Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
CR önimádó és magamutogató volt a javából, de emellett a kőkemény profi mentalitása nagyban hozzájárult ahhoz, amire vitte a pályafutása során.
A fiatal Messi párját ritkító képessége volt, hogy az autizmus határát súrolva koncentrált a futballra, őt nem lehet kizökkenteni, sem szabálytalanságokkal, sem beszólásokkal. Ha buktatták, felállt és ment tovább konokul, vagy odaállt a labda mögé és bevágta. Amikor szabadrúgásnál a szemébe lézereztek, mintha észre sem vette volna, hanem tovább szuggerálta a felső sarkot.
Azon túl, hogy minden betűddel egyetértek, rövid időn belül kiderül, hogy milyen utat választ magának.
Itt arról van szó,hogy törvényt sértett vagy nem. Ha igen, akkor tökmindegy,hogy Yamalnak hívják vagy Gipsz Pedronak. Laminera ugyanúgy vonatkozik,viselje a következményét a hibájának,mint egy férfi,ha már nagykorú lett.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.14. 18:49:18Szerintem valakiknek fáj, hogy ilyen tehetséget sikerült kinevelni Barcelonaban.
Hasonlóan látom, de Neymar és más játékosok is példa rá, hogy ilyenekkel el lehet menni egy nagyon rossz útra, ami idővel a teljesítményére is kihat. Oda kell azért rá figyelni.
Hasonló véleménnyel vagyok én is erről. Nekem ez a Neymar "bulibarátság", menő influenszerrekkel való bulizás 17-18 évesen inkább a "hülyegyerek" kategória, mint a profi sportoló. Elfogadom, hogy ebben az irányban halad az élsportolók egyrésze, de van ellentétes példa is rá, mondjuk egy Araujo, aki 1 héttel az összetartás előtt már elkezdett egyénileg edzeni. Esetleg egy Kounde, aki szabadidejében is pluszban edz, hogy jobb legyen.brazilfan írta: ↑2025.07.14. 15:11:37A bulitól teljesen függetlenül, idén távolabb kerültem Yamaltól, egyre kevésbé tudok megbarátkozni a személyiségével. Elhiszem, amit a főoldali cikkben olvasok róla, vagy amit Szczesny állít, hogy nincs vele semmi gond, de nekem nem szimpatikus a túl nagy arc. Ahogy már korábban is írtam, nehogy szörnyeteget neveljünk ebből a kétségtelenül tehetséges gyerekből.
Azért, mert valaki pénzt kap a munkájáért, nem kell bármilyen viselkedést elviselnie. A vak is látja, hogy ezek nem "normális" vagy "normális viselkedésű" pincérek voltak. Mondjuk nekem aztán innen a székből édes mindegy, hogy mit csinált, mert magával cseszett ki ezzel, hogy fölösleges támadási felületet adott másoknak.
Ebbol elnek, ember, ez a dolguk, ezert kapjak a fizetest. Jelen esetben pedig busas fizurol beszelunk.Barcaman1993 írta: ↑2025.07.14. 12:49:51Mondjuk a fellépőben nem tudom mi kivetni való van, de a "felszolgálósdi" tényleg a megalázás kategória.
Azért neki se kell a szomszédba menni az észért... Mondjuk a fellépőben nem tudom mi kivetni való van, de a "felszolgálósdi" tényleg a megalázás kategória.soadroli írta: ↑2025.07.14. 12:18:24bocs hogy nso, de csak ott láttam:
Kisnövésű embereket hívott a születésnapjára, jogvédők perlik Yamalt
Egyetértek.