Malcom: 10-15 nap pihenő

Ismét a bokája ficamodott ki | Nincs szó súlyos sérülésről

Malcom a Leonesa elleni, végül 4-1-re megnyert kupavisszavágó utolsó perceiben szenvedett sérülést, és nem is tudta befejezni a mérkőzést. A részletesebb vizsgálatok alapján 10-15 napos kihagyással számolhat a támadó. 

A brazilnak a szezon elején már volt egy bokaficama, és sajnos ugyanúgy a jobb bokája sérült meg akkor is, így a brazil ezért fogta a fejét a meccs végén, mert egy súlyosabb sérüléstől tartott.

Szerencsére azonban a részletes vizsgálatok kiderítették, hogy csak egy 10-15 napos kihagyásról van szó, vagyis december közepén vagy végén már újra bekapcsolódhat majd a munkába, és így semmi sem veszélyezteti azt, hogy a januári meccsdömpingre már ő is bevethető legyen.

Malcom a klub statisztikája alapján eddig 9 mérkőzésen kapott lehetőséget Valverde edzőtől idén, ezeken a találkozókon pedig két gólt szerzett.

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!