La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.12. 22:21:35

Varga Tamás írta:Nem lesz ez így jó...
Tavaly is ezt mondtad...

Egyébként nem hiszem,h félnünk kell.Hiába ír bármit is a sport.Max azt tudom elképzelni,h fiatalt cserél fiatalra Pep.Valamelyik srác helyett inkább őt hozza vagy valami hasonló.

De sztem ennek sincs sok realitása.Én a fiatalok mellett vagyok de sztem bőven elég az a 2-3 ember akiről szó volt,h végelegesen a kerettel maradhatnak.Én a magam részéről tökéletesen elégedett lennék akkor is ha csak Jonathan Dos Santos és Muniesa ragadnának ott a nagyoknál.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
fcbarca10
Jugador del Barça

2009.08.12. 22:21:22

Varga Tamás írta:
fcbarca10 írta:Ismét egy új arc az edzésen: Robert Sergi (középpályás)

Most került volna fel a Barca Atleticbe, de lehet, hogy ő is kihagyja a B csapatot.

forrás: www.sport.es
Jó, de gyorsan felejtsük el.
Vagy csikócsapattal akarunk nekivágni a következő évadnak?
A kezdősor bivalyerős, de a cserepadunk nagyon rövid. Gyerekekkel nem megyünk semmire? Vagy 17 éves tinivel akarja pótolni Keitát és Tourét abban az egy hónapban?
Ne essünk már át a ló túloldalára. Szép dolog a bizalom az ifjaknak, de ne tőlük várjuk a világ megváltást...

Nem lesz ez így jó...
1994-95-ben belebukott a példaképe...

Szerintem.
A foci már sajnos egyre inkább az üzletről szól.
Az ilyen 17 éves fiatalokat lehet kölcsönadni, majd később eladni valamilyen 1. osztályú gárdának szép kis summáért.

Ha már 3-4 milliót keresnek rajtuk már az is elég.
Giovanni is szép sikereket elért az ifikkel, majd elment 6 millióért (nem rossz pénz egy tiniért).
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.12. 22:20:39

Lampiao írta:
Miért? akkoriban a fiatalítás volt a Barca veszte? Túlzásba vitték? Nem kötekedésként kérdezem, csak én akkor fiatal voltam és fogalmam se volt a fociról... Azt hiszem 6-7 éves lehettem...
1994 nyarán elment Laudrup, kellően összerúgta a port Sztoicskovval is. És a kerethez 3-4 fiatalt, jó reményű ifjoncot hozott fel. Ők viszont nem bírták az iramot. Rajta is vesztettünk.
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.08.12. 22:15:21

Varga Tamás írta:

Most került volna fel a Barca Atleticbe, de lehet, hogy ő is kihagyja a B csapatot.

A kezdősor bivalyerős, de a cserepadunk nagyon rövid. Gyerekekkel nem megyünk semmire? Vagy 17 éves tinivel akarja pótolni Keitát és Tourét abban az egy hónapban?
Ne essünk már át a ló túloldalára. Szép dolog a bizalom az ifjaknak, de ne tőlük várjuk a világ megváltást...

Nem lesz ez így jó...

Szerintem.

Miért? akkoriban a fiatalítás volt a Barca veszte? Túlzásba vitték? Nem kötekedésként kérdezem, csak én akkor fiatal voltam és fogalmam se volt a fociról... Azt hiszem 6-7 éves lehettem...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.12. 22:09:12

Nem lesz ez így jó...

Szerintem.
Kép
fcbarca10
Jugador del Barça

2009.08.12. 22:04:11

Ismét egy új arc az edzésen: Robert Sergi (középpályás)

Primitive
Entrenador del Barça

2009.08.11. 19:23:11

Most néztem a SzerbiaU21 - IzraelU21 barátságos meccset. Guy Assouline kezdő volt, és nagyon ígéretesen mozgott, és baromi kreatív a srác.

Mikor cserélték le még a hazai, szerb szurkolók is állva tapsoltak. Jól tolja a gyerek, van benne potenciál.

Nagyon tetszett a játéka, azt hiszem jövőre ő is be fog robbanni :wink: 8)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.11. 18:12:27

Replay írta:A Mundo szerint megegyezett a klub és a Xerez csapat Victor Sánchez kölcsönbe adásáról. Pep Guardiola engedélyezte távozását.
Már csak a fiatal játékoson múlik a dolog, de ha minden jól megy, még ma hivatalossá válhat.

A Xerez a következő szezonban az első ligában fog szerepelni.
Hát ő nem nagy veszteség sztem. Ő sztem nagyon kevés a felnőtt csapatba, még kiegészitő embernek is. De egy spanyol kiscsapat megfelelő lehet a számára.
Replay
Director del Fútbol

2009.08.11. 16:16:18

A Mundo szerint megegyezett a klub és a Xerez csapat Victor Sánchez kölcsönbe adásáról. Pep Guardiola engedélyezte távozását.
Már csak a fiatal játékoson múlik a dolog, de ha minden jól megy, még ma hivatalossá válhat.

A Xerez a következő szezonban az első ligában fog szerepelni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.11. 10:48:14

Fontás és Muniesa tényleg robbanthatnak jövőre-főleg utóbbi. Jeffren és Pedro viszont szerintem továbbállnak. Ha 2 éven belül nem lépnek előre egy nagyot a rangsorban, menniük kell. Márpedig erre a nagy lépéste én semmi esélyt nem látok. Ők sem akarnak tartalékként megöregedni.
Jonathanról nem tudok véleményt formálni, többször kellene látni. Rueda bizonyította hogy hatalmas a lövőereje. Meglátjuk Pep kit tart alkalmasnak arra, hogy akár a világsztárok között is megállja a helyét. Én egyedül Muniesára tippelnék.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.08.11. 10:38:06

Jó látni, hogy ismét megragadhatnak ifi játékosok a csapatnál. Bár nem követtem a felkészülési meccseket ,nem láttam ki milyen formában van, de jó lenne, ha meg tudna legalább egy srác ragadni a nagyoknál.
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.11. 10:21:23

alex27 írta:Egy kis érdekesség: a Barcelona előszezonbeli góljainak 100%-át saját nevelésű játékos szerezte!
1-2 oldallal ezelőtt már meg lett említve ez az érdekesség :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.11. 09:14:29

alex27 írta:Egy kis érdekesség: a Barcelona előszezonbeli góljainak 100%-át saját nevelésű játékos szerezte!
Tényleg :)
Bojan 3, Pedro 3, Jeffren 3, Messi 2, Rueda 1
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
alex27
Jugador del Barça

2009.08.11. 09:08:00

Egy kis érdekesség: a Barcelona előszezonbeli góljainak 100%-át saját nevelésű játékos szerezte!
Barca - Més que un club!
noname
Llegenda del Barça

2009.08.11. 08:08:08

Giovanninál azért bonyolultabb a sztori. Kölcsön akartuk adni, de ő nyíltan kijelentette h ő nem megy bele abba h kölcsönadják, akkor inkább adják el végleg. Azért 18 évesen nemtom mit várt többet mithogy a világ egyik legjobb csapatában az egyik elsőszámú csere legyen. :roll:

Remélhetőleg az öccse nem lesz ostoba. Egész más játékstílust képviselnek, de az öccse a maga posztján van olyan jó mint Gio szélen. Jonathan rendkívül magabiztosan játszik, nagyon precíz, kell egy ilyen csere. Hlebnél már jobb teljesítményt nyújt!
A Fifa egy szégyen
roonie
Jugador d'estrella

2009.08.11. 07:58:06

geridoss írta:
Remélem igaz a hír, mert óriási tehetség a srác! Gio példáját tényleg nem kéne követnie, hisz finoman szólva sem egy top klubban kötött ki... Amúgy nem értem még mindig, Őt miért is adtuk el (Giovanni Dos Santost)? :? :o
Főleg azért mert el akart menni, mondván, hogy sokkal több meccsen akar játszani, itt meg ugye a nagyok mellett nehezen kapott volna lehetőséget 5-10-20 perceknél tovább.
Valamilyen szinten megértem, de remélem kisöccse türelmes lesz, így sokkal nagyobb játékos lehet belőle. Szegény Giovanni eléggé eltűntette magát.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.11. 02:25:58

A hír nagyon jó, én egyedül attól féltem, hogy ő nem kerül fel. Igazából Pedro számomra nem kérdés, míg Muniesa is rendkívül jól teljesített. Fontás hasonlóképp, de az ő helyzete nem olyan biztos szvsz, mint Muniesaé. Jeffren-t ki kell próbálni kcs-ként! :D Sztem tiszta Eto'o lehetne... Úgy lehetne esélye fennmaradni, am engem nem fogott meg annyira, hiába lőtt sok meccsen gólt, nem játszott annyira hasznosan. :roll:
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.10. 23:44:28

matyi25 írta:Na srácok itt egy hír a Mundo Deportivo-ról... Forras

A cikk szerint Pep nagyon elégedett Jonathan Dos Santos teljesítményével. Az edzéseken kiválóan teljesített, valamint a meccseken is jól játszott és könnyen meg tudta valósítani a taktikai húzásokat. A cikk szerint Pep már eldöntötte és a jövő évi keretben helye LESZ.
Legyen igaza a cikknek :wink: Dos Santos és Pedro az a fiatalok közül akik engem igazán lenyűgöztek.Fiatal kora ellenére, éretten, megfontoltan játszik.

Nagyon birom a stilusát, nekem tisztára ''xavis''

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
geridoss
Director del Fútbol

2009.08.10. 23:10:12

A cikk szerint Pep nagyon elégedett Jonathan Dos Santos teljesítményével. Az edzéseken kiválóan teljesített, valamint a meccseken is jól játszott és könnyen meg tudta valósítani a taktikai húzásokat. A cikk szerint Pep már eldöntötte és a jövő évi keretben helye LESZ.
Remélem igaz a hír, mert óriási tehetség a srác! Gio példáját tényleg nem kéne követnie, hisz finoman szólva sem egy top klubban kötött ki... Amúgy nem értem még mindig, Őt miért is adtuk el (Giovanni Dos Santost)? :? :o
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.10. 22:43:24

Hmm ennek nagyon örülök, remélem tanult Gio hibájából. :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.10. 22:24:59

Na srácok itt egy hír a Mundo Deportivo-ról... Forras

Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.07. 11:42:48

Bányász írta:Az elsőhöz csak annyit mondanék,h lehetséges,h nem ez lenne a véleményed ha mondjuk 30 góllal zárná a szezont a srác...Egyébként értettem mit akartál mondani és egyet is értek.Csak a megfogalmazás elgondolkodtató.

A másodikat meg én nem állítottam.Szerintem közepes szintű focista mind a kettő...
hát ha szélsőként lő 30 gólt de semmi, akkor se lennék elégedett vele, de azért kicsit szimpatikusabb lenne :D de szerintem simán lehetne középcsatárként játszatni. ott úgyse kell nagyon villogni, csak beverni :D az meg megy neki :D

azt tudom, hogy nem mondtad, csak eszembe jutott :D amúgy egyetértek. Pedroban azért talán több van, mint a szürke középmezőny, de Jeffrenben max a góllövés van meg(ami középcsatárként használható, és értékelendő. de egy szélsőnél nem ez az elsődleges) nem hiszem, hogy világsztár lesz, Pedroban reménykedek, de nincs sok esély rá, sőt... :? talán mint Ini. 24-25 évesen robbanásszerű fejlődés :D
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.07. 11:31:41

palesz77 írta:
Bányász írta:Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő... :)
most lehet röhögni, de egy SZÉLSŐTŐL nekem az egész meccsen egy gólt lőttem, és semmi mást nem csináltam nem elég!

(amúgy ennyi erővel Jeffren meg Pedro a csapat legjobbja, mert ők lőtték a legtöbb gólt... :lol: :lol: )
Az elsőhöz csak annyit mondanék,h lehetséges,h nem ez lenne a véleményed ha mondjuk 30 góllal zárná a szezont a srác...Egyébként értettem mit akartál mondani és egyet is értek.Csak a megfogalmazás elgondolkodtató.

A másodikat meg én nem állítottam.Szerintem közepes szintű focista mind a kettő...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.07. 03:14:43

Jeffren egészen hasonlít Eto'ora. Nagyon jól fejez be és gyors, egész jól helyezkedik. Nagyon szívesen megnézném egyszer középcsatár poszton. Bojan meg sztem jobb szélen, mint középen. És akkor a poszt csere az adott! :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.06. 18:56:35

bojanfan írta:a barça a világ egyik legjobb csapata. így a világ legjobbjainak kell itt játszania. tényleg nagyon jó dolog, hogy sok tehetséges játékosunk van, de egyszerre nm lehet 2-nél többet beépíteni a kezdőcsapatba. idén szerintem egyedül pedrot és muniesat lenne érdmes erőltetni. a többieknek irány vissza segíteni luis enriquenak.
Miért kellene rögtön a kezdőcsapatba beépíteni őket?
Mondjuk ettől eltekintve egyetértek. Talán még Dos santos-t tudnám mondani,aki kicsit kitűnt az általad említettekkel együtt.
Válasz küldése