Masiáról jöttem x Penamadridista.hu | EXTRA 06 – A Barcelona vagy a Real Madrid a rezsim csapata?

Megjelent a Masiáról jöttem hatodik extra adása!

Joan Laporta április 17-ei sajtótájékoztatóján felindulva megkerestük a Penamadridista.hu szerkesztőségét, hogy ők mit gondolnak arról a kijelentésről, hogy ,,a Real Madrid a rezsim csapata”, és a ,,blancók” által közzétett videóról is beszéltünk, amellyel erre a mondatra reagáltak. Mindezeket pedig annak érdekében tettük, hogy az utóbbi hetek történései, és a médiában ezek hatására kialakuló feszültség közepette megpróbáljunk letisztult képet adni a témáról, és közelebb hozzuk hozzátok a két klub szurkolóinak álláspontját.

Ezen felül pedig beszéltünk a Negreira-ügyről is, ami már szintén hosszú hetek óta napirenden van, és érintettük a katalán illetve a madridi média közötti különbségeket, valamint Laportának azt a megszólalását is, hogy a Barcelona ellen jelenleg média-/rágalomkampány zajlik. Azonban mivel utóbbira nem jutott elég idő, és így is maratoni hosszúságú lett az adás így kétrészes lesz ez a beszélgetés, és a második epizódban fogjuk a média szerepét bővebben taglalni.

És ez még nem minden! A komment szekcióba bátran írjátok le a véleményeteket az adással és a témáinkkal kapcsolatosan is!

A mikrofonok mögött: Majoros Áron, Berekalli Bence, és Pöszmet Andris (Eurobarca.hu) & Mráz László és Pánczél Jázon (Penamadridista.hu)!

Borítókép: Balogh ,,Efi” Efraim, Miklós Patrik

Vágó: Hegymegi Bence

YouTube:

Spotify: