Messi és Umtiti is a csapattal edzettek

Messi már az Inter ellen játszik?

A Barcelona elmúlt mérkőzésein a támadójáték nem állt meg Lionel Messi nélkül, és a védekezés is működött Clement Lenglet egyre stabilabb, megbízhatóbb játékával, de ettől még fontos és jó hír, hogy várhatóan hamarosan Samuel Umtiti és Messi is bevethetőek lesznek.

Umtiti térdsérülését már jó ideje kezelik az orvosok, de egyre több jel van arra, hogy működik a konzervatív kezelés, tehát sikerülhet elkerülni a műtétet, ami több hónapnyi kihagyást jelentene. Umtiti egyre jobban van, és csütörtökön délután a tréning egy részét már a csapattal teljesítette. És minden rosszban van valami jó: azzal hogy ő hiányzott, Lenglet folyamatosan játszhatott, ami láthatóan jót tett a beilleszkedésének, egyre stabilabb megbízhatóbb tagja a védelemnek, ami ha tartósan fennáll, óriási érték és fejlemény a jövőre nézve.

Limitált emlékpóló a Madrid elleni Ötösről. Már csak néhány napig rendelhető – ne maradj le róla!

Ami pedig Messit illeti, az argentin már szerdán is edzett pályán, de a csütörtöki képek alapján már különösen jól van, az edzőmeccsen is játszott. Ettől függetlenül várhatóan a hétvégén még nem fog pályára lépni, a kérdés inkább az lehet, hogy Milánóban az Inter ellen már pályán lesz-e.