Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lehet, hogy igaza van. Először is ő a vezető. Másodszor van rá példa. Ott van Vinicius a Madridban!bence0330 írta: ↑2022.02.18. 16:55:57A főoldali cikkből az idevonatkozó rész:
„Luis Suárezhez szoktuk hasonlítani, akinek az elején szintén nem jöttek a góljai. A Barça címere 2-3 kilóval nehezebb, mint a többi. De boldog vagyok, hogy a csapatban tudhatom, sok boldogságot fog még okozni és gólokat fog lőni. Egész életében lőtte a gólokat és edzéseken is ő szerzi az egyik legtöbbet. Maximálisan bízunk benne, ezek a meccsek nem fogják őt befolyásolni, erről gondoskodom és az edzői csapat is."
Basszus, ez kb a tökéletes nyilatkozat a helyzetben. És szerintem semmi kamu nincs benne, ez a meggyőződése. Pontosan úgy áll hozzá ehhez a meccshez, ahogy kell, és ahogy az a legjobb egy játékosnak egy ilyen rettenetes/balszerencsés meccs után. És kizárt dolognak tartom, hogy közben az öltözőben egész más legyen a dolog.
Én is nagyon bízom a spanyolban, ha a pozitív dolgokat (mozgások, üres helyek támadása) meg tudja tartani, és eljut csak egy közepes helyzetkihasználásig, szerintem is rengeteg örömet fog okozni nekünk. Szerintem csak az idő kérdéses, lehet, hogy 1 hét múlv, lehet, hogy egy hónap múlva jön csak el ez az idő.
Torres abban volt tegnap a legjobb, amit Xavi elvárt tőle, a labda nélküli mozgásban, hogy folyamatosan elmozgatott védőket, megbontva a rendszert, helyet csinálva a többieknek.
Mondjuk nálunk középen elég könnyű "eltűnni". Depay is sokkal aktívabb volt a baloson, mint középen.
Kalapos írta: ↑2022.02.07. 12:55:253,5 meccsen 3 gólpont.
Ha ez nem az, amit hosszú távon elvárunk tőle, akkor kérdem én, mi az?
Prime Messi féle verseny hogy melyik héten lesz dupla melyik héten mesterhármas?
Szálljunk le a földre.
(...)
Az a típus aki mindig odakerül a kapu elé és csinál valamit ami veszélyes.
Tegnap is simán összehozott egy kiállítást amit a bíró benézett, mert piszok gyors és nem tudták fogni, és ezen felül folyton veszélyt jelentett a 16oson belül, ebből van gólpassz is.
Úgy látom elég negatívan állsz az egész csapathoz, pedig sztem az ő esetében ez nem indokolt.visca el barca írta: ↑2022.01.22. 18:46:43Mar csak azert is mert jelenleg nincs jo csapatunk es sanszos h nem sok pluszt tud adni. Egy messi meg egy suarez melle lehet jo lenne, de neki sajnos de jong meg jutgla jutott.
Mar csak azert is mert jelenleg nincs jo csapatunk es sanszos h nem sok pluszt tud adni. Egy messi meg egy suarez melle lehet jo lenne, de neki sajnos de jong meg jutgla jutott.
Nyilván túlzás ez, de én is hasonlóra gondolok. Kérdés akkor valójában a klub mit vár el most egy támadótól. Ha azt,hogy a hátán vigye a csapatot, arra nem Ferran a jó ember és ezt az is tudja,aki optimista vele szemben.visca el barca írta: ↑2022.01.21. 07:08:32Ha ezeket nem varjuk el tole, akkor a maradekot egy 3. osztalyu, b csapatos jatekos is tudja hozni.
A goljanak orulok, szep volt, de kb ennyi ami elmondhato rola, jatekban teljesen nulla volt. Ami még feltunt, hogy rém lassú.
Reálisan nézve nem is jogos várni tőle nagy durranást. Nagyon tehetséges játékos, de eddigi karrierje alapján semmi olyat nem mutatott, hogy ő a hátán tudná vinni a csapatot es 20-30 gólokat lőni, csak sajnos sokan meg ezt várják el és már előre látom mennyit fogják bántani.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.21. 13:08:10Idő kell neki is mint minden új játékosnak egy adott új környezetben. Itt ismét minden azon fog múlni, milyen társai lesznek, b csapatból felhozott játékosok, vagy minőségi csatárok, illetve milyen kp fogja szolgálni. Ezek nélkül ő "is" egy félkarú óriás úgymond. Tehetségben szerintem rendben van, a gólja tegnap nagyon szép volt, óriási durranást nem várok tőle, remélem rám cáfol.