Eddig úgy volt , hogy a Sevilla B megy. Végül a felnőttbe mentTitinho írta:Márc Valiente (Barça Atlétic)Sevilla
21 éves középső védő.

Amúgy meg lehet érteni , hogy elment

Eddig úgy volt , hogy a Sevilla B megy. Végül a felnőttbe mentTitinho írta:Márc Valiente (Barça Atlétic)Sevilla
21 éves középső védő.
Tudom, hogy játszott már a nagyoknál, asszem 2006-os év végén a Bilbao elleni bajnokin is, meg azóta 1-2 kupameccsen is, meg a Katalán-kupákon. De én úgy értettem, hogy volt róla szó, hogy végleg is felkerülhetne a nagyokhoz.Perrero írta:ööö valiente játszott is a nagyokkal, és már kb 2 hete elment
Jaja mondasz valamit , nekem is ő tetszett a legjobban a kicsik közül.Haider írta:Nekem Pedrito játéka nagyon tetszett, nagyon etette a védőjét.
akkor már nagy gondok vannak!norbert55 írta:Nektek a középpályán kinek a játéka volt szimpatikusabb?
Busquets vagy Vázquez?Sztem Vázquez játékstílusa hasonlítot Deco-éra.
A héten beváltom az ígéretem, csak közbejött egy hét nyaralás. Sorry.barca0417 írta: Ja, amúgy engem érdekelnének a B csapat dolgai eléggé, ha arra gondoltál.
Pep már sokmindent mondott, de lehet hogy csak rivalizálást akar kelteni...barca0417 írta: ...crosason túl akar adni a klub, mert Pep nem számol vele...
crosason túl akar adni a klub, mert Pep nem számol vele. Pedig nem rossz játékos. szerintem Jeffrént, Vázquezt, meg egy cserejobbhátvédet kéne fönttartani a nagycsapatnál. Pedrito is jó, még talán őt is, de kevés lehetőséget kapna a csatárposzton. Bár remélem Guddy elmegy, és akkor az ő helyén jó lenne.norbert55 írta:Crosas is ott lesz csak ő már volt a naygcsapat tagja azért nem írtam
ja igaz!szerintem nem fogjuk eladni- legalábbis remélemnorbert55 írta:Crosas is ott lesz csak ő már volt a naygcsapat tagja azért nem írtam
És mi nem volt benne szimpatikus?norbert55 írta:Corcoles játéka nekem is tetszet sztem ő majd jövőre jön fel mikor Sylvinho elmegy és kell egy csere balvédő.Abraham nekem nem volt szimpatikus.
Crosas?ő nem?norbert55 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02625.html
kész a 26 lista.És már nincs rajta Corcoles és Abraham.Sztem ők nem kerülnek fel a nagycsapatban.
Ebből a 26 keretből valszeg Gudy megy így lesz 22mezőny+3 kapus.
Vagyis valszeg maradhat a nagycsapatban:V.Sánchez,V.Vázquez,Jeffren,Pedrito, Busquets.
Pedritot is odavenném.Varga Tamás írta:Szerintem, Jeffrennek egész jó esélye van erre. A balszélső posztján egész megbízhatóan és bíztatóan mozgott.Replay írta:A Fiorentina elleni meccs és az amerikai túra előtt szükitett Pep:
Kikerült Abraham és Córcoles, mig folytathatja Busquets, Jeffren, Víctor Vázquez, Víctor Sánchez és Pedrito.
Nagyon kiváncsi leszek, marad-e vki a szezonkezdetre...
Szerintem, Jeffrennek egész jó esélye van erre. A balszélső posztján egész megbízhatóan és bíztatóan mozgott.Replay írta:A Fiorentina elleni meccs és az amerikai túra előtt szükitett Pep:
Kikerült Abraham és Córcoles, mig folytathatja Busquets, Jeffren, Víctor Vázquez, Víctor Sánchez és Pedrito.
Nagyon kiváncsi leszek, marad-e vki a szezonkezdetre...