Troym írta: ↑2023.11.09. 10:49:10
Az elmúlt 12 hónapból 10 hónapig formán kívül volt. Értem, hogy gyenge a csapat, rossz a taktika, kevés a helyzet stb de azért csak-csak 35 éves.
Ebben a rendszerben kellene javulnia, mert nagy változások nem lesznek. Mitől lenne? Xavi úgyis marad, a keret 95%-a úgyis marad, érkező nem nagyon lesz.
Amúgy nagyságrendekkel jobban játszó Suarez lett elküldve aprópénzért. Szerintem nyáron el kell adni, MLS-be, vagy a sivatagba, ahova menni szeretne. Ha sikerül, akkor meg olyan támadót hozni, aki akár kevésbé gólveszélyes, de könnyebben visszamozog mezőnybe.
Ez hogy nagyságrendekkel jobban játszót Suarez nagyon sántít, inkább az idő szépíti meg.
Az utóbbi másfél-két évében már 2-3 ziccer kellett egy gólhoz, pedig Messi nem sajnálta tömni forintos labdákkal és akkor még 32-33 éves volt. Mezőnyben pedig minimum -1 ember, sokkal kevesebbet tett hozzá a játékhoz mint a lengyel. A Bl-ben például utolsó előtti évében 10/1-et!!!! hozott. (elég lenne a fórumon visszamenni, hogy folyamatosan milyen savakat kapott)
Imádtam Lajost, és az első 4 itt töltött szezonjában véleményem szerint a világ legjobb centere volt, de a végére nagyon kifújt és nem mellesleg Lewy jelenlegi fizetésének közel dupláját kapta.
bence0330 írta: ↑2023.11.09. 10:33:20
Szerintem erről szó nincs, sérülése előtt meccsenként lőtte megint a gólokat, mikor volt játék mögötte. Azért tűnik szerintem úgy, mert most azt kell csinálnia, amiben nem jó, visszalépni, cselezgetni, mittudomén. Ebben még fénykorában sem volt ász, max valamennyivel jobb. Ehhez tényleg nincs önbizalma (vagy csak ennyire nem megy neki? Mindegy is...). De ha kapna egy lasztit amit félfordulattal épp elérve kell betuszkolni a kapuba, szerintem elrakná továbbra is.
Tény és való, hogy az utóbbi időben nem megy neki a gólszerzés és azt sem lehet letegadni, hogy nagyon formán kívül van, de azért ezek a statok nem egészen korrektek. Az utóbbi 9 meccsből 6-on vett részt és a tegnapival együtt kétszer játszott teljes meccset. A többi 4 mérközésen átlagosan 38 percet. (össz. 152 perc). Sérülésből visszatérve sem lesz senki egyből a régi. Nyilván nem menti fel az utóbbi meccsek gólínségétől, de árnyalja kicsit a dolgokat és bizonyítja, hogy az idei szezonra nem esett annyira vissza, lehetséges, hogy hullámvölgy. Legalábbis reménykedjünk ebben, és hogy nem nyúlik túl hosszúra.
Azelőtt zsinórban 4 meccsen 5 gól, 2 assist, ami minden csak nem rossz.
Tavaly is volt olyan hogy 8 meccsen lőtt összesen 2 gólt, amiből az egyik tizenegyes, pedig végigjátszotta egy kivételével az összeset ( (350 percenként szerzett gólt), utána 10/8 (112 percenként) következett.