Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Biztos vagyok benne hogy a dagi egy brutális középhátvéd és nem mernek a közelébe mennibarca44 írta:A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoportmásodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre![]()

Álló sor, balról a 2.! Engem Maradonára emlékeztet!barca44 írta:

Ha megnyerik a döntőt,akkor zsinórban 4edszerre védik meg a címüket! Hajrá kicsik!barca44 írta:A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoport másodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre![]()

Ez egy sértődött gyerek nyilatkozata. Olyan bosszúállás akar lenni, mint Saviolával. Itt nem váltotta meg a világot, menne Madridba, ahol még annyit sem fog játszani... Megy a Barça B-ből a Real Madrid Castillába. Igencsak nagy erősítés lesz... Gratulálok.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
Tudod-e mit, kicsi barátom![]()
Szerencsére elmegy. Ilyen játékosra nincs szüksége a Barcának szerintem

Sztem meg nincs gond a nyilatkozatával. Sztem korrekt volt. Ő nem akar elmenni, de a csapatnak nem kell. Ha ő a Realba igazolt volna ezek után, az messze nem olyan lett volna, mint Figo esete, sokkal inkább olyan, mint Luis Enrique-jé. Luis Enrique-t meg nem hinném, h annyira utáljátok azért, mert hozzánk igazolt anno. Szóval sztem igazságtalanok vagytok a gyerekkel.Messithebest írta:Az ilyen nyugodtan mehet is. Eddig szimpatikusnak tartottam,ismétlem eddig.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
Az ilyen nyugodtan mehet is. Eddig szimpatikusnak tartottam,ismétlem eddig.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()

Thiago öccse már idősebbnek tűnik. De ahogy látom bevagyunk biztosítva kp-bőlpalesz77 írta:És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben. Mindketten bal lábasak, és ő is középpályán tolja, mint a gyerek a videóban, azért is gyanakodtam rá...gygerike írta:
Úgy emlékszek öccse van. Talán Rafaelnek hívják , de ebben nem vagyok biztos

Akkor rosszul tudtam,bocsánatpalesz77 írta:És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben.gygerike írta:

És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben. Mindketten bal lábasak, és ő is középpályán tolja, mint a gyerek a videóban, azért is gyanakodtam rá...gygerike írta:
Úgy emlékszek öccse van. Talán Rafaelnek hívják , de ebben nem vagyok biztosMessithebest írta:Öccse nincs,csak bátyja van ha jól tudom,ő Hugó,aki a CFR játékosa,de ha rosszul tudom,javítsatok ki.gygerike írta: Nekem Thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccse

Öccse nincs,csak bátyja van ha jól tudom,ő Hugó,aki a CFR játékosa,de ha rosszul tudom,javítsatok ki.gygerike írta: Nekem Thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccse

Nekem thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccsepalesz77 írta:Kerestem a hivatalos oldalán a tornának névsort, hogy megnézzem ki a Barca 4-ese, mert ő tűnt a legjobbnak... Látom nem csak nekem.gygerike írta:
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .

Kerestem a hivatalos oldalán a tornának névsort, hogy megnézzem ki a Barca 4-ese, mert ő tűnt a legjobbnak... Látom nem csak nekem.gygerike írta:
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .

Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .Lionel85 írta:A minap rendeztek/rendeznek egy tornát, ahogy a Barça-fiatalok is szerepelnek. Itt egy Borussia Dortmund elleni meccsük.
http://www.youtube.com/watch?v=nijJmcY793A
Nem tudok sokat erről a Torneo Alevinról, ha valakinek van infója, kérem ossza meg velem, mert érdekel a dolog.

Köszi, azt hiszem ezt a linket kerestem!barca44 írta:Én is most hallottam először erről a tornáról, de érdekelt, és rákerestem.
Megtaláltam a honlapját: http://www.cadenaser.com/static/1024/fu ... tados.html
Itt szerintem mindent megtalálsz, ami érdekel
És ráadásul ilyen tehetségek vettek részt ezen a tornán az elmúlt években:Leomessi14 írta:Ebben a bajnoksagban ugye fiatalok jatszanak?Mert nagy fejlodes lathato az elmult evekben:
* 19 edición 2010 Barcelona
* 18 edición 2009 Barcelona
* 17 edición 2008 Barcelona
* 16 edición 2007 Villarreal
* 15 edición 2006 Sevilla
* 14 edición 2005 Barcelona
* 13 edición 2004 Espanyol
* 12 edición 2003 Valencia
* 11 edición 2002 Barcelona
* 10 edición 2001 Real Zaragoza
* 09 edición 2000 Real Madrid
* 08 edición 1999 Real Madrid
* 07 edición 1998 Athletic de Bilbao
* 06 edición 1997 Barcelona
* 05 edición 1996 Racing de Santander
* 04 edición 1995 Real Sociedad
* 03 edición 1994 Sporting de Gijn
* 02 edición 1993 Selección de Castilla La Mancha
* 01 edición 1992 Selección de la Comunidad de Madrid

Ebben a bajnoksagban ugye fiatalok jatszanak?Mert nagy fejlodes lathato az elmult evekben:barca44 írta:Én is most hallottam először erről a tornáról, de érdekelt, és rákerestem.
Megtaláltam a honlapját: http://www.cadenaser.com/static/1024/fu ... tados.html
Itt szerintem mindent megtalálsz, ami érdekel

17 éves korig nem lehet profi szerződést adni Spanyolországban, ellentétben Angliával.barcafan0911 írta: Elmondaná valaki hogy milyen jogszabályról van szó?
Egyetértek! Ráadásul most még Affellay is érkezett, így pedig már tényleg nem kaphat túl sok lehetőséget. Keitaval nem biztos hogy sokáig számol még Pep, és természetesen Xavi is minden nappal öregebb lesz, plusz ha esetleg a holland nem válna be akkor... megnyilhat az út Thiago előtt. Legyünk türelmesek, ha tényleg akkor tehetség mint amilyennek hisszük akkor biztos hogy megkapja a lehetőséget!P_e-d_r-o írta:Én a Thiagó témához szeretnék hozzászólni,és csak annyit szeretnék irni,hogy gondoljatook bele,Thiago mikor fér be a felnőtt keretbe?Kupameccseken,és mikor valaki sérült,mint például most Millito,amúgy a keret maxos,szal ha véglegesen felhoznánk,sokszor csak a leláton láthatnánk!A másodosztály elég szinvonalas ahhoz,hogy ott tudjon fejlődni,jobb ez így mindenkinek!És nézzétek meg,jövőre,vagy azután,mikor Keita kiöregszik,Xavi sem lesz fiatal,majd akkor jön fel az első csapathoz,és akkor majd igazolja Guardiolat!