Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát ebben egy betű se utal arra, amivel magyarázodnoname írta:Magyarni nyelv lenni nagyon bonyolult.Tocy írta:Hogyne buknánk...5ért adtuk oda, két év múlva 15ért vehetjük vissza...
OLvasd el még egyszer:"De az se kizárt, hogy jól játszik, visszavesszük és kipróbáljuk h ki tud-e bárkit szorítani, ha nem, akkor se bukunk rajta."
Ez alatt azt kell érteni: hogyha visszavesszük és nem válik be nálunk, akkor a Cselziben mutatott játéka miatt és a fiatal kora miatt még simán el tudjuk adni annyiért, mint amennyiért visszavettük.
Ha valami nem világos, akkor visszakérdezünk. Ugyebár erre való az ember szája/billentyűzete.
Magyarni nyelv lenni nagyon bonyolult.Tocy írta:Hogyne buknánk...5ért adtuk oda, két év múlva 15ért vehetjük vissza...
Ha jól játszik a cselziben már csak azért is megéri visszavenni h sokkal többért eladhassuk. Egyáltalán nem kizárt egy olyan üzlet, mint anno Negredo, akit opcióval 5 millióért visszavett a Real, majd 15ért rögtön eladták. De az se kizárt, hogy jól játszik, visszavesszük és kipróbáljuk h ki tud-e bárkit szorítani, ha nem, akkor se bukunk rajta.sjd írta:Szerintem ebből nem lesz semmi, ha 2 évig se Masch se Busquets nem sértődik meg, akkor továbbra sem lesz helye Romeunak, mert kiöregedni nem fog a fenti 2 játékos addig. Viszont legalább a Chelsea-ban jól elqrhatják addig a karrierjétgyuri03 írta: Van Romeu-ra visszavásárlási opciónk. 2012 nyarán 10 millió euróért, 2013 nyarán pedig 15 millió euróért visszaszerezhetjük.Mostanában a lehető legjobb üzleteket kötjük a tehetségek eladása terén
Szerintem ebből nem lesz semmi, ha 2 évig se Masch se Busquets nem sértődik meg, akkor továbbra sem lesz helye Romeunak, mert kiöregedni nem fog a fenti 2 játékos addig. Viszont legalább a Chelsea-ban jól elqrhatják addig a karrierjétgyuri03 írta: Van Romeu-ra visszavásárlási opciónk. 2012 nyarán 10 millió euróért, 2013 nyarán pedig 15 millió euróért visszaszerezhetjük.Mostanában a lehető legjobb üzleteket kötjük a tehetségek eladása terén
Van Romeu-ra visszavásárlási opciónk. 2012 nyarán 10 millió euróért, 2013 nyarán pedig 15 millió euróért visszaszerezhetjük.menczel írta:Romeu már sajnos Chelsea játékos. Mivel elképesztő tehetésgnek tartják, remélem valami opciót beleraktak a szerződésébe, bár aligha valószínű. Jelzi a tehetségét, hogy ugyanúgy 5 millioba kerül mint a most távozófélben levő Jeffren pedig ő már lassan 3 éve játszogat a felnőttben, ellentétben ROmeuval.Lionel85 írta:Az U-20-as világbajnokságot (Kolumbia rendezi) remekül kezdték a spanyolok, 4-1-re nyertek a nyitómeccsen a fiatalok Costa Rica ellen.
A keretben 5 Barcelona-játékos van (Bartra, Romeu, Planas, Sergio Roberto és Tello).
Volt neki profi szerződése, mint mindenkinek a Barca B-ből, csak lejárt a nyáron, mivel valóban visszautasította a Barcelona ajánlatát. Az első csapatnál ajánlottak neki helyet, de nem akart padot koptatni. Értelemszerűen így nincs is rá opciós lehetőségünk, bár emiatt aligha fogunk bánkódni.DaveN írta:Szinte biztos vagyok benne hogy nincsen opciós jogunk, nem volt profi szerződése, a Barca ajánlatát nem fogadta el, helyette aláírt 5 (ha jól tudom) évre a Benfica-hoz
szinte biztos vagyok benne hogy nincsen opciós jogunk, nem volt profi szerződése, a Barca ajánlatát nem fogadta el, helyette aláírt 5 (ha jól tudom) évre a Benfica-hozmenczel írta: ugye jól tudom, opcióval adtuk el? most nemzetközi meccsen büntetett szép támadás végén:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... da-2090838
Én nem tudok semmilyen opciós jogról. Szerintem végleg távozott. Meg kell hagyni rendesen szórja a gólokat, de pár év múlva sem biztos hogy lenne itt helye.menczel írta: ugye jól tudom, opcióval adtuk el? most nemzetközi meccsen büntetett szép támadás végén:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... da-2090838
ugye jól tudom, opcióval adtuk el? most nemzetközi meccsen büntetett szép támadás végén:Barcaman14 írta:Elég jól megy neki Portugáliában! Úgy néz ki megtalálta a helyét.menczel írta:Nolito gól, gólpassz a Benficában az Arsenal ellen
Elég jól megy neki Portugáliában! Úgy néz ki megtalálta a helyét.menczel írta:Nolito gól, gólpassz a Benficában az Arsenal ellen
Carmona-t adom, bár egy spanyol kis csapatba elférne, de Cuenca azért jóval fiatalabb, szerintem ő többre viheti mint Carmona.menczel írta:Cuencában, meg Carmonában mit látnak a vezetők az rejtély. Delafeu viszont borzalom jó. Főleg a két labdaszerzése tetszett.
Nolito gól, gólpassz a Benficában az Arsenal ellen