Take the ball, pass the ball – Magyar felirat!

A Pep-teamről szóló film magyar felirata

Tavaly jelent meg a Barcelona 2008-2012 közötti éveiről szóló dokumentumfilm, a Take the ball, pass the ball, amit úgy harangoztak be, mint film, ami a világ valaha összeállt (egyik) legjobb csapatának történetét meséli el – ehhez pedig elkészítettük a magyar feliratot, amit szeretnénk most minden Barcelona szurkoló számára elérhetővé tenni. 

A film magyar felirata az Eurobarca.hu saját fordítása, a film DVD verziójának angol felirata alapján. A filmet megvásároltuk itt és erre biztatunk mindenkit, aki szeretné támogatni az film készítőinek munkáját. A film terjesztéséhez sajnos nem tudunk egyelőre hozzájárulni, de a feliratot minden szurkoló számára szeretnénk elérhetővé tenni.

Amennyiben pedig a mi munkánkat szeretnéd támogatni, annak fogunk a legjobban örülni, ha vásárolsz valamit az Eurobarca Shopban. Így tudsz a működésünkhöz és a későbbi projektjeinkhez is a legjobban hozzájárulni. Emellett azt is megköszönjük, ha kikapcsolod az oldalon a hirdetésblokkolókat és néhány hirdetésünkre a cikkeinkben rákattintasz – ez neked nem kerül semmibe, nekünk viszont ez is sokat jelent.

A film felirata ide kattintva letölthető: MAGYAR FELIRAT – Link1  MAGYAR FELIRAT – Link 2

A film címe a csapat akkori vezetőedzőjének, Josep Guardiolának egy emlékezetes mondata volt, Pep mellett pedig rengetegen feltűnnek a kamerák előtt, nem csak a csapat akkori tagjai, hanem újságírók és korábbi edzők is. Ez az a film, amit minden Barcelona drukkernek egyszer látnia kell.

A filmhez kapcsolódóan pedig néhány cikk, ami segít feleleveníteni a történteket: