Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.12.04. 11:02:42
Kb 15 perc játékidővel hozta azt az értékelést amelyet FT egészen a lecseréléséig. Ismét csak a számat tudom rágni, itt egy igazi 9-es gól érzékeny srác, tehetséges, bőven a suta FT előtt kellene legyen a sorban aki ismét bizonyította hogy totál alkalmatlan a csatár szerepre, folyamat puskázta el a helyzeteket, Victor beállt köszönte szépen tette a dolgát. Tavaly ugyan ez volt Roque esetében, FT kapta töretlenül a bizalmat a semmire, remélem Flick nem viszi tovább ezt az őrült gondolkodást, Lewa cseréjének tökéletes a srác, kapja meg a perceket, rászolgált.
Én sem nagyon értem miért van mellőzve ennyire mellőzve a srác. Tavaly is bizonyította azért, hogy iszonyatosan gólérzékeny. Lehet, hogy a harmadosztályban, ugyanakkor a jelenleginél jóval gyengébb csapatban. Az, hogy gyakorlatilag 40 együttes között gólkirály tudott lenni akárhogy is nézzük megmutatja, hogy nagyon gólérzékeny, ugyanakkor eddig a nagycsapatban is ezt láthatjuk.
A posztján talán eddig olyan 60 percet játszott és van 2 gólja és 1,5 assistja (tegnap Frenkie góljához az ő bejátszása kellett) Mindezt harmadannyi játékperc alatt, mint Ferran.
Flick elég bátor volt, hogy egy idegenbeli Mallorca ellen Lewyt padon hagyja, de ha már centert kell helyettesíteni, akkor tegyük egy centerrel. Nem mondom, hogy egyáltalán nem jött be egy picit gyilkosabb csatár már félidőre 2-3 góllal vonult volna.
Nagyon remélem, hogy a német nem folytatja ezt a Ferrán-mániát, ha egyszer van egy olyan játékosa, aki rendre bizonyítja, hogy érdemes számolni vele.
Csak összehasonlításképp. PV gólpont/perc átlaga 54, míg a Lewy-Yamal-Raphi trióból mindenkinek 70 fölött van. (nyilván torzít, hogy az egyiknek 160 a másiknak 1000+ játékperce van, csak egy kis adalék, hogy nem egy elveszett srác)