Replay írta:Valóban, már be is rakták őket az első csapathoz.
Hát-hát, nem tudom.
Pedro és Jeffren ügyében egyetértettem, de ez nekem inkább tünik kényszer megoldásnak.
Inkább igazolni kellett volna...
Túl sokat költött a klub védelemre, biztos vagyok benne, ha kicsit többet ajánlottunk volna Silváért, rajta nem múlott volna a dolog
Vázquez, Sánchez, Busquets esetében nem vagyok meggyőzödve arról, hogy az első csapat szintjén vannak, de ne legyen igazam.
Én is ezen a véleményen vagyok, kivéve:
1. Silva nem pénz kérdése volt, valszeg nem akart jönni, és csak nagyon drágán tudtuk volna elhozni, a Valencia nem akarta elengedni, több mint 25-ért meg nem kell.
2. Egyszer s mindenkorra fogja már föl mindenki, hogy nem a pénz miatt nem igazolunk, mert abból annyi van, mint a rohadás. Nincs igazolási keret. Csak ez úgy van, hogy attól, hogy van, még nem engedjük átb.szni magunkat, nem vagyunk hülyék. Ezzel egyet is értek. A vezetőség úgy ítéli meg, hogy a szélső kérdése nem olyan fontos, na ez már hiba, szerintem, de majd meglátjuk. Valszeg úgy állnak hozzá, hogy kivárnak a végsőkig, hogy jobb bizniszt tudjanak csinálni, ha meg nem jön össze, az se baj, nem olyan fontos. Nekem se tetszik ez, de bízzunk benne, hogy jól sül el a dolog.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!