2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom, hogy Luis Enrique nem favorizálja. Valamiért nem szimpatikus neki Gai. Sajnálnám ha elmenne, viszont a mostani csapatba nemtudom hova férne be.Slither írta:Gai alig játszik az Atlethicben idén, és már most 3 évvel idősebb mint Cesc volt anno mikor elment.
Ha eligazol akkor nincs mit felróni neki. Amúgy ha a B-be se fér bele, akkor nem számít. Hiába kiáltották ki nagy tehetségnek...
Gai alig játszik az Atlethicben idén, és már most 3 évvel idősebb mint Cesc volt anno mikor elment.bence-barca írta: CSak nehogy úgy járjunk vele, mint Fabregas-szal... :/
Fecooo írta:...
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... _base.htmlFtcSikiHun írta:Sziasztok.
Valaki tudna mondani egy pár infót a Barça Atléticről?
Van-e honlapjuk, hol találok eredményeket, mikor vannak meccsek,és még arra is kíváncsi lennék (bár ezt lehet máshová kéne írnom), hogy itt az eurobarcán miért nincsenek eredmények a fiatalokról?
Előre is köszönöm a válaszokat
ITT megnézheted a tabellát és az eredményeketFtcSikiHun írta:Sziasztok.
Valaki tudna mondani egy pár infót a Barça Atléticről?
Van-e honlapjuk, hol találok eredményeket, mikor vannak meccsek,és még arra is kíváncsi lennék (bár ezt lehet máshová kéne írnom), hogy itt az eurobarcán miért nincsenek eredmények a fiatalokról?
Előre is köszönöm a válaszokat
CSak nehogy úgy járjunk vele, mint Fabregas-szal... :/szajko írta:Az Arsenalba.MichaaBee írta:Gainak tudtommal lejár és nem hosszabbítják meg. Idén alig játszott, 99% hogy elmegy.
Nem lepne meg.szajko írta:Az Arsenalba.MichaaBee írta:Gainak tudtommal lejár és nem hosszabbítják meg. Idén alig játszott, 99% hogy elmegy.
Az Arsenalba.MichaaBee írta:Gainak tudtommal lejár és nem hosszabbítják meg. Idén alig játszott, 99% hogy elmegy.
Jobban örülnék ha Thiago aláírna, mintha Cescmadmushroom írta:Martin Montoya aláírta 2 éves szerződését, állítólag a napokban Thiago és Jonathan is megkapja az új szerződését. Remélem mindketten aláfirkálják.
Muniesának ugye nincs szerződése? Mert én őt nagyon szeretémmadmushroom írta:Martin Montoya aláírta 2 éves szerződését, állítólag a napokban Thiago és Jonathan is megkapja az új szerződését. Remélem mindketten aláfirkálják.
Én is úgy tudom, hogy rájátszás van.Charlie írta:Rájátszás van úgy tudom, túl kell jutni ezen a csapaton és még egy másikon is szerintem.(?)
C.
Nem lehet 2 csapatunk egy osztályban.FtcSikiHun írta:Ha a 2. osztályból is feljutunk, akkor érvényes az első osztály, vagy maradnunk kell a 2.be?![]()
Mondjuk ez már nagyon a jövő zenéje, de azért kíváncsi vagyok