Malcom egy hétre kidőlt

Bokaficamot szenvedett a brazil | Denis Suárez a visszatérés küszöbén

A csapat hétfői tréningjén kificamodott a brazil Malcom jobb bokája, így a támadó egy hétig nem végezhet teljes értékű edzésmunkát a csapattal. Jó hír ellenben Denis Suárez visszatérése. 

A nyári szerzemény szerencséje a szerencsétlenségben, hogy a sérülés által nem kell majd meccset kihagynia, hiszen az elkövetkezendő napokban válogatott fordulókat rendeznek szerte a világban, így ezen a hétvégén nincsen bajnoki forduló. Amennyiben pedig a diagnózis alapján felállított egy héten belül visszatér a szélső támadó, úgy már mindenképpen bevethető lesz a következő tétmeccsre, amit a Real Sociedad ellen abszolvál majd a Barça szeptember 15-én.

Ezzel egyidejűleg megjegyzendő, hogy a tengerentúli felkészülés során megsérült Denis Suárez hétfőn már a társakkal tudott edzeni a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpont gyepén, így valószínűsíthető, hogy a jövő hétvégi mérkőzésre már ő is megkapja majd az orvosok engedélyét a játékra. Amint az ismeretes, a középpályásnak a combizma húzódott meg még az Egyesült Államokban a Tottenham elleni felkészülési összecsapáson.

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!