Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem még akkor is komoly esélyes lesz. Bár nem nagyon az egész tornát, de olyan kiemelkedő játékosra nem emlékszem. Alvarezre gondoltam volna előzetesen, hogy olyan számokat hoz majd kérdés nem lesz, de eléggé besült a tornán. És akkor finom voltam.bence0330 írta: ↑2024.08.05. 19:45:51És most pár centin múlott, hogy nem adott szépségdíjas gólpasszt.
Ami késik, nem múlik, ott a gólpassz tőle, nem is csúnya külsővel, tökéletes ütemben. Gól+gólpassz megint... Asszem ha a spanyolok nyerik, ennél egyértelműbb MVP-je nem nagyon lehet egy versenysorozatnak.
Az olimpiai csapat legjobbja. Izgatottan várom, hogy mi lesz a szerepe, hol lesz a helye, mennyi játékperc jut majd a számára a Barcában. Főleg, hogy Gavi is labdával edz már, és Pedri is visszatért a csapathoz.
És most pár centin múlott, hogy nem adott szépségdíjas gólpasszt.
A világ igazságtalansága lenne vele szemben és a világ hülyesége lenne csapatépítés szempontjából, ha Olmo jönne 77. tizesnek,, ő meg kapna néha 2 percet pár kupameccsen. Nagyon rosszul venné ki magát, ha őt ilyen szezon, és ilyen nyár után kvázi kidobnánk így.
Azért nem, minden sorozatot belevéve Fermín 0,52/90perc, Bellinghamé 0,56 a tizik nélkül. De tényleg nagyon közeli. Asszisztokban óriási a különbség meg helyzetteremtésben, Fermínnek 0,05, Bellinghamnek 0,30 gólpasszt ad. De persze ezt nem is írtad. Itt meg tudod nézni, toggle per90-re kell kattintani, akkor lesz percalapú: https://fbref.com/en/stathead/player_co ... =2023-2024 Meg Fermín tényleg egy ilyen klasszikus második hullámban érkező játékos, neki ez az erőssége. Imádom amilyen félsz nélkül lövi el, mindenki másnál nálunk 3 kérdőjelet látok a fej felett, hogy tejóégmivanhakihagyom. Fermínt szerintem nem érdekli, rádurrantja, kész.
Klasszist én sem látok benne, de egy jó kis hajtós játékost, akiknek mostanában a gólok is összejönnek igen. Nem hinném, hogy valaha stabil kezdő lehetne a Barcában, de egy minőségi rotációs ember lehet belőle.
Én egy Pedro típusú játékost látok benne, nyilván más poszton. Valószínűleg nem lesz világklasszis, nem fogja a fülén pörgetni a labdát, viszont kiköpi a lelkét is, ha pályára léphet, és mindig 100%-ot ad bele. Iszonyú hasznos 12. játékos lehet hosszú távon, az ilyenek nagyon kellenek egy csapatba. És még bőven fejlődhet, fog is.bence0330 írta: ↑2024.03.19. 22:40:28Ő szerintem egy nagyon fura játékos. Ha megnézi az ember, hogy mit csinál a labdával mezőnyben, rávágná, hogy nem Barca-szint, csereként sem. Labda nélkül már sokkal jobb a helyzet, hihetetlen akarata, erőszakossága van. A legnagyobb erénye meg nyilván a kapu elé érkezés, csereként ennyi gólt lőni nagyon durva teljesítmény. Még akkor is, ha sokszor inkább second striker, mint középpályás, és Lewy nagyon szépen csinál neki helyet sokszor.
Szerintem amúgy Xavi jól használja nagyon, poszt tekintetében is nagyon megtalálta a helyét, meg kb annyit és akkor jön be, amennyit és amikor kell.
Szerintem hatalmas potenciál van a srácban, mert látszik rajta, hogy érzi, tudja is ezt a játékot. Néha valami csodálatos labdái vannak.