2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ráadásul a tavalyi évvel ellentétben már ennyi idő alatt is többször kirotálta Xavi. Reméljük, ez még mindig a Valverde-Setien-Koeman (Pedrinél csak az utóbbi nyilván) féle lazsálás hozadéka, megtette Xavi, amit így év közben tudott, de azért elég limitált volt a lehetősége. A játék meg sokkal tempósabb ugye, mint náluk volt. Őszre már remélem egyre kevesebb hasonló eset lesz.visca el barca írta: ↑2022.04.17. 10:56:23Az h csapagyasra hajtja tulzas. Kb januarban tert vissza. Szoval jatszott 3 honapot.
Az h csapagyasra hajtja tulzas. Kb januarban tert vissza. Szoval jatszott 3 honapot.
Azért már rotálta Pedrit is, bár utoljára 5 meccsel ezelőtt, az tény. A végén gondolom Busquets-re gondolsz.
Mondjuk most is tövig tolja őt Xavi, annyi, hogy egész ősszel sérült volt. Tény, nincs alternatívája a pályán, illetve nyáron mindenki pihenhet.westerngom írta: ↑2022.03.19. 09:24:35a méltatlankodás nem Pedrinek szólt, hanem annak a [auto_cenzúra] Koemannak aki csapágyasra hajtotta meccsről-meccsre 90 percen keresztül az akkor 17 éves Pedri gyereket Puig kárára, mikor egy egészséges rotációval ő is rendesen fejlődhetett volna.
(és talán most két gyémántunk lenne)
a méltatlankodás nem Pedrinek szólt, hanem annak a [auto_cenzúra] Koemannak aki csapágyasra hajtotta meccsről-meccsre 90 percen keresztül az akkor 17 éves Pedri gyereket Puig kárára, mikor egy egészséges rotációval ő is rendesen fejlődhetett volna.
Nála el lehet hagyni, hogy "ennyi idősen". Nem az életkora számít. Ő már nem egy igéret.Subinho írta: ↑2022.03.18. 10:26:57Ennyi idősen ilyen higgadt és meghatározó játékos! Fantasztikus! Megint van 3 klasszis középpályásunk és még egy csiszolatlan gyémántunk is, aki beugorhat bármikor. Úgy gondolom, hogy a legjobb ember jelenleg Xavi a középpályásainknak. Sokat fog még fejlődni Pedri, pár év és a legnagyobbak között fogják emlegetni.
Tény, hogy kicsit kevésbé volt látványos a játéka, de ahogy Xavi mondta is, direktben fogták, nem hagyták levegőhöz jutni, úgyhogy nagyon nehéz dolga volt. És az, hogy még emelett is döntő faktor tudott lenni, hát le a kalappal.Guille írta: ↑2022.03.18. 09:59:00Utólag azon röhögtem, hogy az első félidőben zsörtölődtem a játékán, magához képest keveset vállalt, kevés mélységi passzt nyomott, inkább egyérintőket, de azokat is vissza, a védelem felé.
Erre utána tol a gyerek egy ilyen Messis gólt halál nyugodtan...![]()
Aztán még volt 1-2 szólója, cselezett és lövögetett is rendesen, szóval rendesen lépeget kifelé a komfortzónájából.
Szóval örömteli, hogy van még benne bőven és nyilván ehhez csodás partner Xavi.
Mert túl is volt futtatva. Épeszű ember egy teljes klubszezon után ahol nem is tudom hány meccset játszott le(45?) , majd egy eb után, majd egy olimpia után nem pakolja a kezdőbe hanem ad neki pihenőt. Nem csak Xavi miatt szerepel így, hanem kellene hozzá a társak, meg az hogy gyakorlatilag az egész őszi szezont kihagyta, így nem veszi a bőrén a levegőt. Koeman meg Pedrin kívül is adott rá 15 másik okot amiért lehet ekézni, kár folyamatosan mentegetni, hogy szegény holland.
Én a tavalyi játéka miatt tényleg túlzásnak éreztem a hype-ot. De azt is írtam, hogy megnézném olyan szerepkörben, ahol bátrabban játszhat előrefele, mert 1-2 megmozdulása alapján látok benne többet, amit mutat. Erre jött az EB, ami megerősített ebben. Az idei szezon pedig felülmúlta minden várkozásomat!
Ja, a mutatott játékának semmi köze a pálforduláshoz... Én pl. tévedtem vele kapcsolatban, de hogy tavaly bármi zseniálisat mutatott volna az utolsó kb 50 meccsén, azt mereven tagadom. Most szerintem 90 perc alatt többet mutatott, mint tavaly tél elejétől szezon végéig összesen.
hát igen. irigykedve néztem, nézem a top csapatok repertoárjában a tért ölelő pontos passzokat, mert rendre óriási potenciált hordoznak. örömmel látom, hogy Xavi tudja oktatja és használja is ezt és Pedri az egyik leg csillogóbb gyémántként ebben is jó. de jó Alves,Pique, FdJ is egyre inkább.
Igen, de ez még hozzá képest is durva volt. És tényleg amiatt emeltem ki, ami minőséget összekalapált mellette, ami az általad adott statokban is kiviláglik. A tavalyi 12 km-ei is dicséretesek voltak, de ott tényleg csak robotolnia kellett RK alatt. Most meg marad ereje ilyen futómennyiség után még a végén arra a csodaindításra Dembélé felé... amihez kellett fejbeni frissesség, és kőkemény láb is.Chino írta: ↑2022.02.28. 22:01:56Annyira ez nem meglepő, szinte minden meccsen ő futja a legtöbbet, rendre 12 km körül van. Ami durva, hogy emellett 92 passz 93,5 %-os pontossággal, ebből 8 hosszú passz és 8 keresztlabda, Adamaval holtversenyben a legtöbb sikeres csel.
Az pedig szinte lúdbőrőztető volt, ahogy 70 ezer ember skandálta a nevét. Nem tegnap volt utoljára ilyen a Nou Campban.
Annyira ez nem meglepő, szinte minden meccsen ő futja a legtöbbet, rendre 12 km körül van. Ami durva, hogy emellett 92 passz 93,5 %-os pontossággal, ebből 8 hosszú passz és 8 keresztlabda, Adamaval holtversenyben a legtöbb sikeres csel.bence0330 írta: ↑2022.02.28. 21:03:2212,8 km-t futott a meccsen. Oké, Gavi asszem 13 fölé is ment már, de az ne legyen kiindulópont, az a gyerek nem normális.Ha azt mondanám, hogy egy 26 éves nagy munkabírású, esetleg színesbőrű játékos védekező középpályás poszton elrobotolgatott ennyit, akkor még hagyján, bár annak is extrém. De ő azért nem csak ide oda futosgált, labdát keresve, hanem komoly minőség is volt ugye benne.