Suárez nem edzett a többiekkel…

... az Internazionale elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen "személyes okok" miatt. Az 'El Mundo Deportivo' szerint Suárez felesége hamarosan világra hozza a pár harmadik gyermekét is, és ezért kapott kimenőt a támadó Valverde vezetőedzőtől.

Icardi visszatér Barcelonába

Az Internazionale argentin kulcsembere, Mauro Icardi 2008 és 2011 között a Barça utánpótláscsapataiban játszott, szerda este pedig visszatér Katalóniába.

Semedo egyre jobb formában?

A portugál szélső kihasználta Sergi Roberto hiányát, egyre inkább kezdi felvenni a ritmust, és a Sevilla elleni rangadón három sikeres cselt, valamint 46 passzt hajtott végre, továbbá nyolc labdát szerzett.

Messi nélkül 64.9%-os a győzelmi ráta

A madridi 'AS' statisztikája alapján Messi a karrierje során 151 alkalommal nem állt az aktuális tréner rendelkezésére a Barcelonában. Ezeken a találkozókon 98 győzelmet (64.9%), 28 döntetlent (18.5%) és 25 vereséget (16.5%) jegyez a csapat az argentin távollétében.

Öt nagy védés a Sevilla ellen

Ter Stegen az eddigi legjobb mutatóját hozta a szezonban, a vendégek trénere, Pablo Machín ki is emelte őt a meccs utáni sajtótájékoztatóján.

A társak nem haragudtak meg Vidalra…

... legalábbis Munir biztosan nem. A chilei szemmel láthatóan jó hangulatban várja a Sevilla elleni találkozót, a trénerrel pedig elvileg rendezte a sorokat.

A B-csapatból jön az erősítés a Sevilla ellen

Legalábbis a védőhiány miatt Valverde a B csapattól behívta Chumit, aki első alkalommal került be a felnőtt keretbe. Visszatér sérülése után Sergi Roberto, Malcom viszont újfent kimaradt a keretből, kisebb meglepetésre - úgy tűnik, benne kevésbé bízik egyelőre a Barça menedzsere...

Cultural Leonesa – FCB a Király Kupában

Kisorsolták a Barcelona számára az ellenfelet a legjobb 32 között a Copa del Reyben. Az odavágóra október 30-tól november 1-ig bezárólag, míg a visszavágóra december 4-6-ig kerül sor.

Visszatértek a válogatottak…

... a csütörtöki edzésen. A B keretből Chumi, Miranda, Oriol Busquets és Riqui Puig dolgozhattak ezúttal a nagyokkal. Valverde az utolsó edzést a Sevilla elleni rangadó előtt péntek este 18 órakor tartja.

Dokumentumfilm a Pep Teamről

A 'Take the ball, pass the ball' névre hallgató dokumentumfilm Pep Guardiola Barcelonájáról szól majd, ahol megszólalnak maguk a főszereplők is. November 9-én mutatják be, november 12-én pedig digitálisan is letölthető lesz.

Messi lett a szeptemberi hónap játékosa a Ligában

Az argentin zseni öt mérkőzés alatt három gólt és négy gólpassz ért el, így ő kapta a La Liga szeptemberi hónapjának legjobb játékosa díját, amit negyedjére ítéltek neki, miután létrehozták a díjat a 2013/14-es szezon kezdetével. Messinek szombaton a Camp Nouban adják át a díjat a Sevilla elleni bajnoki mérkőzés kezdete előtt.

Pihenő után ismét edzésbe állt a csapat

A hétvégén a listavezető Sevilla együttesét fogadja a katalán gárda a Camp Nouban szombat este 20 óra 45 perckor, már ez a találkozó is áll a felkészülés középpontjában.

Évforduló: Messi 14 éve debütált az első csapatban

Az Espanyol elleni bajnoki mérkőzésen vetette be őt első ízben tétmeccsen Frank Rijkaard, a Barcelona akkori edzője.

Már Messi hosszabbításán gondolkoznak

A klub elnökségéhez közel álló 'El Mundo Deportivo' napilap szerint az egyesület meg akarja hosszabbítani Messi szerződését. Az argentin legutóbb 2017 őszén kapott új kontraktust 2021-ig, amiben a kivásárlási árát 700 millió euróra emelték. Az új elképzelés az lenne, hogy 2022-ig vagy 2023-ig kösse szerződés a klubhoz Messit.