Messi újra edzésben!

Mindössze 11 nappal a sérülése után már az edzőpályán is volt az argentin

Az FC Barcelona argentin klasszisa, Lionel Messi mindössze 11 nappal a Sevilla ellen elszenvedett könyöksérülése után szerda délelőtt már a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpont pályáin is volt, és rehabilitációs edzésmunkát végzett. 

Te vagy a legnagyobb Messi rajongó? Ne hagyd ki ezeket az egyedi darabokat, ezeket máshol garantáltan nem találod meg!  

Amint az ismeretes, Messi a Sevilla elleni 4-2-es siker alkalmával szenvedett könyöksérülést, aminek következtében háromhetes kihagyást diagnosztizáltak az orvosok az argentin számára. A világklasszis támadó ennek következtében a lelátóról szurkolta végig a csapat Internazionale, valamint Real Madrid elleni találkozóit, ahol legnagyobb fiával, Thiagóval drukkolt a társaknak.

A háromhetes kihagyás ellenére Messi szerda délelőtt már az edzőpályán végzett rehabilitációs, könnyített edzésmunkát Jordi Albával és Gerard Piquével egyetemben. Utóbbi két játékosnak pihenőt adott Valverde edző a ma esti kupameccsre, így a két játékos átmozgató jellegű edzésen vett részt az edzőközpontban. Mindeközben Luis Suárez, Ivan Rakitic és Coutinho az edzőteremben erősítettek, míg Busquets és ter Stegen engedélyt kaptak Valverdétől, hogy távol maradjanak az egyéni tréningtől.

Arról egyelőre nem ír a klub a beszámolóban, hogy mit jelent ez Messi visszatérésére nézve, vagyis hogy az argentinnak továbbra is három hetet kell majd kihagynia, vagy esetleg gyorsabban gyógyul a sérült testrész, és a támadó akár már előbb is újra a pályán lehetne.