Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez a szerencsétlen nyáron is sérült volt, eladni nem lehetett. Pont ellenünk sérült meg az ebn ez volt a jubileumi 50. SeruléseAndris írta: ↑2022.01.25. 08:45:17
Kapkodni tenyleg nem kapkodtak el a dolgot, tavaly majusban kellett volna Dembele hosszabbitasat befejezni, vagy Juniusban eladolistara tenni. Ehelyett januar 20.an sikerult.
Az osszevissza beszeles viszont abszolut az elnokseg eddigi osszteljesitmenyenek fo jellemzoje, ugyhogy varjuk meg a februar elsejet. Sztem siman benne van a pakliban az is hogy hosszabbit, meg az is h nem, de jatszik majd. Szerintem jo az esely arra is(!), hogy hetek ota a ki blöfföl nagyobbat jatekot kiserjuk figyelemmel.
Ha mar ilyen [auto_cenzúra] helyzetbe sodortam volna magam, en biztosan igy csinalnam. Elve a feltetelezessel, hogy egy relative jo fizubol, csak sok siman teljesulo fuggo reszbol all a klub valodi ajanlata. Pl h nem serul meg a srac es palyaralep a meccsek x meg y szazalekan, meg lo x es y golt es golpasszt. Teljesitmeny alapu, ahogy lennie kene minden elvileg nagy fizetesu playmakernel.
Kapkodni tenyleg nem kapkodtak el a dolgot, tavaly majusban kellett volna Dembele hosszabbitasat befejezni, vagy Juniusban eladolistara tenni. Ehelyett januar 20.an sikerult.
Ferran-ról mi derült ki?? Szerintem eddig tökéletes. Gól gólpassz eddig két és fél meccsen, úgyhogy előtte kihagyott egy jelentős időszakot, és új csapatba érkezett.sansz írta: ↑2022.01.25. 00:57:57
Ugyebár a klub akkor kezdett totál feleslegesen a sajtón keresztűl keménykedni, amikor azt hitték, hogy Ferran egy csatáristen, aki aztán futószalagon hozza a gólokat és a helyzeteket, mellette Fati is bevág minden meccsen egyet.
Ehhez képest, legalábbis megingott a hit,hogy Ferran tényleg azt hozza e majd,amit vártunk és Fati pedig...ismerjük a storyt.
Xavi pedig nem volt egyértelmű. Azt mondta,hogy nem tudja mi lesz és akkor nincs visszaút,ha semmi nem változik.
Onnan jön, hogy a vezetőség folyamatosan összevissza beszél és kapkodik. Szóval sajnos az van,hogy mindegy ki és mit mond, kb a határidő utáni pillanatban lesz biztos minden. Ráadásul a helyzet is képlékeny. Ugyebár a klub akkor kezdett totál feleslegesen a sajtón keresztűl keménykedni, amikor azt hitték, hogy Ferran egy csatáristen, aki aztán futószalagon hozza a gólokat és a helyzeteket, mellette Fati is bevág minden meccsen egyet.
Igen, te meg holnaptól nem kapsz fizetést. Miért? Mert csak!
Ez annyira leírná az elmúlt 2-3 évünket, h effektíve még a pulzusom se emelkedne meg a meglepődéstől.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.01.24. 21:25:21Aztán bolondot csinálva magunkból beraknánk játszani és 5 perc múlva megint lesérülne
Persze, ez rendben van, de ebben a szezonban van 600 perce, gyakorlatilag egy teljes szezont hagyna ki aztán lenne kb. 2 "éles" hónapja, ha nem sérült/koronás stb. Plusz egy ki tudja milyen csapatban, ahol szintén kérdéses hogy kezdő-e és mennyire tud beleszokni abba a bajnoksáágba. Ezért nem hiszem, hogy az őszi szezon annyit változtatna.Grimaldo írta: ↑2022.01.24. 20:33:36Igen, lógott a levegőben, de épp ezt mondom, hogy csak akkor merték meglépni amikor úgy tűnt, hogy elől jól fogunk állni a sérültek visszatérésével.Ellenben mondjuk a Cfc kirakta már ősszel is Christensent, olyankor is amikor elég rosszul álltak a poszton, az tényleg határozott kemény fellépés, mi csak égetjük magunkat ezzel is.
Idén rendhagyó módon Decemberben lesz a vb.
Igen, lógott a levegőben, de épp ezt mondom, hogy csak akkor merték meglépni amikor úgy tűnt, hogy elől jól fogunk állni a sérültek visszatérésével.Ellenben mondjuk a Cfc kirakta már ősszel is Christensent, olyankor is amikor elég rosszul álltak a poszton, az tényleg határozott kemény fellépés, mi csak égetjük magunkat ezzel is.
November-decemberben lesz most a VB, ezért van ideje bekerülni.Chino írta: ↑2022.01.24. 18:19:28Ez a keretből való kirakás már elég régóta fel volt vetve.Grimaldo írta: ↑2022.01.24. 17:48:56Ha a klub olyan nagyon tökös lett volna, nem pont azután vált volna volna sürgőssé a keretből való kirakása, hogy visszatért Fati meg Depay, de nyilván véletlen az időpont.
A válogatottal meg miért lenne zsarolható? Tavasszal egy felkészülési meccse lesz a franciáknak, meg amúgy is az őszi szezon fogja eldönteni kit visz magaval Deschamps.
Az őszi szezon miért döntene? Nyáron lesz a VB. Ha ennek a szezonnak az őszi felére gondolsz, alig játszott valamit és azt se olyan magas szintet. Fél év nulla játékperccel (plusz azelőtt is alig-alig) nem a legjobb ajánlólevél.
Ennek ellenére én is baromságnak tartom a lelátózást, főleg a jelenlegi támadóhelyzetet ismerve.
Ez a keretből való kirakás már elég régóta fel volt vetve.Grimaldo írta: ↑2022.01.24. 17:48:56Ha a klub olyan nagyon tökös lett volna, nem pont azután vált volna volna sürgőssé a keretből való kirakása, hogy visszatért Fati meg Depay, de nyilván véletlen az időpont.
A válogatottal meg miért lenne zsarolható? Tavasszal egy felkészülési meccse lesz a franciáknak, meg amúgy is az őszi szezon fogja eldönteni kit visz magaval Deschamps.
Nem is azzal van a gond, h Európában mi lesz vele, hanem h a keret közelébe engedik-e most a közelgő VB-n. fél év lelátó után a válasz erre a kérdésre egyértelmű úgy, h a válogatotthoz eddig sem volt túl sok köze jegelés nélkül sem.
Én, sokadmagammal pont az ellenkezőjét gondolom.
Itt nem az a lényeg, a klub mennyire jöjjön ki belőle jól anyagilag.LG írta: ↑2022.01.23. 20:09:46De pont az a baj ezzel, hogy fél évig még úgysem tudod elzavarni, és fizetni fogod őt. Akkor inkább nem adsz neki munkát, hanem fizeted a semmire? Biztos, hogy ezzel annyira megbünteted őt? Lehet mondani, hogy a VB miatt fontos neki, hogy játszon, de a válogatottban úgy is játszhat tavasszal is, aztán az új csapatában is lesz még ideje formába lendülni. A sérülés persze nála közbeszólhat, de erre is kisebb a kockázata, ha nálunk nem játszik. Én pont, hogy még próbálnám kisajtolni belőle, amit lehet. Lehet, hogy a klubbért már nem nagyon fog hajtani, de egy jó szerződésért (ha addig persze nem egyezik meg valakivel) igen.
Egy dolog, amit nyilvánosan mondanak, meg van sok minden, amit nem. Laporta és Alemany sem hülye, főleg nem amatőrök. Biztos, hogy a háttérben egészen más a muzsikaszó, de nem kötik az orrunkra.Andras Inieszta írta: ↑2022.01.24. 13:54:09Én már csak azt várom, hogy ez a szappanopera érjen véget. Akárhogy. Ha itt van, játsszon. Ha nem játszik, akkor meg ne is legyen a klubnál. Ha nem tudjuk most egyből eladni, akkor legyen kerettag és hajtsuk ki belőle, amit még lehet. Ez a "nem engedjük a keret közelébe" elég dedós húzásnak tűnik, nem is hiszem el. Más volt egy I. Moriba helyzet és más ez.
sansz írta: ↑2022.01.23. 22:53:36Ezzel az a baj, hogy hiába írsz tényeket. Ez a játékos évekig élvezte a csapat bizalmát, sérülésekkel teletűzdelt időszakokban is. Tehát végig!! Ezek után teljesen jogos egy teljesítmény központú szerződés. Az ügynöke részéről elfogadhatatlan, hogy nem fogadnak el bármilyen hosszabbítást, tekintve hogy öt évig a semmire vette fel a rekordfizetést. Ezek után egy sérülékeny játékos kap egy ajánlatot, amit nem méltányol, nem fogad el. Ja még nekünk kell azt nézni, és elítélni, amit a klub csinál? Mert, hogy zsarolják... És ha zsarolják, akkor nem érdemli meg, egy ilyen hálátlan csapat, aki Dembelét képviseli?? Semmilyen érv nincs, amit Dembele javára fordítaná most a vita jogosságát. Neki hálásan kellett volna közelednie a Barca felé, nulla plusz igénnyel. Menjen ingyen a búsba, most már a szurkolók nagy része úgysem látja szívesen. Mármint azok, akiknek a klub az első, nem sztárocskák.grgly50 írta: ↑2022.01.23. 10:42:23
Akkor nem értetted,amit írtam. Én pont az ismert tényeket mondtam.
Egyszerűbben: a két fél nem igazán tud megegyezni, vagyis valójában nem akarnak. És mindkét felet meglehet érteni. Lavírozik mindkét fél. "Stimm!"
Kimondani, hogy ha nem igazolsz el azonnal,akkor a keret közelébe sem engedünk, ez nem lavírozás, hanem zsarolás és nem mellesleg totál törvénytelen is. Ez a kész tény.
Tehát nem az a gusztustalan, hogy Dembele túl sokat kérne,vagy, hogy a Barca túl keveset adna(ha egyáltalán erről szól a vita,amit nem tudhatunk), hanem az, hogy az egyik fél azt mondja,hogyha az én ajánlatomat nem fogadod el, akkor megkeserítem az életedet,akár törvénytelen eszközökkel is. Itt tartunk.
Akkor nem értetted,amit írtam. Én pont az ismert tényeket mondtam.grgly50 írta: ↑2022.01.23. 10:42:23
Szerintem nagyon téves gondolat menet, a végén torz példával.
Próbáld a kész tényeket nézni!
Van a Barca, aminek van egy pénzügyi és játékos helyzete, s van egy felülről, mások által meghatározott szabály. Ebben a helyzetben próbálnak lavírozni. Nem zsarolás, egyszerűen nincs több pénz! Stimm! (Hogy a tárgyalásokon mi hangzott el, senki nem tudja)
A hosszabbítást nem betanulási idő miatt kérik, hanem mert szüksége lenne rá a csapatnak! (De egyenlőre ennyi az anyagi keret)