Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Az előző szerződése 2024-ig érvényes, 50m kivásárlási záradékkal. Gondolom még 3 körben fellebbeznek oda-vissza és kiderül mi lesz. Annyi, hogy megint 30-asban kell játszania. Ezzel gondolom tovább szűkülnek a nyári igazolásokra a lehetőségek.Nagybarcelona írta: ↑2023.03.21. 13:44:53A bíróság elutasította a Barca fellebezèsèt Gavi regisztrációja kapcsán. Ezèrt a règi (ifi) szerződèse marad èrvènyben. Kíváncsi lennèk, hogy ilyenkor mi van, nem hallottam ilyen pèldát. Van egy èrvènyes szerződèse, amit a La Liga nem enged regisztrálni. Èv vègèn ingyen távozhat, vagy èlő szerződèssel (ha nincs valamilyen erre vonatkozó pont, hogy megszűnik a szerződèse, ha nem sikerül regisztrálni) marad a nemzetközi kupa, kupa, barátságos meccs vagy az eladás?
Andris írta: ↑2023.03.21. 10:59:36
Vakmacska, ez a fajta bezzeg erveles az egyik leggazabb dolog a vilagon. Nem, nem erdekel Carvajal, az erdekel hogy a sajatjaink tudjanak viselkedni. Gavi kilog mostansag, rossz iranyba IS, es ez a lenyeg.
A madridban jatszo nehany macskajancsival foglalkozzanak ok, ha van bennuk ennyi tisztelet a sajat klubjuk irant.
Igen, rengeteget esik, ez tobbnyire a nagy lendulettel jar. De ha egyforma helyzetbol mennek, test a test ellen, stb, akkor ritka h alul marad, nala sokkal nagyobb darab emberek ellen is.csababarca írta: ↑2023.03.21. 11:23:32Ehhez képest esik, borul ha csak elmegy mellette valaki.
De én is azt akartam kihozni ebből, amit írtál, hogy az edzőnek kell az orrára koppintania.
Carvajal nem a mi játékosunk, ergó senkit nem fog érdekelni, ha emiatt más meccseken majd kiszórják. Egyébként pedig kevés olyan Classicot tudnék mondani, ahol nem volt semmilyen kisebb/nagyobb balhé, vagy ne maradtak volna el lapok, ez mindig is így lesz.
A tahóságban igazad van, bár az is tény, hogy ez mindig is a foci része volt, akár jó, akár nem. Olyan szempontból nem bánom, hogy nálunk is van 1 kemény legény mindig is mi voltunk az "úriemberek", akit az ellenfél rendszeresen szétrugdal, amit meg a bírók általában hagynak. De ne tolja túl, persze.csababarca írta: ↑2023.03.20. 21:38:23Az már csak személyes megjegyzésem, és abszolút szubjektív, hogy nekem mindig nevetséges amikor egy 50 kilós valaki ugrál lyen szitukban, majd búj be az erősebbek hóna alá. Ilyenre is tudnék az esetében példát hozni, de inkább hagyjuk.
Lényeg a lényeg, hogy ő is és a csapat is jobban jár hosszútávon, ha nem a tahóságra hanem a játékra fekteti a hangsúlyt.
Erre gondoltam, igen.Deluigi írta: ↑2023.03.20. 18:14:04https://www.youtube.com/watch?v=k5T7HrpKPa4&t=28s
kisocskos megvedte a nagytestvert
Szerintem köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ramos is egy alattomos patkány volt, de ettől még vitathatatlanul klasszis védő is. Gavi ugyanúgy lehet klasszis - 18 éves korára lehet hogy még nem az - függetlenül attól hogy elborul-e az agya vagy sem, bár azért keménységben meg alattomosságban messze nem hasonlítanám Ramoshoz. Amúgy az alattam belinkelt videó sok mindent megmagyaráz az esetről. Amilyen az adjonisten... Erről csak ennyit, lapozhatunk szerintem.
Ezt aláírom, a hátulról patkánykodás takony dolog.daffy írta: ↑2023.03.20. 14:57:25Akkor meg kell lendíteni szemből a balegyenest,nem hátulról patkánykodni. Ő is azt szeretné,de ugye azt nem szabad,ezért sunyizunk (30 kamera között). Minden ilyen alattomos hátulról bátor játékost rühellek,mindegy milyen mezt vesznek fel. Vagy álljon oda a pofon egyik oldalára vagy eméssze meg magában. Ez férfiatlan. És ez teljesen őszintén független attól,hogy az embert gavinak,pepének vagy stamnak hívják.
Akkor meg kell lendíteni szemből a balegyenest,nem hátulról patkánykodni. Ő is azt szeretné,de ugye azt nem szabad,ezért sunyizunk (30 kamera között). Minden ilyen alattomos hátulról bátor játékost rühellek,mindegy milyen mezt vesznek fel. Vagy álljon oda a pofon egyik oldalára vagy eméssze meg magában. Ez férfiatlan. És ez teljesen őszintén független attól,hogy az embert gavinak,pepének vagy stamnak hívják.
Egyetértek, főleg nála, aki amúgy is sokat keménykedik és egy átlag szituban is simán begyűjti a sárgákat.Peter írta: ↑2023.03.20. 13:34:21
Nincs olyan, hogy előzmény.
A játék hevében történő keményebb hozzáállasa szerintem teljesen rendben van. Kell is egy ilyen játékos a csapatba, de a magatartás ezen formája már simán piros lapot érhet, ami alkalomadtán nagyon sokba kerülhet a csapatnak. Ez teljesen szükségtelen, felelőtlen magatartás.
Hagyjuk már eztSaviola írta: ↑2023.03.20. 13:09:50Érdekes módon akkor senki nem nyöszörgött, hogy azt a zs kategória ceballost nem szórták ki.. Hagyjuk már ezt. Előtte Lewának odapakoltak, nyilván semmi nem járt érte, egész meccsen látványosan nem fújták le a Gavi ellen történő atrocitásokat, pedig volt, amit lehetett volna, nem is egy.