2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem akarok nagyon kötekedni, de ha azt hiszed, hogy rosszul írtam le, akkor csekkold le!Sanama írta:Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.
Amúgy meg nála eléggé látszik a meccshiány és az óvatosság.
Kell majd játszania,vagy kölcsönbe mennie,mert ez nem jó neki egyértelmű.
Akkor előbb a nevét tudd már leírni,ha figyeled és reméled,hogy BL döntőn játszani fog.ElBartimaeus írta:Egyetértek veled!noname írta:Pedro és Jeffren jöhet fel jövőre az első csapathoz. Oieren látszik a rutintalanság, de elég jó volt, egy kölcsönadás jó ötlet lenne.
Xavi Torres ellenben inkább a lassúságával és a rossz szerelési kísérleteivel tűnt fel.
Thiago sokat már nemtudott csinálni, róla inkább nem írok még semmit. Következő mecssen viszont remélem ő kezd és nem Hleb.Annyit még hozzátennék, hogy Cáceser is jól játszott! Őt szinte külön figyeltem, mert lehet játszik majd a bl döntőn ( remélem ) és igazából csak jó szerelést láttam tőle, elég gyors volt, odaért az emberekhez, talán egy picit rosszul helyezkedett, de több nem volt.
Összességében elég jól játszottak a fiatalok, az zavar, hogy a végére elfáradtak, vagy csak kifújtak, de nem játszottak már jól a vége felé.
Egyetértek veled!noname írta:Pedro és Jeffren jöhet fel jövőre az első csapathoz. Oieren látszik a rutintalanság, de elég jó volt, egy kölcsönadás jó ötlet lenne.
Xavi Torres ellenben inkább a lassúságával és a rossz szerelési kísérleteivel tűnt fel.
Thiago sokat már nemtudott csinálni, róla inkább nem írok még semmit. Következő mecssen viszont remélem ő kezd és nem Hleb.
Egyetértek, nekem is nagyon tetszett a játéka.Cooltiszo írta:Gratulálok Thiago! Negyed óra alatt többet mutatott mint Hleb és Guddy együtt![]()
Amint beállt kérte a labdát és osztogatott szépen. Talán pár éven belül saját nevelés veszi át az irányítóposztot Xavitól ?![]()
Ami nagyon tetszett benne, hogy zsigerből amint átvette a labdát próbált az ellen kapuja felé fordulni (Keitában, Guddyban és néha Busquetsben ez idegesít: csak a visszapassz).
Jaja, egy az egyben Deco. Nagyon jól lát a pályán, jól cselez és kb annyit is fut és olyan gyors is, mint a portugál.Cooltiszo írta:Tanulnom kellene mint a gép, de ha ma beküldi Pep Thiagot, akkor 100%ig leszarok mindent és rá fogok koncentrálni. Remélem kap lehetőséget, nagyon kedvelem a srácot, engem legjobban Decora emlékeztet.
Ezzel én is vitatkoznék.Mosquito írta:Pedig Hlebnél már most 100x többet ér.
Messi pihenhetett volna bőven, ha a fehérorosz helyett Pedro ül a kisadon.
Azért ez korántsem ennyire egyértelmű.Mosquito írta:Pedig Hlebnél már most 100x többet ér.
Pedig Hlebnél már most 100x többet ér. Messi pihenhetett volna bőven, ha a fehérorosz helyett Pedro ül a kisadon.MQuC írta:Lehet hogy ők is felhoznák, DE. Nem hiába csak egy két játékos marad fenn, akiről úgy látják, hogy leginkább illik a csapatba. Pedro is fennt volt, de ugysem kap lehetőséget. Így pedig inkább játsszanak a B ben minthogy padon ücsörögjenek.
teljesen egyetértek,ők is lehetnek olyan jók ,sős még jobbak isCFirpo3 írta:Elég megnyugtató, hogy ilyen tehetségek vannak a "B"-ben. Ráadásul Assulin pont balszélső, oda úgyis elkellene pár éven belül egy új játékos. Lehet, hogy nem is kell ide Ribery vagy Silva...![]()
albicelesteX írta:NEm láttam még játszani ezt az Assulint!De én nem nagyon örülök neki!
hát ő azért csinál néhány biciklit, ha jól megnézed a videótkudu írta:a legjobb, h már a 18at betöltötte( ha a cikk korrekt), így már kaphat profi szerződést nálunk is
egyébként tényleg olyan messziről, mintha Messi-t látnám
ő se csinál nagy biciklicseleket, hanem egyszerűen lefutja az ellent
hát igen, a Barca jelenleg az utánpótlásban is a világ legjobbja (sztem nem túlzás ilyet kijelenteni...)
Az A csapat meg az MU-meccs után lesz a világ legjobbja
a legjobb, h már a 18at betöltötte( ha a cikk korrekt), így már kaphat profi szerződést nálunk is