Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is Kubalára szavazok. Ő egy korszak volt a csapat életében és még a Camp Nou is nagyrészt miatta épült fel. Plattkó is nyomot hagyott a csapat törtélemében, de szerintem a kettő nem vetekedhet. A Kubala előtti időkre én pl. Paulino Alcántarára szavaznék. Maradona itt nem váltotta meg a világot, ő nem is tudom, hogy kerül ide...Messithebest írta:Így van nem csak te mondod,hanem én is!Bár 1 valaki vetekedhetne vele,az pedig Plattkó Ferenc,akihez még ódát is írt az egyik spanyol költő.
Így van nem csak te mondod,hanem én is!Bár 1 valaki vetekedhetne vele,az pedig Plattkó Ferenc,akihez még ódát is írt az egyik spanyol költő.Bob_Marley írta:Kubala László volt a legjobb, s ezt nem csak én mondomOmbre írta:Sziasztok. Azt biztos nem lehet megmondani, hogy ki volt a legjobb Barca játékos! Azt viszont meg lehet, hogy ki volt a legjobb játékos aki felhúzta a gránátvörös-kék mezt (Messi előtt). A válasz pedig. Az isteni Diego Armando Maradona
Nyugodjén békében Laszi bácsi
Kubala László volt a legjobb, s ezt nem csak én mondomOmbre írta:Sziasztok. Azt biztos nem lehet megmondani, hogy ki volt a legjobb Barca játékos! Azt viszont meg lehet, hogy ki volt a legjobb játékos aki felhúzta a gránátvörös-kék mezt (Messi előtt). A válasz pedig. Az isteni Diego Armando Maradona
Én is szoktam vonaton olvasni.fcbarca0827 írta:Höhö. Már, meghozta a postásbácsi. Este, Pestre menet, lesz mit olvasnom a vonaton.borzas írta:Baker, láttátok az új FourFourTwo-t?! Húsz oldal Barca!!! (forever) Mekkora királyság!
Címlap: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 8898536498![]()
Amúgy nagyon igényes újság, ajánlom mindenkinek.Áprilistól én is venni fogom.
![]()
Höhö. Már, meghozta a postásbácsi. Este, Pestre menet, lesz mit olvasnom a vonaton.borzas írta:Baker, láttátok az új FourFourTwo-t?! Húsz oldal Barca!!! (forever) Mekkora királyság!
Címlap: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 8898536498
Azt hiszem ezt a számot én is megveszem!borzas írta:Baker, láttátok az új FourFourTwo-t?! Húsz oldal Barca!!! (forever) Mekkora királyság!
Címlap: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 8898536498
Igen, tőlünk odaigazolt, de azóta már visszavonult.messideco írta:Nem hagyta abba, a másodosztályú Gironában játszik tudomásom szerint...ab1daL írta:Jorquera abba haggya az aktív futballt.![]()
forrás: sport, elmundo
Most is jöhet télen Davids!Fecooo írta:...
Hát én úgy 2003 körül nagyobb jövőt jósoltam neki. Volt amikor utána való időszakban imádkoztam, hogy ő védjen és ne Valdés.ab1daL írta:Jorquera abba haggya az aktív futballt.![]()
forrás: sport, elmundo
Ez azért lehet, mert Puskás a válogatottban is húzóember volt (85 meccs, 84 gól), míg Kubala asszem tán csak kétszer, vagy háromszor volt magyar válogatott, emellett játszott a csehszlovák és a spanyol válogatottban is, mindkettőben többet, mint a magyarban.Barca_10 írta: Más:nem tudok valamit felfogni.Magyarországon mindenki Puskást isteníti,hogy mekkora focista volt,a Realban játszott,BEK-et nyert stb.Oké,hogy jó focista volt,de Kubaláról soha senki nem ejt egy ki[auto_cenzúra]szott szót sem,miközben megválasztották a Barcelona legjobb játékosának,egy valódi legenda volt,és tulajdonképpen miatta épült a Camp Nou.
Tdavid írta:Hát srácok nem tudom ti h vagytok, számomra Luis Enrique egy hatalmas játékos volt és most egy hatalmas ember.Attól h a Realból igazolt hozzánk, minden tiszteletem az övé.
Most is amit az ificsapattal művel az vmi nagyon nagy dolog!(Kíváncsi lennék milyen edző lenne a felnőtt csapatnál)
Köszönjük Luis Enrique!!!
![]()