La Masia - Barça fiatalok
Már látom....utólag tették ezt ki rá...:S
- Messithebest
- Director del Fútbol
Olvasd el a cikk alját.... Ami nálunk ápr. 1. a spanyoloknál dec. 28..... innentől remélem érthető a dolog.....Mr Elit írta:Most olvastam hogy Mourinho fia nálunk fog játszani a fiataloknál!....
NEm semmi:)
Lehet tiltott...de azért érdekes lenne!::::)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nal_-43977
Este pedig El Clasicó miniben! Hajrá kicsik! Egy streamet én is szivesen fogadnék.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Amúgy ez melyik korosztály?haszi írta:A Real utánpótlás nyert 3-1-re, valamilyen Antonio (egy nagy feka állat) kumma nagy gólt kefélt szabadrúgásból...
Akit érdekel itt a video a gólokról
Ha valaki tud streamet az esti döntőre (Real - Barca), az akár pü.be vagy ide nyomja be plsKíváncsivá tettek a srácok
![]()
Ja és Zidane a kapusunkLuca Zidane
Most olvastam hogy Mourinho fia nálunk fog játszani a fiataloknál!....
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
A Real utánpótlás nyert 3-1-re, valamilyen Antonio (egy nagy feka állat) kumma nagy gólt kefélt szabadrúgásból...
Ha valaki tud streamet az esti döntőre (Real - Barca), az akár pü.be vagy ide nyomja be pls
Kíváncsivá tettek a srácok
Ja és Zidane a kapusunk
Luca Zidane 
Ha valaki tud streamet az esti döntőre (Real - Barca), az akár pü.be vagy ide nyomja be pls

Ja és Zidane a kapusunk

Na eddig van egy Maradonánk meg egy brazil Ronaldonk. Az állók közül a középső nagyon hasonlít Balotellire a dagi mellett jobbra pedig Rafaelre 
10év múlva így fog kinézni a csatársorunk:Maradona-Ronaldo-Balotellli
:D

10év múlva így fog kinézni a csatársorunk:Maradona-Ronaldo-Balotellli

A Real lesz az ellenfél. 3-1-re verték a Sevillát. A döntő 19:15-kor kezdődik.Messithebest írta:Tényleg hasonlít rá!Remélem a Realt kapják a döntőben,újabb 5-0
![]()

FORCA BARCA!!
Nekem inkább Ronaldo jut róla az eszembe (az igazi Ronaldo)lluisllach89 írta: Biztos vagyok benne hogy a dagi egy brutális középhátvéd és nem mernek a közelébe menni

- Messithebest
- Director del Fútbol
Tényleg hasonlít rá!Barcaman14 írta:Álló sor, balról a 2.! Engem Maradonára emlékeztet!barca44 írta:

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Director del Fútbol
Biztos vagyok benne hogy a dagi egy brutális középhátvéd és nem mernek a közelébe mennibarca44 írta:A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoportmásodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre![]()

Szerk.: a csk tényleg Maradona

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Álló sor, balról a 2.! Engem Maradonára emlékeztet!barca44 írta:

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ha megnyerik a döntőt,akkor zsinórban 4edszerre védik meg a címüket! Hajrá kicsik!barca44 írta:A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoport másodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre![]()

A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoportmásodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre

Sok sikert nekik a döntőre

FORCA BARCA!!
- noname
- Llegenda del Barça
Fontas nyilatkozata
Nagyon szimpatikus nyilatkozat. Úgy néz ki h szóba se jön nála h elmenjen. Remélem folytatja az eddigi kiemelkedően jó játékát és nyáron már a nagycsapat tagja lesz. Egyelőre nagyon úgy néz ki ez lesz a végkifejlett. Nagyon fiatal és nyújt olyan teljesítményt mint az utóbbi évek drága próbálkozásai(Caceres,Csiga-Henrique nem volt drága, azért nem írom ide-). Örülnék ha végül sikerülne megtalálni házon belül az új Puyolt. Pique hosszú évekig lehet a védelem vezére és nagyon jó lenne, ha a jövendőbeli társa is vérbeli Barcás lenne, márpedig Fontas az egyik legtehetségesebb védő jelenleg, továbbá ugyanez igaz Muniesára, de Bartra is ügyes.
A Nolito témához: az emberi hülyeség határtalan. alig néhány éve játszik itt(2-3), azért jött h legyen esélye felkerülni a nagycsapathoz. Nem sikerült, esélye sincs. El akar menni egy komolyabb csapathoz. Az nem nagy szám h egy erős csapat tartalékainál játszik. Egy újságíró megkérdezte h akár a Realhoz is elmenne, ha érkezne ajánlat, ő pedig azt felelte, hogy profi és megtenné, annak ellenére h Barcás marad. Mi ezen a szörnyű? Csak arra céloztak vele h el akar menni egy komolyabb csapatba és neki mindegy hol, de bizonyítani akar. Most ha minden igaz a Benficához megy el, mégpedig az első csapathoz, a jelenlegi fizuja pedig alighanem megötszöröződik. Ha a vérem is gránátvörös-kék lenne, akkor is kapnék az alkalmon és akár gyalog átmennék Portugáliába. Ugyanúgy ha a Real hívna és a Barcánál nem lenne esélyem, tuti mennék, legyek akármekkora Barca-szurkoló. Szerintetek néhány szurkoló kedvéért, akik a focistákat a saját privát cirkuszi állataiknak tekintik, Nolito le fog mondani egy sokkal szebb jövőről, amiben több a pénz, siker és megbecsülés??????
Ezeknek a focistáknak ez a munkájuk! Ebből élnek meg. Ha választanom kéne 50 meg többszázezer euró közt(hiába előbbit szimpatikusabb helyen kapnám) egy percig se gondolkodnék.
Még ha a gyerek valóban ősbarcás lenne, egy szemernyi valóságalapja lenne egyesek felháborodásának, de így?! RÖHEJ!
A Saviolás dologról pedig: Saviola azért ment el a Madridhoz, hogy bosszút álljon. Mi bizonyítja ezt?
1. tudta h nem kap lehetőséget ott se
2. voltak ugyanolyan jó ajánlatai
Nolitonak egyetlen vágya h egy elsőosztályú csapatnál kipróbálja magát, legyen az akárki.
Nagyon szimpatikus nyilatkozat. Úgy néz ki h szóba se jön nála h elmenjen. Remélem folytatja az eddigi kiemelkedően jó játékát és nyáron már a nagycsapat tagja lesz. Egyelőre nagyon úgy néz ki ez lesz a végkifejlett. Nagyon fiatal és nyújt olyan teljesítményt mint az utóbbi évek drága próbálkozásai(Caceres,Csiga-Henrique nem volt drága, azért nem írom ide-). Örülnék ha végül sikerülne megtalálni házon belül az új Puyolt. Pique hosszú évekig lehet a védelem vezére és nagyon jó lenne, ha a jövendőbeli társa is vérbeli Barcás lenne, márpedig Fontas az egyik legtehetségesebb védő jelenleg, továbbá ugyanez igaz Muniesára, de Bartra is ügyes.
A Nolito témához: az emberi hülyeség határtalan. alig néhány éve játszik itt(2-3), azért jött h legyen esélye felkerülni a nagycsapathoz. Nem sikerült, esélye sincs. El akar menni egy komolyabb csapathoz. Az nem nagy szám h egy erős csapat tartalékainál játszik. Egy újságíró megkérdezte h akár a Realhoz is elmenne, ha érkezne ajánlat, ő pedig azt felelte, hogy profi és megtenné, annak ellenére h Barcás marad. Mi ezen a szörnyű? Csak arra céloztak vele h el akar menni egy komolyabb csapatba és neki mindegy hol, de bizonyítani akar. Most ha minden igaz a Benficához megy el, mégpedig az első csapathoz, a jelenlegi fizuja pedig alighanem megötszöröződik. Ha a vérem is gránátvörös-kék lenne, akkor is kapnék az alkalmon és akár gyalog átmennék Portugáliába. Ugyanúgy ha a Real hívna és a Barcánál nem lenne esélyem, tuti mennék, legyek akármekkora Barca-szurkoló. Szerintetek néhány szurkoló kedvéért, akik a focistákat a saját privát cirkuszi állataiknak tekintik, Nolito le fog mondani egy sokkal szebb jövőről, amiben több a pénz, siker és megbecsülés??????
Ezeknek a focistáknak ez a munkájuk! Ebből élnek meg. Ha választanom kéne 50 meg többszázezer euró közt(hiába előbbit szimpatikusabb helyen kapnám) egy percig se gondolkodnék.
Még ha a gyerek valóban ősbarcás lenne, egy szemernyi valóságalapja lenne egyesek felháborodásának, de így?! RÖHEJ!
A Saviolás dologról pedig: Saviola azért ment el a Madridhoz, hogy bosszút álljon. Mi bizonyítja ezt?
1. tudta h nem kap lehetőséget ott se
2. voltak ugyanolyan jó ajánlatai
Nolitonak egyetlen vágya h egy elsőosztályú csapatnál kipróbálja magát, legyen az akárki.
A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ez egy sértődött gyerek nyilatkozata. Olyan bosszúállás akar lenni, mint Saviolával. Itt nem váltotta meg a világot, menne Madridba, ahol még annyit sem fog játszani... Megy a Barça B-ből a Real Madrid Castillába. Igencsak nagy erősítés lesz... Gratulálok.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
Tudod-e mit, kicsi barátom![]()
Szerencsére elmegy. Ilyen játékosra nincs szüksége a Barcának szerintem
Inkább egy Getafénél, Racingnál, vagy Almeríánál kéne próbálkoznia, akkor még elsőosztályú játékos is lehetne és nem utáltatná meg magát a katalánokkal.

Sztem meg nincs gond a nyilatkozatával. Sztem korrekt volt. Ő nem akar elmenni, de a csapatnak nem kell. Ha ő a Realba igazolt volna ezek után, az messze nem olyan lett volna, mint Figo esete, sokkal inkább olyan, mint Luis Enrique-jé. Luis Enrique-t meg nem hinném, h annyira utáljátok azért, mert hozzánk igazolt anno. Szóval sztem igazságtalanok vagytok a gyerekkel.Messithebest írta:Az ilyen nyugodtan mehet is. Eddig szimpatikusnak tartottam,ismétlem eddig.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
- Messithebest
- Director del Fútbol
Az ilyen nyugodtan mehet is. Eddig szimpatikusnak tartottam,ismétlem eddig.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()

http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
Tudod-e mit, kicsi barátom

Tudod-e mit, kicsi barátom

- gygerike
- Entrenador del Barça
Thiago öccse már idősebbnek tűnik. De ahogy látom bevagyunk biztosítva kp-bőlpalesz77 írta:És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben. Mindketten bal lábasak, és ő is középpályán tolja, mint a gyerek a videóban, azért is gyanakodtam rá...gygerike írta:
Úgy emlékszek öccse van. Talán Rafaelnek hívják , de ebben nem vagyok biztos

Visca El Barca

- Messithebest
- Director del Fútbol
Akkor rosszul tudtam,bocsánatpalesz77 írta:És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben.gygerike írta:

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben. Mindketten bal lábasak, és ő is középpályán tolja, mint a gyerek a videóban, azért is gyanakodtam rá...gygerike írta:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.12.27. 21:52:04-kor.
- gygerike
- Entrenador del Barça
Úgy emlékszek öccse van. Talán Rafaelnek hívják , de ebben nem vagyok biztosMessithebest írta:Öccse nincs,csak bátyja van ha jól tudom,ő Hugó,aki a CFR játékosa,de ha rosszul tudom,javítsatok ki.gygerike írta: Nekem Thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccse
Visca El Barca

- Messithebest
- Director del Fútbol
Öccse nincs,csak bátyja van ha jól tudom,ő Hugó,aki a CFR játékosa,de ha rosszul tudom,javítsatok ki.gygerike írta: Nekem Thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccse

- gygerike
- Entrenador del Barça
Nekem thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccsepalesz77 írta:Kerestem a hivatalos oldalán a tornának névsort, hogy megnézzem ki a Barca 4-ese, mert ő tűnt a legjobbnak... Látom nem csak nekem.gygerike írta:
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .

Visca El Barca

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Kerestem a hivatalos oldalán a tornának névsort, hogy megnézzem ki a Barca 4-ese, mert ő tűnt a legjobbnak... Látom nem csak nekem.gygerike írta:
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .