Simeone reakciója Messi góljára: felbecsülhetetlen

Leo Messi szenzációs napokon van túl: előbb az Atlético Madrid elleni rangadót (0-1) döntötte el a szenzációs góljával, majd hétfő este átvette a hatodik Aranylabdáját is. Az, hogy az ellenfelek is elismerik, nem új keletű, ám az, hogy az ellenfél edzője a pálya szélén állva tapsolja meg a gólját, az azért nem mindennapos… 

Márpedig Diego Simeone pontosan ezt tette. Az argentin tréner csapata jól játszott, és amennyiben a meccs fordulópontjaiból szerencsésebben jön ki, akkor akár a három pontot is otthon tartotta volna. Ennek ellenére a Barça sikere sem érdemtelen. Simeone szerint azért nyertek a katalánok, mert náluk játszik a világ valaha volt legjobb labdarúgója.

Simeone pedig még a pálya szélén bizonyította, hogy ezek a szavak nála nem üresek, és tényleg komolyan is gondolja azokat.

„Hogy ilyenkor, egy ilyen szép gól láttán tehetetlennek érzem-e magam? Nem. Itt csak annyit tehetek, hogy megtapsolom ezt a gyönyörű teljesítményt” – válaszolt egy újságírói kérdésre vasárnap este a meccs után a dél-amerikai tréner.