Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly is ezt mondtad...Varga Tamás írta:Nem lesz ez így jó...
A foci már sajnos egyre inkább az üzletről szól.Varga Tamás írta:Jó, de gyorsan felejtsük el.fcbarca10 írta:Ismét egy új arc az edzésen: Robert Sergi (középpályás)
Most került volna fel a Barca Atleticbe, de lehet, hogy ő is kihagyja a B csapatot.
forrás: www.sport.es
Vagy csikócsapattal akarunk nekivágni a következő évadnak?
A kezdősor bivalyerős, de a cserepadunk nagyon rövid. Gyerekekkel nem megyünk semmire? Vagy 17 éves tinivel akarja pótolni Keitát és Tourét abban az egy hónapban?
Ne essünk már át a ló túloldalára. Szép dolog a bizalom az ifjaknak, de ne tőlük várjuk a világ megváltást...
Nem lesz ez így jó...
1994-95-ben belebukott a példaképe...
Szerintem.
1994 nyarán elment Laudrup, kellően összerúgta a port Sztoicskovval is. És a kerethez 3-4 fiatalt, jó reményű ifjoncot hozott fel. Ők viszont nem bírták az iramot. Rajta is vesztettünk.Lampiao írta:
Miért? akkoriban a fiatalítás volt a Barca veszte? Túlzásba vitték? Nem kötekedésként kérdezem, csak én akkor fiatal voltam és fogalmam se volt a fociról... Azt hiszem 6-7 éves lehettem...
Varga Tamás írta:Jó, de gyorsan felejtsük el.fcbarca10 írta:Ismét egy új arc az edzésen: Robert Sergi (középpályás)
Most került volna fel a Barca Atleticbe, de lehet, hogy ő is kihagyja a B csapatot.
Vagy csikócsapattal akarunk nekivágni a következő évadnak?
A kezdősor bivalyerős, de a cserepadunk nagyon rövid. Gyerekekkel nem megyünk semmire? Vagy 17 éves tinivel akarja pótolni Keitát és Tourét abban az egy hónapban?
Ne essünk már át a ló túloldalára. Szép dolog a bizalom az ifjaknak, de ne tőlük várjuk a világ megváltást...
Nem lesz ez így jó...
1994-95-ben belebukott a példaképe...
Szerintem.
Jó, de gyorsan felejtsük el.fcbarca10 írta:Ismét egy új arc az edzésen: Robert Sergi (középpályás)
Hát ő nem nagy veszteség sztem. Ő sztem nagyon kevés a felnőtt csapatba, még kiegészitő embernek is. De egy spanyol kiscsapat megfelelő lehet a számára.Replay írta:A Mundo szerint megegyezett a klub és a Xerez csapat Victor Sánchez kölcsönbe adásáról. Pep Guardiola engedélyezte távozását.
Már csak a fiatal játékoson múlik a dolog, de ha minden jól megy, még ma hivatalossá válhat.
A Xerez a következő szezonban az első ligában fog szerepelni.
1-2 oldallal ezelőtt már meg lett említve ez az érdekességalex27 írta:Egy kis érdekesség: a Barcelona előszezonbeli góljainak 100%-át saját nevelésű játékos szerezte!
Ténylegalex27 írta:Egy kis érdekesség: a Barcelona előszezonbeli góljainak 100%-át saját nevelésű játékos szerezte!
Főleg azért mert el akart menni, mondván, hogy sokkal több meccsen akar játszani, itt meg ugye a nagyok mellett nehezen kapott volna lehetőséget 5-10-20 perceknél tovább.geridoss írta:
Remélem igaz a hír, mert óriási tehetség a srác! Gio példáját tényleg nem kéne követnie, hisz finoman szólva sem egy top klubban kötött ki... Amúgy nem értem még mindig, Őt miért is adtuk el (Giovanni Dos Santost)?![]()
Legyen igaza a cikknekmatyi25 írta:Na srácok itt egy hír a Mundo Deportivo-ról... Forras
A cikk szerint Pep nagyon elégedett Jonathan Dos Santos teljesítményével. Az edzéseken kiválóan teljesített, valamint a meccseken is jól játszott és könnyen meg tudta valósítani a taktikai húzásokat. A cikk szerint Pep már eldöntötte és a jövő évi keretben helye LESZ.
Remélem igaz a hír, mert óriási tehetség a srác! Gio példáját tényleg nem kéne követnie, hisz finoman szólva sem egy top klubban kötött ki... Amúgy nem értem még mindig, Őt miért is adtuk el (Giovanni Dos Santost)?matyi25 írta:Na srácok itt egy hír a Mundo Deportivo-ról... Forras
A cikk szerint Pep nagyon elégedett Jonathan Dos Santos teljesítményével. Az edzéseken kiválóan teljesített, valamint a meccseken is jól játszott és könnyen meg tudta valósítani a taktikai húzásokat. A cikk szerint Pep már eldöntötte és a jövő évi keretben helye LESZ.
Hmm ennek nagyon örülök, remélem tanult Gio hibájából.matyi25 írta:Na srácok itt egy hír a Mundo Deportivo-ról... Forras
hát ha szélsőként lő 30 gólt de semmi, akkor se lennék elégedett vele, de azért kicsit szimpatikusabb lenneBányász írta:Az elsőhöz csak annyit mondanék,h lehetséges,h nem ez lenne a véleményed ha mondjuk 30 góllal zárná a szezont a srác...Egyébként értettem mit akartál mondani és egyet is értek.Csak a megfogalmazás elgondolkodtató.
A másodikat meg én nem állítottam.Szerintem közepes szintű focista mind a kettő...
Az elsőhöz csak annyit mondanék,h lehetséges,h nem ez lenne a véleményed ha mondjuk 30 góllal zárná a szezont a srác...Egyébként értettem mit akartál mondani és egyet is értek.Csak a megfogalmazás elgondolkodtató.palesz77 írta:most lehet röhögni, de egy SZÉLSŐTŐL nekem az egész meccsen egy gólt lőttem, és semmi mást nem csináltam nem elég!Bányász írta:Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő...
(amúgy ennyi erővel Jeffren meg Pedro a csapat legjobbja, mert ők lőtték a legtöbb gólt...![]()
)
Miért kellene rögtön a kezdőcsapatba beépíteni őket?bojanfan írta:a barça a világ egyik legjobb csapata. így a világ legjobbjainak kell itt játszania. tényleg nagyon jó dolog, hogy sok tehetséges játékosunk van, de egyszerre nm lehet 2-nél többet beépíteni a kezdőcsapatba. idén szerintem egyedül pedrot és muniesat lenne érdmes erőltetni. a többieknek irány vissza segíteni luis enriquenak.