„Leóval még nem beszéltem, de Luis már küldött egy üzenetet”

Griezmann első sajtótájékoztatója a Barça játékosaként

A Barcelona csapata az előszezon során először Japánban lép pályára, kedden este a Chelsea csapata ellen játszik a katalán csapat a Rakuten kupa keretei belül. A mérkőzés előtt Antione Griezmann tartott sajtótájékoztatót, először a Barça játékosaként.

Bemutatkozás

„Ezek lesznek az első perceim az új csapatom mezében. Nagyon várom már, hogy pályára léphessek az új csapattársaimmal.”

Távozása 

„Az edzőm és a csapattársaim szemébe néztem, amikor meghoztam a döntésemet. Ez volt a legjobb, amit tehettem. Nyugodt vagyok és az egyetlen dolog, amire most koncentrálok, hogy pályára léphessek a Barçában, ami most a legfontosabb a számomra.”

A barátsága Simeonéval

„A Choloval való kapcsolatom több, mint edző és játékos kapcsolat. Nagyon jó a viszonyunk, családtagként tekintek rá. Nagyon fontos számomra mind a pályán, mind azon kívül. Sokkal tartozom neki és nagyon szeretem őt, a kapcsolatunk biztos, hogy a sportpályafutásunk után is megmarad.”

Az Atletico vádja

„Nagyon mellbe vágott amikor hallottam. Mindig a legjobbamat nyújtottam a klub felé és most is nyugodt vagyok. Csak azzal foglalkozom, hogy jól kijöjjek a csapattársaimmal, megfeleljek az edzőm elvárásainak és élvezzem a focit.”

Neymar

„Nem beszéltünk Neymarról az öltözőben. Nagyszerű játékos, igaz, hogy voltak komolyabb sérülései az utóbbi időben, de nagyon magas szintet képvisel. Bármi megtörténhet.”

Sok balszélső

„Nálunk játszik Dembélé, Coutinho és Malcom is. Mindannyian fontos tagjai a csapatnak, remélem segítenek nekünk, hogy szép eredményeket érjünk el.”

A beilleszkedés

„Az első nap egy kicsit nehéz volt, két kötényt is kaptam az edzésen, de minden ment tovább. Leoval még nem beszéltem, de Luis már küldött egy üzenetet, amiben üdvözölt. A csapat is kedvesen fogadott, örülök, hogy egy csapatban szerepelhetek velük, remélem segítek nekik nagy dolgokat elérni.”