PBB: nézzük együtt a Liverpool – Barça visszavágót!

Nem tagok számára is megnyitjuk a rendezvényt | Sorsdöntő meccs

Kedd este az FC Barcelona sorsdöntő mérkőzést játszik a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Liverpool ellen az Anfielden, így a Penya Blaugrana Budapest közös meccsnézést szervez a találkozóra. Alább az első hivatalos magyarországi FC Barcelona szurkolói klub meghívóját olvashatjátok. 

 

 

Eljött a szezon döntő szakasza, ezért itt az újabb alkalom, hogy találkozzunk, beszéljünk a penya előtt álló aktuális célokról, a tavaszi eredményeinkről, és persze szurkoljunk teljes szívből a Liverpool ellen a továbbjutásért – a párharc visszavágóján. A női BL-döntő szervezési feladatai miatt ugyan nálunk is egy kicsit háttérbe szorult, de Messiéknek is ugyanúgy szükségünk van a támogatásra, még a háromgólos előny ellenére is!

Aki nem tud eljönni, de érdekli, hogy mi hangzik el a különböző programpontokban, esetleg a távolból is kérdezne, élőben közvetíteni fogjuk a programot – aminek a linkjét a Facebook oldalunkon találhatjátok majd meg.

A meghívó ezúttal NEM csak Penya-tagoknak szól, ami azt jelenti, hogy bátran hívj meg te is barátot, családtagot, bárkit, aki szerinted jól érezné magát velünk.

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2019.05.07. kedd este
Moha Kávézó
Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 11. (A Szent Gellért tér közelében)

A rendezvény programja:
18.15 – 18.30 – érkezés
18.45 – 19.15
tavaszi jegyigénylések tapasztalatai
azonnali kérdések és válaszok
19.30 – 20.00
penyás utazások, ahogy Ti látjátok – az általatok kitöltött kérdőív nyilvános kiértékelése

20.00 – 21.00
hangolódás a Liverpool – Barcelona BL-elődöntőre – válogatott Barça – ‘Pool videókkal

21.00: Liverpool – Barça (BL-elődöntő)
A részvétel ingyenes, a fogyasztásra minden tag 10 % kedvezményt kap.

Fontos számunkra a szervezés miatt, hogy tudjuk, hányan leszünk. Ezért kérjük szépen, hogy feltétlenül jelezd a részvételi szándékodat itt: https://docs.google.com/forms/d/1nvI_xccBMQ3VK7BSgmLYtEaiGqttBwcbiHZWK_6H-EE/edit