2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egy jó Araujo - véleményem szerint - bármikor és bármelyik topcsatnak megfelelő választás.
Ebben igazad van de logika akkor sincs benne, hogy jelenleg már egy jó úton haladó ígéretes projektben van aminek az egyik kulcs eleme már most ráadásul csk és szurkolói kedvenc és ezt elhagyná egy egyelőre csak papíron ígéretes projektért ami jelenleg a bl indulásért hajt max. Aztán lehet neki lesz igaza de erre jelenleg nem látok indokot a pénzen kívül vagy lehet az az álma hogy torinoban lakjon... Szerintem ez a duma, hogy nem akart játszani a real ellen szintén számos sebből vérzik. Miért ne akart volna? Presztizs ellenfél. Bucsunak se utolsó. Az új csapatának is rossz üzenet lenne ha ezt bejátsza. Ha valóban bemondta volna hogy nem akar akkor Flick fixen kivágja a keretből arra pénzt tennék.Troym írta: ↑2025.01.13. 15:59:47A Bayernnek most gondolom nem kell, Anglián túl meg az Inter, Juve marad.
A Juve a kerete alapján szerintem az egyik legerősebb Olaszországban, csak Motta tűnik gyenge választásnak, de a keret nagy része 22-28 éves és Vlahovic, Yildiz, Koopmeiners, Weah, Thuram, Luiz szerintem rendben van a középpályán, csatároknál, csak nem jól használják őket, viszont a védelem tényleg vékony, oda kell egy vezér.
A Bayernnek most gondolom nem kell, Anglián túl meg az Inter, Juve marad.
Semmit sem....
Elpuffogtathatom a paneleket is, amit használ, ha elmegy: "szívem mélyén mindig cule maradok", "az utóbbi időszak viszontagságai", "ideje egy új kihívást keresni", "hatalmas megtiszteltetés volt a csapat kapitányának lenni","ki tudja mit hoz a jövő, de visszatérek valamilyen formában","életem legnehezebb döntése"
Egyetértek.
Ez a link most éppen 404 error-t mutat, de amit korábban (tegnap még) belinkeltél, az egy katalán újságíró értesülése, ami ugyanúgy lehet valós, de valótlan hírforrás is.
Emlékszem és persze egyrészt igazad van, ő maga nem nyilatkozott, de szerintem amikor megteszi, akkor már a távozást jelenti be, másrészt lehet az egész pletyka, de érdekes módon róla jelent meg minden ilyen jellegű pletyka, nem mondjuk Ferranról, aki egyértelműen (legnagyobb sajnálatomra) innen vonul majd vissza.Peter írta: ↑2025.01.13. 13:42:53Írtam Neked az élőben is, hogy eddig Araujo vagy a klub oldaláról semmit, de tényleg semmit sem hallottunk, olvastunk, ami a januári eligazolását illeti.
A fogadó oldalról meg már ma ott "kellene" lennie orvosin.....(persze azt én nem tudom, hogy a döntőről Torinóba vagy csapattal haza indult?)....
Nyugi, én legalábbis kivárom a műsor végét.....![]()
Lehet, hogy ezen a linken találsz érdemi infót!Peter írta: ↑2025.01.13. 13:42:53Írtam Neked az élőben is, hogy eddig Araujo vagy a klub oldaláról semmit, de tényleg semmit sem hallottunk, olvastunk, ami a januári eligazolását illeti.
A fogadó oldalról meg már ma ott "kellene" lennie orvosin.....(persze azt én nem tudom, hogy a döntőről Torinóba vagy csapattal haza indult?)....
Nyugi, én legalábbis kivárom a műsor végét.....![]()
Írtam Neked az élőben is, hogy eddig Araujo vagy a klub oldaláról semmit, de tényleg semmit sem hallottunk, olvastunk, ami a januári eligazolását illeti.
Ezt találtam:Troym írta: ↑2025.01.13. 09:47:05Addig megvan nekem is, hogy van "átjárás" EL és BL között de BL és BL csapat között is van ilyen?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.13. 09:32:35Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.
Az egyetlen ilyen igazolás, akit találtam tavalyról Vermeeren Antwerpből az AtMAdridhoz, de ő nem játszott egyetlen percet sem az Atletico BL meccsein.
Ebbe mondjuk most belekavar az is hogy már januárban is van 2 csoportkörös forduló, de legrosszabb esetben az egyenes kieséses szakaszban játszhat 3 olyan játékos aki már előtte BL-ben pályára lépett más csapatban ebben a szezonban."What are the rules on January signings?
The UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League knockout hopefuls are allowed to register a maximum of three new eligible players during the winter. Since 2018/19, it no longer matters whether those players have already played in the competition for another club, even for another club still in the competition. "
Addig megvan nekem is, hogy van "átjárás" EL és BL között de BL és BL csapat között is van ilyen?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.13. 09:32:35Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.
Az a szabály már eltörlődött így max 3(vagy 4?) játékos lehet aki a BL-ben más csapatban már pályára lépett.Troym írta: ↑2025.01.13. 09:12:07Igen, csak van egy nagyon nagy probléma.ocsike83 írta: ↑2025.01.13. 08:57:47
Román Digi TV-n néztem az ünneplést. Nekem valahogy az az érzésem volt vele, hogy CSK-ként megpróbál a háttérben maradni. Volt egy kép, amikor már középen ugrált mindenki, odatolta Raphinha-t, de ő nem ment oda. Illetve az ünneplés során sem láttam az első sorokban....
Ha valóban megy, akkor tényleg nem szabad 70 millió alatt elengedni. És ha tényleg (???) 1/1-ben vagyunk, akkor azonnal rá kell menni télen Tah-ra és még valakire.
Tah játszott már a BL-ben a Leverkusen színeiben, így ebben a szezonban max a bajnokságban játszhatna, de nekünk a következő hetekre kéne BL-ben is bevethető top hátvéd, ha elengedjük Araujot....az se biztos, hogy van egyáltalán. Vagy akkor számoljunk azzal, hogy kuka az idei BL-nek, egy EG sajna nem szint oda. A top8 és azzal a nyolcaddöntő gondolom meglehet, csak tovább felesleges nézelődni...
Igen, csak van egy nagyon nagy probléma.ocsike83 írta: ↑2025.01.13. 08:57:47
Román Digi TV-n néztem az ünneplést. Nekem valahogy az az érzésem volt vele, hogy CSK-ként megpróbál a háttérben maradni. Volt egy kép, amikor már középen ugrált mindenki, odatolta Raphinha-t, de ő nem ment oda. Illetve az ünneplés során sem láttam az első sorokban....
Ha valóban megy, akkor tényleg nem szabad 70 millió alatt elengedni. És ha tényleg (???) 1/1-ben vagyunk, akkor azonnal rá kell menni télen Tah-ra és még valakire.
Gondolom itt arra gondolt a költő, hogy a piros lap előtt Araujo nem tisztázott. De valójában szerintem ő itt csak a harmadik felelős. Az első, a középpályások akik mintha ott sem lettek volna, ha jól emlékszem a legkisebb ellenállás nélkül vehette át talán Bellingham a labdát, a legközelebbi középpályás kb öt méterre volt tőle és indíthatta a lendületből kilövő mBappet... Szerintem itt a következő hibás a kapus volt, aki totál feleslegesen rontott oda ki ilyen állásnál. És harmadiknak igen, akár megállíthatta volna a franciát rossz helyzetből...
Nem csupán a gyorsasága, ennél ez sokkal összetettebb. Amúgy nem is mindig tudja a gyorsaságot kamatoztatni, mert fürgének nem fürge, csak a sprintversenyben erős.
Most én se értem, hogy mi a probléma. Azt hitte, hogy 6 hónap után a kezdőben lesz? Valami másról van szó esetleg?