom a beszélgetésekre, kvízjátékra, kivételesen filmnézésre  és szurkolásra is, amire várjuk a Penya tagjai mellett a többi Barcelona szurkolót is! A Lyon ellen kedden rövidebb programot tartunk, másfél héttel később pedig egész napos programmal melegítünk a Klasszikusra – foci, kvíz, exkluzív filmnézés is vár rátok! A részletes program és regisztráció alább, de a lényeg: regisztráljatok és gyertek! 

Lyon-Barcelona rendezvény – február 19-én, kedden, a BL nyolcaddöntőjében

A meccsen kívül azoknak, akik tavasszal vagy a közeljövőben meccsre szeretnének menni a PBB segítségével, annak mesélni fogunk a klub új jegyeladási rendszeréről, ami mindenkit érinteni fog előbb vagy utóbb. Részletek (és regisztráció) alább

Időpont: 2019.02.19. kedd este
Helyszín: Moha Kávézó, 1114 Budapest, Bartók Béla út 11. (A Szent Gellért tér közelében)

A program: 
18.15 – érkezés a Moha Kávézóba
18.45 – a jegyvásárlás újdonságai – azaz min és hogyan változtatott a klub?
20.00 – kezdőcsapatok és meccsre hangolódás
21.00 – Olympique Lyon – FC Barcelona

Regisztráljatok itt, hogy tudjuk, hogy jöttök!

https://docs.google.com/forms/d/1GuLm1yn7WUcETgu-oZuuNB7-cBucT4m9HLtl9jYQLuA/ 

(A részvétel tagok számára és a nem tagok számára is ingyenes – de a tagoknak 10%-os kedvezmény jár minden fogyasztásra)

Real Madrid – Barcelona, március 2-án, szombaton!  


Ha megnéznéd a Guardiola-éráról szóló dokumentumfilmet MAGYAR felirattal, játszanál, vagy csak simán csak szurkolnál a Barçás közösségben a bajnoki címért a Real Madrid elleni Klasszikuson a csapatnak?

Ha bármelyikre is igen a válasz, tarts velünk március 2-án szombaton – regisztrálj itt:

https://docs.google.com/forms/d/1ME9kGs0SWaOtvp6kq9cXTgKN-fOXKPUZkX2vhLe4oA8/

Mi vár rád szombaton?
– A PBB focicsapata délután megmérkőzik a magyarországi Real Madrid Peñával, a Penamadridistával
– Tartunk megint egy jó kis kvízt, kicsit megbolondítva, de ugyanúgy különböző, Barçás nyereményekért (sponsored by Eurobarca Shop)
– Megnézzük közösen a Take the Ball, Pass the Ball filmet, amihez készítettünk egy magyar feliratot, exkluzívan nektek, így aki nem tud spanyolul (vagy angolul), az is élvezni tudja majd! 🙂
– És persze kiszurkoljunk együtt a győzelmet az esti Real Madrid elleni Klasszikuson!

Gyertek el, jó lesz, ígérjük! 🙂

Részletek alább:

Időpont: 2019.03.02. szombat délutántól kifulladásig
Helyszín: Moha Kávézó, 1114 Budapest, Bartók Béla út 11. (A Szent Gellért tér közelében)

A rendezvény (tervezett) programja:

~13.00 – 15.00 – mini-clásico: Penya Blaugrana Budapest vs. Peña Madridista focimeccs: Szurkoljuk ki együtt a mieink győzelmét! Gyere el és szurkolj az újonnan megalakult PBB csapatának, az esti Barca-Real felvezetéseként játszott barátságos meccsen, ahol a Peña Madridista csapata ellen a fogunk megmérkőzni 🙂 (Ha pedig lemaradtál a januári toborzóról és később szeretnél tagja lenni a Penya focicsapatának, a helyszínen megtalálod a szervezőket.)

A helyszín és pontos kezdési időpont: 13:15 körül között a Mérnök utcai Sporttelepen

15.30 – érkezés a Moha Kávézóba
16.15 – kvíz csapatverseny
17.30 – Take The Ball, Pass The Ball dokumentumfilm exkluzív vetítése a Barcelona 2008 és 2012 közötti időszakáról (Általunk készített magyar nyelvű felirattal. A film hossza: 1 óra és 45 perc)
19.45 – kezdőcsapatok, meglepetés játék és meccsre hangolódás
20.45 – Real Madrid – FC Barcelona (LaLiga, 26. forduló)

Regisztráció a rendezvényre személyenként kötelező: itt tudjátok megtenni – ez fontos azért, hogy lássuk, mennyien leszünk.

(A részvétel a Penya Blaugrana Budapest tagok számára, mint tagdíjat fizetők számára ingyenes! Ha még nem vagy tag, 1.500 Ft / fő részvételi díjat fogunk kérni – ezzel tudsz hozzájárulni a mostani rendezvény költségeihez, a szervezők munkájához és a jövőbeni, hasonlóan színvonalas, egész napos rendezvényekhez, ajándékokhoz. Ezen felül a tagoknak 1 db üdvözlő italt a Penya áll, valamint nekik 10%-os kedvezmény jár minden további fogyasztásukra is).

https://docs.google.com/forms/d/1ME9kGs0SWaOtvp6kq9cXTgKN-fOXKPUZkX2vhLe4oA8/

Várunk minden Barçást szeretettel! 🙂