2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Sport spanyol kiadásának egy cikkét olvastam, de mivel nem tudok spanyolul, ezért a google fordította le, és abban csak annyi van, hogy a Liga valószínűleg értékeli a Barca erőfeszítéseit, meg a sok fellebbezést is megunta, ezért szinte biztosan el fogják fogadni a regisztrációt.
Bocs,de erről egy régi vicc jutott eszembe: Két öreg haver összefut:Te, tegnap megpocsékolhattam volna Palvin Barbit!
Klub szerencsétlenkedése? Ha lehetne már rég regisztrálták volna! Én sehol nem làttam, h ezt nyilatkozta volna amit írsz( még, ha van is alapja) Aubánál a Chealsea akadékoskodik a màsik ügynél meg a jàtèkos…Zsoma írta: ↑2022.08.21. 12:13:08Játékra kész és csalódott, hogy a klub szerencsétlenkedése miatt a héten sem regisztrálhatják, mivel Memphis és Auba eladása is akadozik. Egyébként Memphis eladása mellett is szükség lenne további matekra/átstruktúrálásra, mert a felszabaduló pénztömeg nem lenne elég:bence0330 írta: ↑2022.08.21. 11:44:00Koundé nem tudott volna múlt héten játszani amúgy sem elvileg, pontosan ezért maradt ki. Nyilván ők is tisztában voltak azzal, hogy nem ő az utolsó ember a prioritási listán, csak így adta magát a dolog, hogy ha már valakinek ki kell maradni, az legyen a játékra nem alkalmas személy. Nem tudom, most mi van - nem találtam infót - de lehet, hogy most sincs még 100%-os állapotban. Június közepén volt amúgy egy kisebb műtéte. Ettől még jó lenne hamar regizni, de a múlt heti meccs előtti döntés így szerintem teljesen rendben van.
https://www.sport.es/es/noticias/barca ... r-14320716
Áhh, hát akkor a mostani szitu már gázos. De a múlt heti érthető döntés volt, gondolom azt gondolták, máig elmegy valaki, Auba fizetése elég brutális idén, talán vele számoltak.Zsoma írta: ↑2022.08.21. 12:13:08Játékra kész és csalódott, hogy a klub szerencsétlenkedése miatt a héten sem regisztrálhatják, mivel Memphis és Auba eladása is akadozik. Egyébként Memphis eladása mellett is szükség lenne további matekra/átstruktúrálásra, mert a felszabaduló pénztömeg nem lenne elég:bence0330 írta: ↑2022.08.21. 11:44:00Koundé nem tudott volna múlt héten játszani amúgy sem elvileg, pontosan ezért maradt ki. Nyilván ők is tisztában voltak azzal, hogy nem ő az utolsó ember a prioritási listán, csak így adta magát a dolog, hogy ha már valakinek ki kell maradni, az legyen a játékra nem alkalmas személy. Nem tudom, most mi van - nem találtam infót - de lehet, hogy most sincs még 100%-os állapotban. Június közepén volt amúgy egy kisebb műtéte. Ettől még jó lenne hamar regizni, de a múlt heti meccs előtti döntés így szerintem teljesen rendben van.
https://www.sport.es/es/noticias/barca ... r-14320716
Játékra kész és csalódott, hogy a klub szerencsétlenkedése miatt a héten sem regisztrálhatják, mivel Memphis és Auba eladása is akadozik. Egyébként Memphis eladása mellett is szükség lenne további matekra/átstruktúrálásra, mert a felszabaduló pénztömeg nem lenne elég:bence0330 írta: ↑2022.08.21. 11:44:00Koundé nem tudott volna múlt héten játszani amúgy sem elvileg, pontosan ezért maradt ki. Nyilván ők is tisztában voltak azzal, hogy nem ő az utolsó ember a prioritási listán, csak így adta magát a dolog, hogy ha már valakinek ki kell maradni, az legyen a játékra nem alkalmas személy. Nem tudom, most mi van - nem találtam infót - de lehet, hogy most sincs még 100%-os állapotban. Június közepén volt amúgy egy kisebb műtéte. Ettől még jó lenne hamar regizni, de a múlt heti meccs előtti döntés így szerintem teljesen rendben van.
Koundé nem tudott volna múlt héten játszani amúgy sem elvileg, pontosan ezért maradt ki. Nyilván ők is tisztában voltak azzal, hogy nem ő az utolsó ember a prioritási listán, csak így adta magát a dolog, hogy ha már valakinek ki kell maradni, az legyen a játékra nem alkalmas személy. Nem tudom, most mi van - nem találtam infót - de lehet, hogy most sincs még 100%-os állapotban. Június közepén volt amúgy egy kisebb műtéte. Ettől még jó lenne hamar regizni, de a múlt heti meccs előtti döntés így szerintem teljesen rendben van.
Jogosan röhög rajtunk mindenki. Inkább őt regisztráltam volna mondjuk Dembele helyett, előre úgy is vagyunk 100-an plusz meg is érdemelte volna az elmúlt 1 év után.
Leírtad a lényeget, ami támadásban 3-4-3 az védekezésben 5-2-3.
Busquets még be kell valahova rakni, ő a legfixebb kezdőnk.Fernando írta: ↑2022.08.01. 20:06:14Azzal tisztában vagyunk, hogy minden valamire való 3-4-3-as felállás csak támadásban 3-4-3, ellenkező esetben a szélsők szárnyvédők, akkor ez 5-2-3. Ki lesz a két szélső? Gavi? Pedri? De Jong? Vagy Alba és Dest? Akkor marad hely két középpályásnak a csapatban. Szerintem ez halva született ötlet. A kenyszerszülte Koeman-féle 5-3-2 sem volt nagy siker hosszútávon. Nagyobb potenciál lenne a 4-2-3-1-ben. Ts, Dest-Araujo-Kounde-Alba, Kessie-De Jong, Fati-Pedri-Dembele, Lewa elől. Nagyon megnézném Pedrit valódi karmester pozícióban, klasszikus 10-es szerepkörben.
Ültetnéd Rafinhát? Azon kívül nekem is tetszik. Egyébként köszönöm a 3-4-3 hátrányai nekem is szemet szúrtak.Fernando írta: ↑2022.08.01. 20:06:14Azzal tisztában vagyunk, hogy minden valamire való 3-4-3-as felállás csak támadásban 3-4-3, ellenkező esetben a szélsők szárnyvédők, akkor ez 5-2-3. Ki lesz a két szélső? Gavi? Pedri? De Jong? Vagy Alba és Dest? Akkor marad hely két középpályásnak a csapatban. Szerintem ez halva született ötlet. A kenyszerszülte Koeman-féle 5-3-2 sem volt nagy siker hosszútávon. Nagyobb potenciál lenne a 4-2-3-1-ben. Ts, Dest-Araujo-Kounde-Alba, Kessie-De Jong, Fati-Pedri-Dembele, Lewa elől. Nagyon megnézném Pedrit valódi karmester pozícióban, klasszikus 10-es szerepkörben.