Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvasd el a cikk alját.... Ami nálunk ápr. 1. a spanyoloknál dec. 28..... innentől remélem érthető a dolog.....Mr Elit írta:Most olvastam hogy Mourinho fia nálunk fog játszani a fiataloknál!....
NEm semmi:)
Lehet tiltott...de azért érdekes lenne!::::)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nal_-43977
Amúgy ez melyik korosztály?haszi írta:A Real utánpótlás nyert 3-1-re, valamilyen Antonio (egy nagy feka állat) kumma nagy gólt kefélt szabadrúgásból...
Akit érdekel itt a video a gólokról
Ha valaki tud streamet az esti döntőre (Real - Barca), az akár pü.be vagy ide nyomja be plsKíváncsivá tettek a srácok
![]()
Ja és Zidane a kapusunkLuca Zidane
A Real lesz az ellenfél. 3-1-re verték a Sevillát. A döntő 19:15-kor kezdődik.Messithebest írta:Tényleg hasonlít rá!Remélem a Realt kapják a döntőben,újabb 5-0
![]()
Nekem inkább Ronaldo jut róla az eszembe (az igazi Ronaldo)lluisllach89 írta: Biztos vagyok benne hogy a dagi egy brutális középhátvéd és nem mernek a közelébe menni
Tényleg hasonlít rá!Barcaman14 írta:Álló sor, balról a 2.! Engem Maradonára emlékeztet!barca44 írta:
Biztos vagyok benne hogy a dagi egy brutális középhátvéd és nem mernek a közelébe mennibarca44 írta:A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoportmásodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre![]()
Álló sor, balról a 2.! Engem Maradonára emlékeztet!barca44 írta:
Ha megnyerik a döntőt,akkor zsinórban 4edszerre védik meg a címüket! Hajrá kicsik!barca44 írta:A kicsik a Torneo Alevin-en döntőbe jutottak. Csoport másodikként jutottak tovább, majd 1-0-ra az Espanyolt, utána pedig 2-1-re a Villarealt verték meg az elődöntőben (tőlük kaptak ki a csoportban még tegnapelőtt 1-0-ra). A döntőben a Real Madrid, vagy a Sevilla lesz az ellenfelük (az az elődöntő épp most folyik).
Sok sikert nekik a döntőre![]()
Ez egy sértődött gyerek nyilatkozata. Olyan bosszúállás akar lenni, mint Saviolával. Itt nem váltotta meg a világot, menne Madridba, ahol még annyit sem fog játszani... Megy a Barça B-ből a Real Madrid Castillába. Igencsak nagy erősítés lesz... Gratulálok.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
Tudod-e mit, kicsi barátom![]()
Szerencsére elmegy. Ilyen játékosra nincs szüksége a Barcának szerintem
Sztem meg nincs gond a nyilatkozatával. Sztem korrekt volt. Ő nem akar elmenni, de a csapatnak nem kell. Ha ő a Realba igazolt volna ezek után, az messze nem olyan lett volna, mint Figo esete, sokkal inkább olyan, mint Luis Enrique-jé. Luis Enrique-t meg nem hinném, h annyira utáljátok azért, mert hozzánk igazolt anno. Szóval sztem igazságtalanok vagytok a gyerekkel.Messithebest írta:Az ilyen nyugodtan mehet is. Eddig szimpatikusnak tartottam,ismétlem eddig.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
Az ilyen nyugodtan mehet is. Eddig szimpatikusnak tartottam,ismétlem eddig.messideco írta:http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/27 ... ore2542126
![]()
Thiago öccse már idősebbnek tűnik. De ahogy látom bevagyunk biztosítva kp-bőlpalesz77 írta:És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben. Mindketten bal lábasak, és ő is középpályán tolja, mint a gyerek a videóban, azért is gyanakodtam rá...gygerike írta:
Úgy emlékszek öccse van. Talán Rafaelnek hívják , de ebben nem vagyok biztos
Akkor rosszul tudtam,bocsánatpalesz77 írta:És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben.gygerike írta:
És ő is a Barca akadémiáján focizik... Amúgy vicces, mert nekem is eszembe jutott, hogy az talán Thiago öccse a 4-es mezben. Mindketten bal lábasak, és ő is középpályán tolja, mint a gyerek a videóban, azért is gyanakodtam rá...gygerike írta:
Úgy emlékszek öccse van. Talán Rafaelnek hívják , de ebben nem vagyok biztosMessithebest írta:Öccse nincs,csak bátyja van ha jól tudom,ő Hugó,aki a CFR játékosa,de ha rosszul tudom,javítsatok ki.gygerike írta: Nekem Thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccse
Öccse nincs,csak bátyja van ha jól tudom,ő Hugó,aki a CFR játékosa,de ha rosszul tudom,javítsatok ki.gygerike írta: Nekem Thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccse
Nekem thiago jutott eszembe ahogy kidobta külsővel a labdát oldarra . Lehetséges hogy az öccsepalesz77 írta:Kerestem a hivatalos oldalán a tornának névsort, hogy megnézzem ki a Barca 4-ese, mert ő tűnt a legjobbnak... Látom nem csak nekem.gygerike írta:
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .
Kerestem a hivatalos oldalán a tornának névsort, hogy megnézzem ki a Barca 4-ese, mert ő tűnt a legjobbnak... Látom nem csak nekem.gygerike írta:
Aki 4-esbe játszik az tűnik a legtehetségesebbnek .