2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem nem olyan régi az a vidi, de ahoz a vidihez képest, amin még 8-10 éves mindenképpen új.HAnonymus írta:Ez a Krkic videó legalább 3 éves, nézd meg milyen alacsony meg kölyökképű rajta, pedig idén már 16 éves lesz. De jól nyomja!
Khhhmmm az egesz vidit letoltottem ! Az hogy mas mennyire foglalkozik vele az engem nem erdekel...Cooltiszo írta:Senki sem nézte meg az oldalt?
Pedig megtaéáétam rajta a Ceballos-Ronaldinho videót, Krikicről egy elég friss videó, Dos Santosról a vb meccseiről összefoglaló. És többek között Nuru Sahinról, Kerlon, Anderson, Ryan Babel(na ő kéne nekünk).
igen o az... nalunk a tevebe ugy mutatta h uj igazolas, de ez a gyerek...en birom ahogy jatszikCooltiszo írta:http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... los_01.mov
Nemrég volt róla szó, de ő már régóta BArca játékos, nem új igazolás. Sztem róla volt szó. Ez egy régebbi videó.
Az nem Verdú volt???Los Banditos írta:A B csapatbam nyomják,Rodri már játszott az 1. csapatban Bari meccsen és egész jól,a Katalán-kupában gólt is szerzett a Nástric ellen.Fernando írta:emberek! ki ez a Cristian, meg Jordi Gómez? Rodriról sem tudok túl sokat! De ők kik? a B-csapatban nyomják vagy fiatalabb korosztályban? Vagy egy képet betehetne róluk vki!A Többiről többet nem tudok
Nem olyan régóta csak idén nyár óta a Zaragozáé de nem jáccik semmit sajnaRapika írta:sergio garcia sincs nálunk már elég régóta!Morminho írta: Az első kettő az Oscar Lopez és Sergio Garcia, hátul Jorquera előtt piros pólóban Nano (már nem nálunk van)mellette Cristian, a többit nem vágom
sergio garcia sincs nálunk már elég régóta!Morminho írta: Az első kettő az Oscar Lopez és Sergio Garcia, hátul Jorquera előtt piros pólóban Nano (már nem nálunk van)mellette Cristian, a többit nem vágom
Az első kettő az Oscar Lopez és Sergio Garcia, hátul Jorquera előtt piros pólóban Nano (már nem nálunk van)mellette Cristian, a többit nem vágom
A B csapatbam nyomják,Rodri már játszott az 1. csapatban Bari meccsen és egész jól,a Katalán-kupában gólt is szerzett a Nástric ellen.Fernando írta:emberek! ki ez a Cristian, meg Jordi Gómez? Rodriról sem tudok túl sokat! De ők kik? a B-csapatban nyomják vagy fiatalabb korosztályban? Vagy egy képet betehetne róluk vki!