17 évesen ekkora gólt rúgni az ősi városi rivális otthonában azon a meccsen, amin ha nyersz, bajnok vagy....teljesen elmebeteg

Az meg, hogy saját nevelésként az Espanyol vagy a Real ellen idegenben olyan gólörömöt nyom, ami hergeli a szurkolókat...na bumm. Amíg nem mutogat mint a tripla szájú brazi majom, meg nem dumál állandóan az ellenfélnek, meg a bírónak, addig ez engem nem zavar. Ha majd elkezdi mutogatni a számokat, meg azt csinálja, mint az a majom a tavalyi barcelonai klasszikuson, addig ezek nálam bele férnek.
Nekem is vannak aggályaim a viselkedésével kapcsolatban, én is tartok tőle, hogy el fog szállni magától és ez majd negatív kihatással lesz a teljesítményére, de talán itt a legjobb helyen van ennek kordában tartására.
Amin még lehet aggódni nála, az a túl hamar kiégés veszélye. Lehet, hogy mint Neymar, 24-25 évesen lefő neki a kávé, mert túl hamar került rivalda fénybe, amire sajnos a média is rájátszik. Például Fabrizio Romano ha Lamine bármit csinál, egy meccsen posztol 5-öt róla, miközben Raphinháról igen visszafogott posztjai vannak, pedig a brazi számai sokkal jobbak és több meccset is döntött el, mint Lamine.