Valaki segítsen nekem egy kicsit! A Cruyff-féle Dream Teamről lenne kérdésem. Sajnos én nem láthattam őket élőben játszani, viszont leszedtem a '94-es, Camp Nou-beli Real elleni 5-0-át megnézésre, és totál abban a 3-4-3-as felállásban játszottunk, ( legalábbis nagyon hasonlóban ) mint amit most Pep erőltet. A kérdésem a középpályások személyére irányul. Úgy vettem észre, hogy a védelem
--Ferrer----Koeman----7-esben vki
------------Guardiola--------
felállásban játszott, bal szélen Sergi alapvonaltól alapvonalig játszott, jobb szélen támadott Sztoicskov, középen Romario, mögötte talán Amor. Középen ott volt Bakero, és még ki? Illetve nem tudom, hogy ki volt az, aki a bal oldalon védekezett, szinte középpályásként...7-esben játszott. Egy idő után átment a jobb oldalra, és akkor Ferrer lépett feljebb. Tényleg teljesen totális futball volt, lényegében Romario és Sztoicskov szerepköre volt csak fix

Sajnos nem vagyok tisztában a játékosokkal, Romario, Sztoicskov, Bakero, Sergi, Ferrer, Koeman, Guardiola az, akiket tudok, arcról, posztról, játékról, többieket sajnos nem igazán...