Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Ferran tegnap is gyenge volt, még a társakat se sikerült megjátszania, azért ezt nem lehet hosszú távon eljátszani. Aztán Fati sérült, de amúgy se kapott eddig sok lehetőséget ő se. Szóval van rá esély hogy Victor megkapja a megérdemelt perceket. Aztán meglátjuk. Olyan keveset játszott eddig, hogy ebből nem lehet sok mindent levonni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.04. 11:02:42Kb 15 perc játékidővel hozta azt az értékelést amelyet FT egészen a lecseréléséig. Ismét csak a számat tudom rágni, itt egy igazi 9-es gól érzékeny srác, tehetséges, bőven a suta FT előtt kellene legyen a sorban aki ismét bizonyította hogy totál alkalmatlan a csatár szerepre, folyamat puskázta el a helyzeteket, Victor beállt köszönte szépen tette a dolgát. Tavaly ugyan ez volt Roque esetében, FT kapta töretlenül a bizalmat a semmire, remélem Flick nem viszi tovább ezt az őrült gondolkodást, Lewa cseréjének tökéletes a srác, kapja meg a perceket, rászolgált.
Ez elég szomorú lenne. GM és ő Flick eddigi hülyesége, de GM magyarázható még valamivel talán, echte balbekk nincs más. Oké. Ferrán viszont centerposzton... a mozgása amúgy tetszett, de túl mélyen van ő ehhez, a gólja igazi centermunka volt, de utána hiába mozgott jól, 2-3 ziccer maradt benne, mert átvenni sem tudja a labdát. Mindenki kihagy néha 1-2-t, oké, de ő gyakorlatilag kizárólag ezt csinálja. És van alternatívája. Flick azért tanulgat a hibáiból, remélem Pau-Torres vonalon is így tesz. Illetve Torre mindenképp több percet érdemel, jelenleg szerintem jobb, mint Olmo, de ez már off.Troym írta: ↑2024.12.04. 13:30:20Ferran akkor is megkapta a 30-60 perceit, amikor a fű nem nőtt körülötte, elképzelhetetlennek tartom, hogy majd pont most lesz mellőzve, hogy lett 1 gólja a megpattanó lövéséből.
Egyetlen szakmai érv sem támasztja alá, hogy ő egyáltalán a csapat tagja legyen 4. éve, nemhogy a 4. számú támadó szerepkörben lehessen, mégis ott van... szóval gondolom szezon végén kapunk egy 8- 15 milliós ajánlatot Victorra, megint jön az örömködés, hogy profittal adunk el valakit, közben megtartjuk Ferrant még egy évre és lepasszolunk még egy támadót.
Életművész a srác (Ferran).
Ferran akkor is megkapta a 30-60 perceit, amikor a fű nem nőtt körülötte, elképzelhetetlennek tartom, hogy majd pont most lesz mellőzve, hogy lett 1 gólja a megpattanó lövéséből.
Én sem nagyon értem miért van mellőzve ennyire mellőzve a srác. Tavaly is bizonyította azért, hogy iszonyatosan gólérzékeny. Lehet, hogy a harmadosztályban, ugyanakkor a jelenleginél jóval gyengébb csapatban. Az, hogy gyakorlatilag 40 együttes között gólkirály tudott lenni akárhogy is nézzük megmutatja, hogy nagyon gólérzékeny, ugyanakkor eddig a nagycsapatban is ezt láthatjuk.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.04. 11:02:42Kb 15 perc játékidővel hozta azt az értékelést amelyet FT egészen a lecseréléséig. Ismét csak a számat tudom rágni, itt egy igazi 9-es gól érzékeny srác, tehetséges, bőven a suta FT előtt kellene legyen a sorban aki ismét bizonyította hogy totál alkalmatlan a csatár szerepre, folyamat puskázta el a helyzeteket, Victor beállt köszönte szépen tette a dolgát. Tavaly ugyan ez volt Roque esetében, FT kapta töretlenül a bizalmat a semmire, remélem Flick nem viszi tovább ezt az őrült gondolkodást, Lewa cseréjének tökéletes a srác, kapja meg a perceket, rászolgált.
Egyetértek, remekelt. Így már nem csak Raphit tudja megtalálni Pedri, vagy épp Yamal varázskülsője, van még egy ember bent. Lewyt 2-3 meccsenként legalább a padon hagynám egyszer miatta, és 20 perceket amúgy is adnék neki. Amilyen az ffp-nk, nagy kincs, ha minimál fizetéssel van egy gólképes centerünk (még ha nem is feltétlen Barca-kezdő szint), meg kell becsülni, ilyen jó feltételekkel nem sűrűn lesz nálunk tartalék kilences.
ok, egynek már itt vagyok.