A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
dikk tényleg, jó hülye vagyokBarcaman1993 írta: ↑2026.02.13. 08:29:18Az Ferrán Torres passza volt.Zozzy 5 írta: ↑2026.02.12. 23:46:10mai meccsről tök felesleges bárkit kiemelni, de azért nem volt jó látni azt a slendriánul visszatett labdát EG-nek, amiből az a szerencsétlen kapott egy pirosat. elég gatya eddig Cancelo, azt hittem, közelíteni tudja majd még a Xavi korszak alatti perfomanszt, hát egyelőre sajna úgy tűnik h nem tettek neki jót az évek meg arábia.
Az Ferrán Torres passza volt.Zozzy 5 írta: ↑2026.02.12. 23:46:10mai meccsről tök felesleges bárkit kiemelni, de azért nem volt jó látni azt a slendriánul visszatett labdát EG-nek, amiből az a szerencsétlen kapott egy pirosat. elég gatya eddig Cancelo, azt hittem, közelíteni tudja majd még a Xavi korszak alatti perfomanszt, hát egyelőre sajna úgy tűnik h nem tettek neki jót az évek meg arábia.
Első félidőben is voltak ilyen eladott/necces labdák, Eric is mozoghatott volna a labda felé...Zozzy 5 írta: ↑2026.02.12. 23:46:10mai meccsről tök felesleges bárkit kiemelni, de azért nem volt jó látni azt a slendriánul visszatett labdát EG-nek, amiből az a szerencsétlen kapott egy pirosat. elég gatya eddig Cancelo, azt hittem, közelíteni tudja majd még a Xavi korszak alatti perfomanszt, hát egyelőre sajna úgy tűnik h nem tettek neki jót az évek meg arábia.
Semmit nem forgattam sehova, azzal kezdted, hogy túl kritikusak vele sokan.
4 meccsen játszott összesen 145 percet háromszor balhátvédként, egyszer balszélsőként, minden előszezon nélkül 2 hónap kihagyással, alig két hét felkészüléssel egy szintekkel gyengébb ligából. Ha szerinted ez azt jelenti, hogy játékban van, akkor szerintem nincs miről beszélni. Pont az ilyen rossz ütemű szerelések és hasonlók adódnak ebből.Troym írta: ↑2026.02.11. 15:15:32Ne felejtsük már el, hogy kölcsönben és csak 5 hónapra jött, abból több mint 1 eltelt.Chino írta: ↑2026.02.11. 14:52:45Cancelo is lehet egy megoldás, de szerintem még nem készült fel.. Amúgy szerintem túlságosan kritikusak vele itt a legtöbben. Ne felejtsük el, hogy az érkezése előtt 2 hónapig pályán sem volt, sőt már az edzéseket is egyedül végezte, ráadásul a szaúdi ligából kellett hirtelen az európai focira átnyergelnie, ami más szint és Flickkel teljesen idegen taktika. Azt meg sem említem, hogy egyszer sem játszott még az elsődleges posztján, de a többség 140 perc után már ítéletet mond.
Ha annyira nincs játékban, hogy 1 hónap után sem tud érdemlegesen hozzáadni a csapathoz, akkor kár volt hozni, túl nagy a fizikális lemaradása.
Vagy majd bedobjuk a Newcastle / PSG ellen és ott majd húzza a csapatot? Legutóbbi kupameccsen az Albacete sok volt neki, inkább tenném Cancelo helyett balhátvédnek akár GM-et, vagy Torrentset, jobbhátvédnek Araujot.
Ne felejtsük már el, hogy kölcsönben és csak 5 hónapra jött, abból több mint 1 eltelt.Chino írta: ↑2026.02.11. 14:52:45Cancelo is lehet egy megoldás, de szerintem még nem készült fel.. Amúgy szerintem túlságosan kritikusak vele itt a legtöbben. Ne felejtsük el, hogy az érkezése előtt 2 hónapig pályán sem volt, sőt már az edzéseket is egyedül végezte, ráadásul a szaúdi ligából kellett hirtelen az európai focira átnyergelnie, ami más szint és Flickkel teljesen idegen taktika. Azt meg sem említem, hogy egyszer sem játszott még az elsődleges posztján, de a többség 140 perc után már ítéletet mond.
Tényleg nem a legjobb eddig, de azért az a kiállítás nagyon nagy túlzás lett volna. A 2. esetnél tisztán elrúgta a labdát, ahol meg földet ért, ott volt az ellenfél lába. Szó se volt szabálytalanságról, csak hevesen el kezdtek reklamálni a meglévő sárgája miatt.
Azóta annyi változott, hogy Vallét újra száműzetésbe küldjük, így a széleken is hazárdírozunk. Koundénak és Baldénak is necces rotációja lesz így.

Legközelebb kérlek használd a hozzászólás jelentése funkciót.barca_bome írta: ↑2024.08.25. 14:34:03Én többnyire csak olvasója vagyok a fórumnak, de légyszi bannoljátok már ki az ilyen botokat. Nagyon idegesítő és zavaró, hogy minden topikba beírja ezt.

Idealis esetben azt mondanam, hogy vegye meg az Al Hilal de adja kolcson ide egy evre. Szerintem a portugal is kifele megy lassan es csak atmeneti erosites lenne. Utana ittmaradna 3 evig elcsusztatgatott horrorfizuval.
Sziasztok!
Most komolyan ilyen Al Hilalokkal kell versenyeznünk B kat. játékosokért?

Balde tavaly iszonyatosan gyenge volt, viszont Cancelotól se voltam elájulva, szeptemberben az elején jól és hasznosan játszott, de utána semmi extra. Kölcsön megint jó lenne, de láttam már 5 milliós játékosokat ennél jobban játszani. Csak a neve miatt, pedig fölösleges lenne hozni. Szélső védő biztosan kell!jclayton írta: ↑2024.07.01. 14:13:43Csak a margóra, de ha már a szűk játékoskeretről és a megterhelésről beszélünk: Cancelo esetleges távozásával 42 meccs, azaz 3317 játékperc esne ki a csapatból - úgy, hogy érdemben a Barcelona még senkit sem igazolt és Fortnak, Baldénak meg Koundé-Araújonak kéne átvennie a szerepet (oké, ez simán változhat, csak a fontosságának hangsúlyozása miatt). És bár nem az ő topikja, de Joao Félix esetében 44 meccsről és további 2100 játékpercről beszélünk. Szóval óriási tátongó lyuk keletkezne a csapaton a semmiből, ha ők ketten nem jönnének vissza.