Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, ezek szerint kiestek, nem játszanak elődöntőt.LG írta:Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
3.-ak.LG írta:Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
Ugy mint az Amerikaiak a Konfoderacios Kupan.LG írta:Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
Ma volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.palesz77 írta:javítsatok ha tévedek, de barca1615: szerintem a jobbszélen Rochina vagy ki játszott, és te kevered néha Ruedával. valóban ő lőtt gólt(Rueda, de ahogy néztem vkp poszton tolta remek labdákkal méghozzá. szegény Busquets félhet)
amúgy amiért írok: mikor lesz megint U-19-es Spanyol meccs? mert majd megnézném.(remélem nem ma volt, vag ha igen, remélem lesz még...) valaki írja meg légyszi
én is ezt remélem. eddig nagyon meggyőző a játéka. nekem az előző szezonban nem igazán volt szimpatikus, de edig nagyon jól teljesít. csak így tovább Pedro.Fernando írta:Remélem Pedro a felnőtt csapatnál marad rendesen, mint tavaly Busquets.
Amerikaban 3 meccset jatszik a csapat, tehat boven elkepzelheto, hogy megint visz mindenkit. Mar megtanultam, hogy Pepnel minden elkepzelheto.palesz77 írta:egy kérdés. Guardiola csak azokat viszi amerikába, akikben több lehetőséget lát, vagy mindenkit akit most is vitt? cask mert úgy elég sokan lennének 1 meccsre(az ifik, remélem értitek mit kérdezek
)
ja, és persze egy másik kérdés: Thiago addigra már jöhet velünk? csak mert azért őt is megnézném a felkészülés alatt...
Nem lett.csabooo írta:Egy kérdés:
Most értem haza,és láttam az összefoglalót,Bojan-nal mi lett ? Nincs semmi baja ugye ?
a rojadirecta.com- on a meccs után néhány órával biztos lelehet majd tölteni a meccsetMost látom én is hogy délután lesz a meccs. Így sajnos lemaradok róla. Confused Pedig de megnéztem volna a fiatalokat.
Ha esetleg valaki tudja, hogy ismétlik-e, az megoszthatná velünk hogy mikor, és hol.
Most látom én is hogy délután lesz a meccs. Így sajnos lemaradok róla.Tomsa írta:Jó korán lesz, sajnos nem is tudom megnézni élőbe :S
Mostmár várok egy Pedro gólt is, és nagyon remélem, hogy Muniesa is ügyeskedni fog
Nekem Pedro játéka tetszett, de azt a pluszt nem látom benne ami Gai-ban megvan. Sztem neki kellene feljönnie. Már van egy kis nemzetközi "rutinja" is és nem hiszem, hogy nem bírná a ránehezedő nyomást. Kisebb meccseken vagy a kupában nagyon szívesen látnám. Fizikálisan lehet van mit fejlődnie, de Messi sem egy szikla.palesz77 írta:egy kis vélemény azokról, akik tényleg "megfogtak":
volt még a 9-esünk: Nagyon technikás, de nem 9-es. 1 helyzete nem volt, max azalatt a kis idő alatt, amíg em volt képem. Cselezni azt nagyon tud, ezt belátom, de helyzet nélküli csatár...