Luis Suárez térdproblémákkal küzd

A visszatérés időpontja nem ismert | Regeneráló edzés tele fiatalokkal

A katalán egyesület orvosi részlege a hétfői nap folyamán közölte, hogy Luis Suáreznek problémái vannak a jobb térdével, így a támadó a következő napokban rehabilitációs munkát fog végezni a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban. 

Az uruguay-i csatár sérüléséről csak annyit közöl a klub, hogy Suárez preventív és erősítő gyakorlatokat fog végezni annak érdekében, hogy mihamarabb visszatérhessen. Konkrét dátumot azonban nem jelöltek meg az orvosok a visszatérésére.

Regeneráló edzés Valverde nélkül

A hétfői napon a Mestallában komoly terhelést kapó játékosok a sérülésből lábadozó Sergi Robertóval egyetemben regeneráló jellegű edzésmunkát végeztek, a többiek viszont a B és az ifjúsági ‘A’ csapatból felhívott labdarúgókkal együtt teljes intenzitással dolgoztak. A B csapatból ezúttal Iñaki Peña, Jokin Ezkieta, Guillem, Mingueza, Oriol Busquets, Sarsanedas, McGuane, Collado és Riqui Puig, míg az ifiktől Arnau Comas, Jose Martínez, Iván Bravo, Lucas de Vega, Álvaro Sanz és Nils Mortimer kapták meg a lehetőséget, hogy a nagyokkal tréningezzenek.

A foglakozást egyébként Jon Aspiazu másodedző tartotta, mivel Ernesto Valverde vezetőedző jelenleg a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) által előírt továbbképzési tanfolyamon vesz részt Madridban.