2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, volt róla szó kb 1hete...CFirpo3 írta:Az fcbarcelona.com-on betették a másik három játékost is a keretbe. Készült fénykép velük.
Az fcbarcelona.com-on betették a másik három játékost is a keretbe. Készült fénykép velük.Replay írta:Eldőlt (mármint a Mundo szerint), hogy ki maradhat az első csapatnál.
Ezek szerint Pedro és Victor Sánchez a két kiválasztott/szerencsés.
Tehát Victor Vázquez, Jeffren és Busquets marad a B csapattal.
Az info megerősitésre vár, addig kezeljük feltételesen
Én is ezen a véleményen vagyok, kivéve:Replay írta:Valóban, már be is rakták őket az első csapathoz.
Hát-hát, nem tudom.
Pedro és Jeffren ügyében egyetértettem, de ez nekem inkább tünik kényszer megoldásnak.
Inkább igazolni kellett volna...
Túl sokat költött a klub védelemre, biztos vagyok benne, ha kicsit többet ajánlottunk volna Silváért, rajta nem múlott volna a dolog
Vázquez, Sánchez, Busquets esetében nem vagyok meggyőzödve arról, hogy az első csapat szintjén vannak, de ne legyen igazam.
Inkább thiago neves-t kellett volna leigazolni vele igazán jól jártunk volnaReplay írta:Valóban, már be is rakták őket az első csapathoz.
Hát-hát, nem tudom.
Pedro és Jeffren ügyében egyetértettem, de ez nekem inkább tünik kényszer megoldásnak.
Inkább igazolni kellett volna...
Túl sokat költött a klub védelemre, biztos vagyok benne, ha kicsit többet ajánlottunk volna Silváért, rajta nem múlott volna a dolog
Vázquez, Sánchez, Busquets esetében nem vagyok meggyőzödve arról, hogy az első csapat szintjén vannak, de ne legyen igazam.
menczel írta:piqué a legnagyobb igazolás. árához képest persze
Szerintem kizárt,hogy Jeffren és a többi fiatal elmegy,mivel Pep mindennél jobban ragaszkodik hozzájuk,legalábbis ezt vettem ki Pepnek abból a nyilatkozatából ,hogy azt mondta,hogy rájuk mindig számíthat az ember!szajko írta:Remélem nem csinál a Barca marhaságot és eladja a Zaragozának én még kölcsönbe se adnám...Replay írta:Jeffren édesapja szerint 75% az esély arra, hogy fia az első csapatnál maradhat.
Valamint elismerte, hogy a Zaragoza érdeklődik iránta.
Remélem nem csinál a Barca marhaságot és eladja a Zaragozának én még kölcsönbe se adnám...Replay írta:Jeffren édesapja szerint 75% az esély arra, hogy fia az első csapatnál maradhat.
Valamint elismerte, hogy a Zaragoza érdeklődik iránta.
szajko írta:Hleb nagy marhaság?hol élsz te gyerek? játszik vdk-t irányítót szélsőt,sőt még akár csatárt is ha kell!!!Alves után sztem Hleb a 2. legjobb igazolás!kabekabe írta:Huntelaar?olyan sz*r lenne itt... a holland bajnokságba megy neki azta....Kuyt-nek is ment,de a Pool-ban 5-6 gólt rugott asszem...Jeffren,vazquez,Busguqets kevés még ide esetleg talán Pedro,de még ő se biztos....Gudjának meg csak a Hibernian ellen ment...
Kuyt tényleg sz@r lett. Viszont ha Gudy-t eladják kéne Silva viszont kétszer annyit ér mint Gudy. Hleb viszont nagy marhaság volt. Henriquet megtarthatták volna Márquezt meg el kellett vlna adni
Hleb nagy marhaság?hol élsz te gyerek? játszik vdk-t irányítót szélsőt,sőt még akár csatárt is ha kell!!!Alves után sztem Hleb a 2. legjobb igazolás!kabekabe írta:Huntelaar?olyan sz*r lenne itt... a holland bajnokságba megy neki azta....Kuyt-nek is ment,de a Pool-ban 5-6 gólt rugott asszem...Jeffren,vazquez,Busguqets kevés még ide esetleg talán Pedro,de még ő se biztos....Gudjának meg csak a Hibernian ellen ment...
Kuyt tényleg sz@r lett. Viszont ha Gudy-t eladják kéne Silva viszont kétszer annyit ér mint Gudy. Hleb viszont nagy marhaság volt. Henriquet megtarthatták volna Márquezt meg el kellett vlna adni
20%-a illet minket de akkor is kár volt eladni.MichaaBee írta:igen így voltScumy írta:ha jól emlékszem, akkor volt valami kikötés Dos Santossal kapcsolatba, hogy ha a Spurs túl adna rajta, akkor bizonyos %-a a transzfernek minket illet, nem? Vagy lehet csak képzelődöm?![]()
![]()
egyébként sztem mind Jeffren, mind Pedrito fel fognak idén kerülni. Vázquez szerintem tényleg jobb, mint Guddyjátékintelligencia megvan.
V. Sánchezről ne tud vki vmi?