2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én néztem idén egy pár barca b meccset abbol következtettem.sjd írta:Ja, a BATE ellen is véletlenül lőtt gólt....visca el barca írta: montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.
Ja, a BATE ellen is véletlenül lőtt gólt....visca el barca írta: montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.
Akkor bizony nem kell ide védőt igazolni (Thiago Silva volt az egyik nagy jelölt), mert a fiatalok megoldják majd a helyzetet. Érdekes, hogy ennyi védőt hoznak majd fel a nagycsapatba, mikor az Atléticben így alig marad majd védőjátékos (így nehéz lesz majd a másodosztályban. Piqué, Puyol, Fontás, Mascherano, Bartra és Muniesa szerintem egy kicsit sok középre. Bár ez esetben lehet, hogy Masche újból a középpályán lesz többször bevetve, szerintem most így jó a helyzet, ahogy van.Piquenbauer írta:A Sport szerint Zubizarreta megerősítette, hogy az idény végén négy Barcelona B játékos fog csatlakozni az első csapathoz, név szerint: Bartra, Muniesa, Dos Santos, és Montoya.
Pont a Sociedad ellen már mutatott valamit, szerintem egy fiataltól ne várjunk kiegyensúlyozott teljesítményt. Kezd javulni a fiú, de még biztosan lesznek kisebb hullámvölgyei. Akárkivel nem hosszabbítanak a vezetők.Subinho írta:Tello jól teljesített 1-2 meccsen, ügyes volt, való igaz, de ugyanígy Cuenca is... és most meg Cuenca sztem semmit nem tesz hozzá a játékhoz... Sztem neki is kellett volna maradnia a kicsiknél, mint ahogy Tellot sem kell még ideje korán felhozni!!!
Cuencanak nagyon elhamarkodott volt, de gondolom többen érdeklődtek iránta. Én úgy gondolom hogy JdS megérdemelné, mert 2009 óta kap lehetőséget a nagycsapatnál, Tello pedig csak akkor kaphat szerződést ha tényleg kap lehetőséget és él is vele (mint írtam). A B csapat meg nem gyengül, mert jön fel helyettük más ifi. Azért van a B hogy a tehetségek rutint szerezzenek és fejlődjenek, nem pedig azért hogy bajnokságot nyerjenek. -szerintem-Chino írta:...
Azért nem kellene még boldog-boldogtalannak szerződést adni. Sztem Cuenca is elhamarkodott volt, ahogy Fontás is maradhatott volna a B-ben még. Rendben van, hogy sok a hiányzó, de a ló tuló oldalára sem kell esni. Tello is bíztató, de hosszútávon is kell még bizonyítani. Ha folyamatos játéklehetőséget kap, és él vele akkor majd jövő télen is bőven ráér szerződést lebegtetni előtte.MessiFan írta:Tello ha kapni fogja a lehetőségeket akkor ő is gyorsan az első csapatnál találhatja magát (szerződéssel). Labdával és nélküle is gyors, nagyon jól kezeli a lasztit és technikás és egy ilyen bekkelő csapat ellen jól jön. A gólja meg nekem nagyon tetszett ahogyan begurította. Szélen már nem kell új embert keresni mert így is sokan vannak
Én JdS-nek is szerződést jósolok mert sokat dolgozik. Megpróbál mindenhol besegíteni és fizikailag is bírja az iramot.
Csatlakozom, engem is megfogott a srác. Nekem is jobban bejön, mint Cuenca. Ebbe a csapatba nem kell center, mert Messi van középen, a szélen meg csak szenvednek(Villa). Villával nem tudom mi lesz, de van egy olyan érzésem, hogy a nyáron eladjuk. Alexis jövőre szerintem nagy évet nyomhat, mellette meg ott van Pedro,Cuenca, és remélem Tello is.MichaaBee írta:Én is épp erre gondoltam.B. Tamás írta:Tello szerintem éppenséggel tegnap bizonyította be, hogy mennyire nem csak egy szimpla futóbolond.
Befele húzva olyan passzokat adott középre, amiből lövőhelyzetet teremtett a belül érkezők számára. Ilyeneket egy futóbolond nem tud. Ráadásul látszik rajta, hogy érzi a beindulásokat, a gólján kívül volt egy ugyanolyan szituja Messivel, csak akkor egy kicsit előbb indult, és lesre futott.
Ha így folytatja a srác, a következő esztendőben megkapja a szerződését az első csapathoz.Jó lesz ő, de nyilván kell még fejlődnie. A tegnapi játéka alapján első számú csere lehetne, a kérdés az, hogy tudja-e ezt a formát állandósítani.
Elég bátor vagy ilyet kijelenteni azért... Egy spanyol bajnokiból messzemenő következtetést világviszonylatban szerintem nem kellene levonnod. Ígéretes tehetség, de egyelőre semmit nem tett le az asztalra.Komiszka írta:Azt hiszem tegnap játszott először kezdőként a ligában, és máris man of the match lett. Miről beszélünk? Ez a gyerek még sokra viheti, semmivel sem rosszabb mint egy Walcott vagy Bale.