2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
18 éves az ember. Szerintem még mindenben tud fejlődni, többek között a passzjátékban is. A cselezés és talán a gyorsaság az erényei. Ezekben pro, a többiben pedig még tud alakulni. Fiatal még, meg kell adni neki a lehetőséget. Idén a cél, hogy tartós helyet harcoljon ki magának a B csapatban, aztán ha jól teljesít ott, akkor Tito szeme rajta lesz és majd ha tényleg megérdemli, akkor a felnőttek között is majd játszhat!sjd írta:Deulofeu: az a baj, hogy inkább az jellemző, hogy a nagy tehetségnek kikiáltott emberek nem válnak be, azzal szemben, hogy no name arcokból lesznek világsztárok. És ez alapján, ha egy tehetségnek komoly hiányosságai vannak, az később még jobban visszaüthet. A cselezése lehet, hogy kevés lesz majd az első osztályban, lehet, hogy nem. De ha már most nem megfelelő szintű a passzjátéka, akkor később sem lesz az.
Nem egy olyan játékos volt, aki U19 meg Barca B szinten még jobb is volna nála, és mégsem lett belőle semmi. Éppen Bojan példázza azt is, hogy még ennél magasabbról is le lehet csúszni.:
Ez szvsz azért hápog, mert már kb. márciusban el lett döntve, hogy felkerül a nagycsapathoz, pont azért mert nincs elég ember a posztján. Sztem Alba érkezése ezen nem változtatott, az nyilvánvaló volt, hogy egy balhátvéd érkezni fog, esetleg Adriano maradása miatt nem lesz számára hely. De különösebben nem értem, hogy miért lett ennyire beharangozva a felhozatala, ha végül mégse lesz számára hely.Erxy írta:Muniesa állítólag közel áll ahhoz, hogy az Ajaxhoz szerződjön.
Te néha olvasod is a fórumot, vagy csak random beírsz ilyen kinyilatkoztatásokat?sura írta:Tello Vilanovanál nem ember. El fog menni.
Túl nagy hiány azért nincs, Puyol, Piqué, Mascherano, Fontás, Bartra, Muniesa itt van jelenleg. Ebből az utolsó három ember majdnem 0 tapasztalattal rendelkezik felnőtt szinten. Logikus, hogy akarnak egy rutinosabb kiegészítő embert is, akkor meg felesleges ennyi fiatal. Felhozni meg gondolom a szerződésükben foglalt záradék miatt hozták fel őket, meg már korban is ott vannak 20-21 körül.Sanama írta:Nem értem ezt az egészet. Védő hiány van erre az egyik legnagyobb tehetségnek tartott védőnket elzavarjuk?!
Nem értem ezt az egészet. Védő hiány van erre az egyik legnagyobb tehetségnek tartott védőnket elzavarjuk?!Erxy írta:Muniesa állítólag közel áll ahhoz, hogy az Ajaxhoz szerződjön. Cruyff javasolta Overmarsnak hogy szerződtesse. Vertonghen pótlására menne az Ajaxhoz, már csak abban kell megegyezniük a feleknek, hogy kölcsönszerződés legyen a dologból, vagy visszavásárlási opció.
Szerintem jól járnánk azzal, ha Hollandiába menne. Valószínűleg bőven megkapná a játékperceit, jó helye lenne ott. A két csapat stílusa sem nagyon tér el egymástól. Ha Vilanova nem tudja biztosítani számára a szükséges játékperceket, ezzel járna a legjobban.
mi csak pozitívan csalódhatunk,de ilyen hozzászólások alapján számodra 99% a negatív csalódás. egyelőre a világon semmit nem tett le az asztalra,amitől el kéne ájulni és mivel ez tény,maradjunk is ennél. a lehetőség ott van benne is,ahogy az egész "b" csapatban is ott van/volt,elvégre nem véletlenül kerültek oda. viszont a lehetőséget a focisták igen kis százaléka váltja be a tőlük elvárt szintenblupatrik írta:Ő nem Messi , vagy Iniesta lesz hanem Deulofeu ! Nevessetek csak meg hogy elfogult vagyok stb. , meg aki azzal jön hogy csak 9 gólt lőtt a szezonban , 18 évesen , egy b csapatban a felnőtt profik között szélső létére... Majd 2 év múlva meg elájultok tőle a VB-n
42 forduló alatt 9 gól? Ezt Vanczák is megcsinálta a Sion-ban. Persze biztos jóval kevesebbet játszott 42-nél, de az a 9 gól kevés 1 csatárnál.barca99 írta:Két észrevétel: Deulofeu 9 góllal házi gólkirály lett a másodosztályban, nem hiszem, hogy ez ne lenne fejlődés.
18 éves, belett itt jelentve h ő az új Messi ,nem kell meglepődni rajta hogy kicsit elvan szállva,meg önzőzik (köszönhetően a sajtónak),ne várjátok el mindenkitől hogy Iniesta felfogása legyenTocy írta:Pontosan, minden gondolattal egyetértek. Nem érdekel a 9 gólja ( ami amúgy olyan jó?... ), se a cselei, a labdavesztések, passznélküliség és az arc miatt egyelőre nem nagyon fog az első csapat közelébe kerülni szerintem.Varga írta:Ez csak félrebeszélés.. Az érdemeit senki nem vitatja, de olyan alapvető hiányosságai vannak, amik nélkül nem hogy a Barcához még a profi labdarúgáshoz is kevés. Szerintem van jövője a csapatnál, mert hatalmas tehetség, de ehhez 1-2 dologban még nagyon kevés. Pep nem véletlenül nyilatkozta le a bemutatkozása után, hogy még sokat kell fejlődnie. Nagy arccal bejött a pályára ott is elkezdett cselezgetni és miután elvesztette rendszerint megállt.. Messi ha kell a passzt választja, ha kell akkor meg a lövést. Deulofeu 0 alázatot mutatott az első meccsén az első csapatban.. Ha nem lesz képes kivárni a sorát az első csapatban, és végigjárni a ranglétrát a felnőttek között is, akkor kapunk egy új Giovani dos Santost.Gareth Tello írta:Döntő július 15-én (vasárnap)
Spanyolország - Görögország.![]()
Deulofeu pedig tényleg egy borzalmas játékos, megint csak két gólt rúgott, ahelyett, hogy passzolt volna ötvenet a meccsen. A tornán egyébként két gólpassznál jár, de természetesen passzolni nem akar és nem is tud. Így van ez rendjén. Remélem, még a szezon előtt kivágják a Barçából.
Pontosan, minden gondolattal egyetértek. Nem érdekel a 9 gólja ( ami amúgy olyan jó?... ), se a cselei, a labdavesztések, passznélküliség és az arc miatt egyelőre nem nagyon fog az első csapat közelébe kerülni szerintem.Varga írta:Ez csak félrebeszélés.. Az érdemeit senki nem vitatja, de olyan alapvető hiányosságai vannak, amik nélkül nem hogy a Barcához még a profi labdarúgáshoz is kevés. Szerintem van jövője a csapatnál, mert hatalmas tehetség, de ehhez 1-2 dologban még nagyon kevés. Pep nem véletlenül nyilatkozta le a bemutatkozása után, hogy még sokat kell fejlődnie. Nagy arccal bejött a pályára ott is elkezdett cselezgetni és miután elvesztette rendszerint megállt.. Messi ha kell a passzt választja, ha kell akkor meg a lövést. Deulofeu 0 alázatot mutatott az első meccsén az első csapatban.. Ha nem lesz képes kivárni a sorát az első csapatban, és végigjárni a ranglétrát a felnőttek között is, akkor kapunk egy új Giovani dos Santost.Gareth Tello írta:Döntő július 15-én (vasárnap)
Deulofeu pedig tényleg egy borzalmas játékos, megint csak két gólt rúgott, ahelyett, hogy passzolt volna ötvenet a meccsen. A tornán egyébként két gólpassznál jár, de természetesen passzolni nem akar és nem is tud. Így van ez rendjén. Remélem, még a szezon előtt kivágják a Barçából.
Ez csak félrebeszélés.. Az érdemeit senki nem vitatja, de olyan alapvető hiányosságai vannak, amik nélkül nem hogy a Barcához még a profi labdarúgáshoz is kevés. Szerintem van jövője a csapatnál, mert hatalmas tehetség, de ehhez 1-2 dologban még nagyon kevés. Pep nem véletlenül nyilatkozta le a bemutatkozása után, hogy még sokat kell fejlődnie. Nagy arccal bejött a pályára ott is elkezdett cselezgetni és miután elvesztette rendszerint megállt.. Messi ha kell a passzt választja, ha kell akkor meg a lövést. Deulofeu 0 alázatot mutatott az első meccsén az első csapatban.. Ha nem lesz képes kivárni a sorát az első csapatban, és végigjárni a ranglétrát a felnőttek között is, akkor kapunk egy új Giovani dos Santost.Gareth Tello írta:Döntő július 15-én (vasárnap)
Igen végülis Bojan nem volt nyócvanezer gólos gólkirály mindenhol...aztán mi lett belőle. Mindegy, Deulofeu játékát én abszolút nem bírom, ez a lehajtom a fejem és megoldom egyedül, aztán mikor nem megy akkor odagurítom a társam elé játék idegesítő. Még a torna elején linkelt vki egy videót, hogy mekkora gólpasszt adott, ott is 5 ember között cselezgetett, mikor 3szor leadhatta volna, aztán végül észrevette, hogy nem megy egyedül, tehát odagurította. Ezek mellett dupla annyi labdát veszít, mint az egész csapat rajta kívül. Persze van egy kis túlzás a dologban, meg még fiatal stb, de a B-csapatban semmi fejlődést nem mutatott. Azt nem lehet elvenni persze tőle, hogy gólerős, és egyéni képességekben kiemelkedik mindenhonnan, csak rettenetesen buta. Pl Cuencához képest EGYELŐRE egy hatalmas nulla.Gareth Tello írta:Döntő július 15-én (vasárnap)
Nem értem mi ez a nagy Deulofeu-ellenesség. Az egész EB egyik legjobbja, megint vágott kettőt. Az, hogy megye 2-es szintű a meccs az azt mutatja, hogy a korosztálya egyelőre ennyire képes. Messi is sokat önzőzött a szezonban, ott mégis hajlamosak voltunk úgy gondolni, hogy igazából saját vállára vette a felelősséget és a góljai/gólpasszai igazolják őt ebben.Tocy írta:Egész pályafutása alatt nem passzolt 10et még. Nem értem mit láttok benne ennyire, egy önző buta gyerek, aki gyors és viszonylag technikás. Ha ennyi idősen nem tanulta meg, hogy passzolni kell, akkor később sem fogja. Főleg, hogy ahányszor csak láttam, akkor sem tudott egy pontos passzt sem adni, amikor akart. Szerintem nem lesz belőle semmi, az aranylabda meg nevetséges...zola8787 írta: 2x ha passzolt egész meccsen... Ez a meccs kb megye 2es szintű.
Végülis ezekre kapott Ronaldo is aranylabdát.De azért én bízok benne hogy a hibáit kijavítja vagy belenevelik a passzt az első csapatnál, nem véletlen járnak fel a kicsit is edzésekre.Tocy írta:Egész pályafutása alatt nem passzolt 10et még. Nem értem mit láttok benne ennyire, egy önző buta gyerek, aki gyors és viszonylag technikás. Ha ennyi idősen nem tanulta meg, hogy passzolni kell, akkor később sem fogja. Főleg, hogy ahányszor csak láttam, akkor sem tudott egy pontos passzt sem adni, amikor akart. Szerintem nem lesz belőle semmi, az aranylabda meg nevetséges...zola8787 írta:2x ha passzolt egész meccsen... Ez a meccs kb megye 2es szintű.blupatrik írta:Deulofeu mit játszik...és mekkora kapufát lőtt. Remélem nem az lesz vele is mint Bojannal,mondjuk Deulofeuban simán látok egy aranylabdás világklasszist.
Egész pályafutása alatt nem passzolt 10et még. Nem értem mit láttok benne ennyire, egy önző buta gyerek, aki gyors és viszonylag technikás. Ha ennyi idősen nem tanulta meg, hogy passzolni kell, akkor később sem fogja. Főleg, hogy ahányszor csak láttam, akkor sem tudott egy pontos passzt sem adni, amikor akart. Szerintem nem lesz belőle semmi, az aranylabda meg nevetséges...zola8787 írta:2x ha passzolt egész meccsen... Ez a meccs kb megye 2es szintű.blupatrik írta:Deulofeu mit játszik...és mekkora kapufát lőtt. Remélem nem az lesz vele is mint Bojannal,mondjuk Deulofeuban simán látok egy aranylabdás világklasszist.