Murillo: „A pályán kell bizonyítanom”

Egy álma vált valóra | Mindent meg fog tenni

Jeison Murillót hivatalosan is bemutatta az FC Barcelona csütörtökön, a kolumbiai középhátvéd a 17-es mezszámot kapta. Murillo a szezon végéig biztosan a katalánoknál fog játszani kölcsönben, aki a bemutatkozásának a végén megtartotta az első sajtótájékoztatóját, és elmondta, hogy egy álma vált valóra, hogy a Barçában játszhat.

Első érzések

„Szeretném megköszönni a klubnak, hogy lehetőséget adott, hogy ide jöhessek. Úgy érzem, Isten megnyitotta a futballnak a legnagyobb ajtaját. A családom nagyon boldog, és ez a legfontosabb dolog. Mindent meg fogok tenni, úgyhogy az edző hamarosan számíthat rám.”

Hozzájárulás

„Nagyon boldog vagyok, hogy viselhetem ezt a mezt. Mindig is szerettem volna látványos futballt játszani. Becsületes ember vagyok, és remélem, hogy hozzá tudok járulni a csapathoz, és segíthetek elérni a klub céljait.”

A jövő

„Mindig is az volt az álmom, hogy magamra húzhassam ezt a mezt. Ez valósággá válik, de mindez attól függ, hogy mi történik a pályán, itt kell bizonyítani magamnak. Tudjuk, mit jelent a Barçában játszani, és remélem, hogy elegendő időm lesz ahhoz, hogy megmutassam, mire vagyok képes.”

Fizikai állapot

„Keményen dolgoztam a Valenciában, így elég erős vagyok ahhoz, hogy képes legyek a legjobban edzeni.”

Messi

„Talán a ‘megkönnyebbülés’ szó az, amely leírja, hogyan érzem magam, hogy ugyanabban a csapatban játszom, mint ő, és nem ellene kell. Ő a világ legjobbja.”

Yerry Mina

„Nagyon jó barátok vagyunk, és rengeteg tanácsot adott nekem. A Barçába jönni nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy összehasonlításokat tegyek. Mindenkinek megvan a saját stílusa.”